Liga Mistrzów 2013/14
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Ja nie miałem problemu z obejrzeniem tego meczu w TV, była minuta ciszy, przegraliśmy...wloski pisze:Lepsza akcja to była jak zmarł papież i nie puszczali Liverpool - Juventus (raczyli puścić w nocy retransmisje), mimo, że na wszystkich 3 kanałach TVP leciało ciągle to samo.
- Skibil
- Redaktor
Co prawda meczu nie oglądałem, ale na podstawie skrótu i garści statystyk Milan zagrał nadspodziewanie dobrze, mimo wyniku. Osobiście spodziewałem się, że Atletico nietęgo się przejedzie po drużynie z Mediolanu, ale chyba sami piłkarze z Hiszpanii mają lekki kryzys. Co ciekawe, przegrali wszyscy gospodarze. Czyżby atut własnego boiska zaczyna mieć coraz mniejsze znaczenie?
- pumex
- Juventino
Taarabt faktycznie wypadł więcej niż dobrze, podobnie De Jong - to dla mnie Top2 z wczorajszego Milanu. Natomiast zdziwiły mnie pochwały dla Poliego, ponieważ wg mnie był jednym z gorszych na boisku.zoff pisze:Szczególnie zapisali się in-plus Poli, Taarabt, Balo i wg. mnie Kaka
Wczoraj Milan miał mega szansę na korzystny rezultat - Atletico było nadspodziewanie słabe.

- Cabrini_idol
- Juventino
Taka ciekawostka do wczorajszego meczu w Londynie.
Bayern -863 passes :shock:
Kroos podawal 128 razy gdzie cala druzyna Arsenalu 137.
Barca sie chowa
Bayern -863 passes :shock:
Kroos podawal 128 razy gdzie cala druzyna Arsenalu 137.
Barca sie chowa

- Molek big fun juve
- Juventino
Hmm ciężko powiedzieć o kryzysie. Po przyjściu Diego , Simeona zdecydował się zmienić taktykę na 4-2-3-1 i zanotowali od razu 2 wpadki , przez co wrócił do ustawienia 4-4-2 wracając na ścieżkę zwycięstw. Może nie grali ładnie wczoraj, ale to w końcu mecz LM i wyjazd. Barca rok temu też nie wyglądała dobrze na San Siro. A co do Diego , to prędko nie zagra w podstawie tak myślę, bo ustawienie pod niego ,kompletnie nie wypaliło, a w 4-4-2 nie do końca się spisuje.Skibil pisze:Co prawda meczu nie oglądałem, ale na podstawie skrótu i garści statystyk Milan zagrał nadspodziewanie dobrze, mimo wyniku. Osobiście spodziewałem się, że Atletico nietęgo się przejedzie po drużynie z Mediolanu, ale chyba sami piłkarze z Hiszpanii mają lekki kryzys. Co ciekawe, przegrali wszyscy gospodarze. Czyżby atut własnego boiska zaczyna mieć coraz mniejsze znaczenie?
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Cabrini_idol
- Juventino
Lewy wrzuca 2 bramki i pieczętuje w zasadzie awans BVB.
Jak tak dalej pojdzie to 1 runda 1/8 skonczy sie samymi zwyciestwami gosci. Zdarzylo sie cos takiego kiedys w 1/8?
edit :
chyba nici z takiej sytuacji, bo Pireus strzela na 1 : 0 a gra MU to jest smiech na sali, grają gorzej niz my z trbzonsporem w rezerwowym skladzie. Moyes kompletnie sie pogubil w takim klubie z takimi mozliwosciami personalnymi a przede wszystkim finansowymi.
Jak tak dalej pojdzie to 1 runda 1/8 skonczy sie samymi zwyciestwami gosci. Zdarzylo sie cos takiego kiedys w 1/8?
edit :
chyba nici z takiej sytuacji, bo Pireus strzela na 1 : 0 a gra MU to jest smiech na sali, grają gorzej niz my z trbzonsporem w rezerwowym skladzie. Moyes kompletnie sie pogubil w takim klubie z takimi mozliwosciami personalnymi a przede wszystkim finansowymi.

