LE 13/14 (1/16): Trabzonspor 0-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2014, 21:56

No chłopcy czas zacząć przepraszać karzełka za pomyje jakie tutaj na niego wylaliśmy. Przeciwnik słabiutki ale trzeba przyznać że Giovinco klasa sama w sobie :bravo: Gdyby Isla miał jaja prowadzilibyśmy 4-0.
Najważniejsze jednak zaangażowanie od samego początku spotkania - a czegoś takiego dawno w naszej drużynie nie widziałem.

★ ★ ★
ZaperJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

@Wojtek
Vidalowi nie trzeba odpoczynku, bo będzie odpoczywał w niedziele, więc niech ten mecz wybiega ;)

Ładna gra, tak jak przywidywałem, pierwsza bramka nasz, mecz ustawiony, teraz pewnie zwolnimy i się cofniemy, żeby nie marnować sił. Zresztą za godzinę wszystko będzie wiadomo.

Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Dziwny mecz. Giovinco świetny mecz i olbrzymi udział przy obu bramkach. Isla bardzo groźny na skrzydle, poziom Lichtsteinera jak nic. Marchisio zdecydowanie najlepszy w pomocy.

Gramy na dużym luzie, ale jednocześnie z zaangażowaniem. Generalnie wygrywamy 0:2, a Trabzonspor i tak powinien cieszyć się, że nie 0:5.

BTW. Poratuje ktoś transmisją? Ruskie sopcasty zeszły na psy ;<.

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2014, 21:57

Mecz bez emocji ale fajnie sie oglada bo gramy przyjenie dla oka. Mam wrazenie ze bez Pirlo gramy jakos szybciej :D Bardzo dobrze dzis wyglada Seba i Isla

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Mehehehe pisze:
meda11 pisze:Co to jest?! :shock:

Cholera, za dobrze gramy!
No :/
Dziwię się,że ktoś tu w ogóle pisze. Przecież wygrywamy,dominujemy i gramy bardzo dobrze.NUDY

Mecz dla hejterów idealny. Giovinco,Osvaldo oraz... Isla grają bardzo,ale to bardzo fajnie. Szczególnie Sebuś który poza asystą popisał się jeszcze kilkoma innymi genialnymi podaniami.

Gdzie baranki które obawiały się tego meczu,no gdzie jesteście?

Nie chcę mi się więcej pisać. Piję,palę dalej i czekam z niecierplwością na drugą odsłonę tego WIDOWISKA.
pumex pisze:
Zapomniałbym, bardzo dobry ruch Conte ze zmianą Pogby na Padoina :ok: Niech Francuz odpoczywa na Milan :ok:
o,też właśnie tego zapomniałem napisać :D Świetny ruch ze strony Kątę.
Teraz hejterzy będą musieli pisać "Conte wpuszcza rezerwowych w 80 minucie,ok poza wyjątkiem w Trabzonie" :smile:
PS daj spokój z tym liczeniem setek Osvaldo. Dobrze wiesz,że on u nas to spory skok jakościowy napadu.
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2014, 22:01 przez Antek666, łącznie zmieniany 1 raz.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

pablo1503 pisze:Dziś to nawet pumex musi pochwalić Giovinco
Co niniejszym uczyniłem :wink:

Zapomniałbym, bardzo dobry ruch Conte ze zmianą Pogby na Padoina :ok: Niech Francuz odpoczywa na Milan :ok:

Obrazek
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 27 lutego 2014, 21:58

Bardzo fajnie Seba dzisiaj pogrywa - piłka mu nie odskakuje, nie ma zbyt wielu głupich strat i cały czas stwarza zagrożenie... :bravo: :bravo: :bravo: Brawo Seba!

Chłopaki macie jakąś transmisję w dobrej jakości - bo ruski sopcast mnie zawiódł dzisiaj i zamula... ?

ZaperJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Co do Isli, że lepszy od Foresta: już pierwszego meczu w Turynie nie grał źle, ładnie wchodzi ze skrzydła, uważam że jest znacznie groźniejszy od Stefana, tyle że nie daje tyle w grze defensywnej co nasz Szwajcar. Zresztą takie mecze właśnie są, żeby dać odpocząć podstawie, a żeby rezerwa miała pole do popisu, co im dzisiaj świetnie wychodzi.

sebastian10

Juventino
Juventino

przeciwnik pozwala na duzo swoja droga

iero10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Wojtek pisze:Wow!! :shock:
Wreszcie nam się chce! Do pierwszego gola ciśniemy cały czas, a potem już gorzej co było do przewidzenia, ale da się to oglądać.
Radość Conte raczej spowodowana tym że piłkarze będą mogli odpocząć niż tym że mu zależy na LE :D

Dwie świetne akcje bramkowe, świetny dziś Giovinco :bravo: :bravo: Dobrze że Conte tak szybko ściągnął Pogbe, fajnie byłoby dać jeszcze odpocząć Vidalowi, tylko za kogo :think:

Tego się juz nie da przegrać.

FORZA!! :bravo:
a po co VIdal ma odpoczywać?? I tak w niedziele nie zagra za kartki, więc niech dziś steruję kolegami. Dla mnie do zmiany będzie Marchisio, bo to On zastapi Vidala z Milanem. A szkoda bo Marchisio, fajnie dzis pogrywa. Mimo ogolnie pozytywnego meczu to Peluso i tak kaleczy

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2014, 21:59

Donnie pisze: Marchisio najlepszy, naprawdę świetnie sobie radzi na pozycji Pirlo.
Nie powiedziałbym. Gra co najwyżej przyzwoicie. Ma problemy z dokładnością przerzutów - przy presji kopie do przeciwników i w auty.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2014, 21:59

Wojtek pisze:fajnie byłoby dać jeszcze odpocząć Vidalowi, tylko za kogo :think:
Vidal nie zagra z Milanem.

Jakoś ta gra wygląda. Brawo.

nynek

Juventino
Juventino
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 27 lutego 2014, 22:00

Giovinco i Isla :bravo:

wojokamil

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lutego 2014, 22:01

Mam mieszane uczucia co do Isli dzisiaj.
Ma dużo sytuacji, bo którymś skrzydłem trzeba atakować, a z dwojga złego to lepszy w ofensywie niż Peluso. Aczkolwiek zanim ten człowiek się zastanowi co chce z piłką robić, to zawodnik klasowej drużyny zdążyłby mu odebrać. Drybling nijaki, przyspieszenie też, dobre to ze koledzy tworzą mu okazje i grę. W sumie chłopak nie ma nic do stracenia, więc oby tak dalej.

kogut

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lutego 2014, 22:01

Nasza dobra gra bierze się z tego że Turcy postanowili zagrać z nami otwartą piłkę. Gdyby postawili autobus w polu karnym znowu bilibyśmy głową w mur, a dobrze grający w tym meczu Isla i Giovinco nie wyglądali by już tak dobrze musząc grać na małej przestrzeni z rywalem na plecach.

Zablokowany