Nowe "stroje" piłkarskie :)))))))
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Mnie rowniez sie podobaja! Ale pomyslalem, ze gdyby Juve zdecydowalo sie na cos takiego to juz nie moglbym smigac po ulicach w koszulce Juvejuveluck pisze:Przy szyi maja zamek do tego sa elastyczne wiec nie problem zalozyc. A co do samych strojow to mi akurat sie podobaja. Sa orginalne i naprawde trudno bedzie chwycic takiego zawodnika za koszulke. Do tego z boku maja cos ala pazury lwa co bardzo efektownie sie prezentuje

- azuriana
- Juventino
A jak ci się zachce do WC to się o siebie zabijesz...własne co oni robią jak im się na przerwie zachce.Chyba będą musieli przedłużyć mecz do 45 * 30El_chico_a_Coruna pisze:Mnie rowniez sie podobaja! Ale pomyslalem, ze gdyby Juve zdecydowalo sie na cos takiego to juz nie moglbym smigac po ulicach w koszulce Juvejuveluck pisze:Przy szyi maja zamek do tego sa elastyczne wiec nie problem zalozyc. A co do samych strojow to mi akurat sie podobaja. Sa orginalne i naprawde trudno bedzie chwycic takiego zawodnika za koszulke. Do tego z boku maja cos ala pazury lwa co bardzo efektownie sie prezentujeWyobrazcie sobie wyjsc w czyms takim na ulice... :lol: :lol: :lol:

ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
- wErOn
- Juventino
Boshe o co wam chodzi do cholery ?! A gdyby tak Juve występowało w takich strojach to jestem pewnien, że wiekszości uzytkownikm tego forum te stroje by sie podobały... Po za tym mnie sie podobają i nic do nich nie mam w przeciwieństwie do 'innych'. Ludzie troche obiektywizmu !!!!
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Wczoraj akurat grała reprezentacja Kamerunu w pucharze narodów Afryki.
Dojrze, że remis 1-1 to jeszcze wyglądali troche śmiesznie.
A nie wiedziałem, że te kostiumy są jednoczęściowe, czylipołączone z majtkami :lol: :lol:
A tak jak pokazywali na reklamie te ślady jakby pazurów lwa, to jest prawda.Grają z takimi przeszyciami pod pachami.(hehe przynajmniej chłopaki maja wywietrzniki) :lol: :lol:
Dojrze, że remis 1-1 to jeszcze wyglądali troche śmiesznie.
A nie wiedziałem, że te kostiumy są jednoczęściowe, czylipołączone z majtkami :lol: :lol:
A tak jak pokazywali na reklamie te ślady jakby pazurów lwa, to jest prawda.Grają z takimi przeszyciami pod pachami.(hehe przynajmniej chłopaki maja wywietrzniki) :lol: :lol:
- Dionizos
- Juventino
Myslalem, ze spadne z krzesla jak to przeczytalem. A moze letsieszeEl_chico_a_Coruna pisze:Jakie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Desperado---ALEX pisze:podobna sa letsze
A tak na marginesie to ciekawi mnie jak sie wchodzi w takie stroje...

Apropo strojow, to ciekawe co ze sprzedarza koszulek 8)
- fighter_juve
- Juventino
widzialem stroje, bardzo fajnie , obcisle ale fajne, najlepiej mi sie podobaly wloskie stroje od Kappa szkoda ze juz ich nie maja.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- Hiob
- Juventino
Właśnie? Dobrze by wyglądały. Wdtedy to zaczął bym je oglądaćmiccoli pisze:te stroje dobre sa dla pan grajacych w pilke![]()

Jest tylko jeden klub dla którego warto żyć - JUVE i nie zmienia się nic!!!!!!
www.worldfootball.w.pl
www.worldfootball.w.pl