- ewerthon
- Juventino
Z tymi możliwościami personalnymi bym nie przesadzał, ale fakt faktem powinni grać trochę lepiej.Cabrini_idol pisze: Moyes kompletnie sie pogubil w takim klubie z takimi mozliwosciami personalnymi a przede wszystkim finansowymi.
- Antek666
- Juventino
Ja też nie.pumex pisze:i znowu: wyobrażacie sobie, że obecny Juventus jedzie do Petersburga świadomy swojej siły i od początku gra pod swoje dyktando, bez jakichś kalkulacji, badania przeciwnika etc? Sorry, ale ja nie :doh:
Przecież wiadome,że by tam nie jechali a polecieli

Poważniej odpowiadając: z bólem serca muszę przyznać Ci rację.
MU,HAHAHAHA.
Myślicie,że Moyes poleci jak ich Olympiacos wyelimunje?

Nie miałeś przypadkiem na myśli Pireusu?Cabrini_idol pisze:
edit : no i mamy 2 : 0 w Atenach ;]
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2014, 22:28 przez Antek666, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
Bo my jestesmy Włoską druzyną:prochno: , nie spodziewaj sie ze kiedys to sie zmieni.pumex pisze:i znowu: wyobrażacie sobie, że obecny Juventus jedzie do Petersburga świadomy swojej siły i od początku gra pod swoje dyktando, bez jakichś kalkulacji, badania przeciwnika etc? Sorry, ale ja nie :doh:
No fakt , pomoc nie grzeszy u nich nazwiskami, ale ewerthon, znasz kogos z pierwszego skladu Olimpiakosa? ale szczerze ?ewerthon pisze:Z tymi możliwościami personalnymi bym nie przesadzał, ale fakt faktem powinni grać trochę lepiej.Cabrini_idol pisze: Moyes kompletnie sie pogubil w takim klubie z takimi mozliwosciami personalnymi a przede wszystkim finansowymi.
ja znam tylko dwóch ale to zawodników którzy siedza na lawie czyli Papadopoulosa i Valdeza.
edit : no i mamy 2 : 0 w Atenach ;] Moyes juz robi pod siebie, piekny gol !

- Wojtek
- Juventino
Chciałem przed meczem napisać że dziś będzie pierwsze zwycięstwo gospodarza w 1/8 no i trafiłem ;D
United jest tragiczny, dziwie się że Moyes jeszcze nie wyleciał. Olympiakos będzie teoretycznie najsłabszą drużyną w ćwierćfinałach, lecz United byłoby jeszcze słabszą
Takie United czy Olympiakos zjadamy na śniadanie i szkoda że trafiliśmy na mocną grupę
Ale było minęło;)
United jest tragiczny, dziwie się że Moyes jeszcze nie wyleciał. Olympiakos będzie teoretycznie najsłabszą drużyną w ćwierćfinałach, lecz United byłoby jeszcze słabszą

Takie United czy Olympiakos zjadamy na śniadanie i szkoda że trafiliśmy na mocną grupę

- ewerthon
- Juventino
Ale ja myślałem, że Ty mówisz ogólnie o grze Manchesteru w tym sezonie, a nie tylko o meczu z Olympiakosem. Oczywiście kadrowo United są dużo silniejsi niż Grecy, ale co z tego skoro nie są drużyną. Podejrzewam, że nawet Juventus miałby z nimi szanse pomimo swojej żałosnej gry.Cabrini_idol pisze:
No fakt , pomoc nie grzeszy u nich nazwiskami, ale ewerthon, znasz kogos z pierwszego skladu Olimpiakosa? ale szczerze ?ewerthon pisze:Z tymi możliwościami personalnymi bym nie przesadzał, ale fakt faktem powinni grać trochę lepiej.Cabrini_idol pisze: Moyes kompletnie sie pogubil w takim klubie z takimi mozliwosciami personalnymi a przede wszystkim finansowymi.
Gola dla Olympiakosu strzelił niejaki Joel Campbell, który chyba ze 2-3 lata temu był bliski transferu do Juve, ale ostatecznie zgarnął go Arsenal. Teraz gra na wypożyczeniu w Grecji.
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2014, 23:02 przez ewerthon, łącznie zmieniany 1 raz.
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie wiem co Moyes spieprzył w United, ale na boisku nie potrafią wymienić oni kilku dokładnych podań. Dawno nie widziałem tak słabego MU.
Ogólnie Angole solidarnie po 2-0 w czapę, co cieszy
Jutro Chelsea będzie miała z Galatą dobrą przeprawę, więc może przyłączy się do trendu.
Ogólnie Angole solidarnie po 2-0 w czapę, co cieszy