Serie A 13/14 (25): JUVENTUS 1-0 Torino

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2014, 12:38

Zapowiada się bardzo ciężka przeprawa. Mimo, że gramy u siebie, to jednak boję się tego zmęczenia po beznadziejnym meczu z Trabzonem. Czego jeszcze można się obawiać, to dobra forma piłkarzy z gorszej części Turynu. Ostatnie 5 meczy to 3 zwycięstwa, remis z Milanem i jedna porażka. Do tego Immobile i Cerci, którzy na pewno będą nękać naszą ostatnie słabiutką obronę. To nie będzie spacerek niestety. Cieszę się, że znowu zobaczę Asamoah i Lichta, bo to gwarantuje przynajmniej minimum zagrożenia pod bramką rywala, nie to co Panowie Mauricio i Federico ( :doh: ). Ciekawe jak poradzi sobie Barza, który typowany jest do rozpoczęcia meczu. Mam nadzieję, że nasz profesor w końcu poukłada ten burdel w defensywie :pray:

Juve 2:1 Toro
Vidal, Tevez

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2014, 12:43

Czego tu się bać panowie? Tego że Toro w przeciwieństwie do nas dało rade Hellasowi w Veronie a my nie? :prochno: Nawet w I rundzie gdy graliśmy na naszym byłym obiekcie to oni byli bodajże niepokonani u siebie własnie do meczu z nami, a mimo to wygraliśmy. Teraz tym bardziej wygramy bo :
-gramy u siebie
-motywacji nie zabraknie
-wraca Barzagli więc pierwszy raz od meczu domowego z Romą mamy szansę skończyć na 0 z tyłu
-w czwartek odpoczęły nasze skrzydła + Llorente

Stawiam dziś powtórke z tamtego sezonu, 3:0. Llorente dziś z pierwszym hattrickiem w Juve :ok:

FORZA JUVE!

Nedved1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lutego 2014, 13:17

Gramy w naszej twierdzy, derby, Roma swój mecz wygrała= to muszą być 3 punkty!
Ja się boję tylko zmęczenia po meczu z Turkami, postawy naszej defensywy, no i brutalnej gry Glika i jego partnerów. Najgorsze co nam się może przydarzyć to kontuzja któregoś z kluczowych zawodników. Obstawiam 2:1 po ciężkim i zaciętym meczu, z duża ilością kartek i awantur.

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2014, 13:53

Osobiście uważam, że Juve nie osiągnęło najniższego poziomu żenady i wstydu więc ewentualna strata punktów mnie nie zdziwi. Podzielam obawy Pumexa. Nasi mistrzowie z mistrzowskim DNA jeszcze nie jeden raz wystawią dupsko wielkiemu murzynowi i powiedzą - tylko bądź delikatny.

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2014, 14:45

A ja natomiast jestem spokojny. W ogóle gramy u siebie, to jakby mieć 1-0 przed meczem :prochno:

Nie oglądałem drugiej połowy meczu z kebsami więc nie kumam ogólno-JP'owskiego hejtu na Peluso, Ogbonnę, bo w I połowie zagrali całkiem całkiem.

I chciałbym Giovinco i Marchisio w I składzie, tego drugiego kojarzę za jakąś ładną bramkę z toro kilka lat temu, a ten drugi jak teraz nie wypali, to w czeluściach homopiekła niech zginie.

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2014, 17:16

Mam prośbę, niech ktoś zarzuci linkiem do strony, która oferuje dostęp do retransmisji meczy Juve. I tutaj naciskam, że chodziłoby mi o dzisiejsze spotkanie.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2014, 17:22

Łap: http://livefootballvideo.com/teams/juventus

Przewiduję dużą spinę naszych i 3:0.

mibor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2014, 17:33

2 lub 3 do 1, zapewne stracimy jakąś frajerską bramke, dziś czuje, że Tevez i Pirlo zgarną laury :)

Juve, storia di un grande amore
mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2014, 17:52

Znamy składy:
Buffon, Barzagli, Bonucci, Caceres, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah, Tevez, Llorente
Czyli z podstawy brakuje tylko Chielliniego, Fajnie, ża wraca Barza :dance: Rozwieźmy ich jak gnój po polu

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2014, 18:08

mazi12 pisze:Znamy składy:
Buffon, Barzagli, Bonucci, Caceres, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah, Tevez, Llorente
Czyli z podstawy brakuje tylko Chielliniego, Fajnie, ża wraca Barza :dance: Rozwieźmy ich jak gnój po polu
Nie rozumiem jak w takim meczu można nie wystawić będącego w lepszej formie Marchisio a będącego w dołku i frustracji po każdej nie udanej akcji Pogbe... Bardzo mi się to nie podoba.

Forza Juve!

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2014, 18:10

naros pisze:
mazi12 pisze:Znamy składy:
Nie rozumiem jak w takim meczu można nie wystawić będącego w lepszej formie Marchisio a będącego w dołku i frustracji po każdej nie udanej akcji Pogbe... Bardzo mi się to nie podoba.

Forza Juve!
Bo trzeba pompowac cene za Pogbe. Nie nie popieram tego, ale tak własnie jest.

Obrazek
koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2014, 18:16

Zwykle zawodnicy, których właścicielami karty jesteśmy choć w połowie, grają przeciwko nam dobre zawody, dlatego ciekaw jestem postawy Immobile. Swego czasu Giovinco w Parmie przekonał niemal każdego, że u nas się nada, ostatnio Gabbiadini też sporo namieszał, pora na łączonego ponoć z wieloma klubami Ciro.

Derby czas zacząć !

Ciekawe jaki jest kurs u bukmacherów na czerwoną Glika :think:

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2014, 18:30

KOMENTUJ MECZ JUVE NA CZACIE LUB FANPAGE JUVEPOLAND!

#AllegriOut
rad

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2014, 19:18

Dobry mecz w naszym wykonaniu. Dominacja kompletna. Tevez zasłużył na owacje swoją bramką, ale powinni jeszcze coś ustrzelić bo będą nerwy do końca.

squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2014, 19:19

ale mnie denerwuje Bonucci, gosc jest kompletnie bez formy...
kapitalny Tevez, uwielbiam tego pilkarza, typowy walczak z niesamowitymi umiejetnosciami. Bardzo dobry mecz Kwadwo.
Jesli nie strzelimy drugiej bramki, to moze byc tutaj bardzo nerwowo, dlatego licze, ze Conte nakaze naszym grac na pelnym gazie od poczatku drugiej polowy, bez zadnych kalkulacji.

Zablokowany