Wszystko o SSC Napoli

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2014, 11:37

Robinho nie powinno być w tym klubie już od jakichś dwóch lat, a zamiast tego dość często wychodzi w pierwszym składzie. 13 razy zaczynał mecz od pierwszej minuty i dziesięć razy był zmieniany (Milan w tym sezonie przede wszystkim wyniki goni) :smile:

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2014, 22:22

zoff pisze:Jak nie rasizm to co było powodem zachowania Balotellego? Wydaje mi się, że Seedorf dementuje, bo zdaje sobie sprawę, że tym baranom z Neapolu właśnie o to chodziło.
O rasiźmie to napisały media zagraniczne, a nie włoskie i to chyba tylko na podstawie tego, że Balotelli się popłakał. Natomiast włoskie zdementowały te doniesienia, a przecież zazwyczaj niczego nie próbują tuszować. Zresztą dowiemy się na pewno czy jakieś okrzyki były, bo federacja nie przegapi okazji, żeby trochę wydoić z klubowej kasy na kary. Być może jak Balotelli usiadł na ławce i spojrzał na grę Milanu z boku to aż zapłakał :prochno:.

Obrazek
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2014, 22:35

Głupota. Jak chce się komuś dowalić to używa się takich słów które go najbardziej zabolą więc wyzywanie Balotelliego od <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> itp trafia w sedno więc kto tu ma problem z kolorem skóry? Chyba on bo ciągle się na to nabiera.

Asus3

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 lutego 2014, 13:44

Mexes, Robinho i Emanuelson to nie nadają się nawet do grania w Bolonii.
Napoli wypunktowało Milan w momencie w którym grał nieźle i mógł trzepnąć co najmniej remis. Jakaś gra na wariata bez środka pola w obu ekipach, tylko Napoli trafiało w światło bramki a Milan stał bez pomysłu przed polem karnym.

squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2014, 14:11

jak grał Jorginho?

sebastian10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 lutego 2014, 14:58

Jorginho pozytywnie beda mieli z niego pożytek , brasilijczyk z dna włocha taktyczny .
Gökhan Inler był lepszy super zawodnik zawsze go chciałem .

kacopys

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lutego 2014, 21:49

Ktoś jeszcze kibicuje dzisiaj Napoli? Chociaż delikatnie mówiąc nie darze ich sympatią to wole żeby Roma od gwiazdek i tytułów trzymała się z daleka jak to ma w tradycji :)
Dodatkowo irytuje mnie ostatnio środowisko Romy np. takimi wypowiedziami
"Nie jesteś smutny, że tylko Roma, Napoli i Fiorentina grają aktywną piłkę we Włoszech?
- Również Verona i Cagliari mają cechy do prowadzenia meczów, nie sądzę, że tylko te trzy drużyny. Jakiś czas temu mówiło się, że włoska liga jest bardzo defensywna. Zdobywa się tu wiele goli. W zeszłym sezonie była drugą z pięciu największych lig, w której zdobyto najwięcej bramek. To bardzo otwarta liga, w Coppa Italia nie wiem, gdyż będą mecze dziś wieczorem i jutro, zobaczymy co się wydarzy."

W sumie to dopiero połowa, ale jeżeli Arsenal i BvB dostali po głowie na San Paolo to mam nadzieje że czarny Krasić, srający kot Strootman i reszta ekipy z pucharem się pożegnają

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2014, 22:10

Nienawidzę Napoli, ale nie chce gwiazdki Romy, więc wolę już śmieciarzy.
Ogląda ktoś mecz? Gwałt na Romie, czy wyrównany mecz i więcej szczęścia pod bramką mają prawdziwi argentyńczycy i moralni zwycięzcy superpucharu?

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2014, 22:11

Najslabszy mecz Romy w sezonie, ostatnie zeszlo z nich powietrze i nie widze ich jako realnego zagrozenia w walce po tytul.

Napoli juz 3 : 0.

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 12 lutego 2014, 22:16

Szikit pisze:Nienawidzę Napoli, ale nie chce gwiazdki Romy, więc wolę już śmieciarzy.
Ogląda ktoś mecz? Gwałt na Romie, czy wyrównany mecz i więcej szczęścia pod bramką mają prawdziwi argentyńczycy i moralni zwycięzcy superpucharu?
Też wolę zwycięstwo Napoli i właściwie tego się przed meczem spodziewałem. Kibice rzymian po pokonaniu rezerw Juve już przyszywali sobie srebrną gwiazdkę... Gwałt na Romie? Zdecydowanie tak. Roma gra fatalnie, Napoli szału nie robi, ale dominuje na boisku pod każdym względem i co chwilę praktycznie jest groźnie pod bramką rzymian.

Roma puchnie? :think: Tak im przecież zależało na tym finale...

koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2014, 22:21

Roma może i rzeczywiście ostatnio przygasa, ale to Napoli nabiera ostatnio wiatru w żagle. Nie jestem pewny, ale forma Napoli systematycznie wydaje się wzrastać wraz z powrotem Hamsika. Im bardziej Słowak się rozkręca tym bardziej Napoli jest kąśliwe. Lepiej żebyśmy unikali wpadek jak w ostatnim meczu, bo nie tylko Roma będzie się mogła do nas zbliżyć.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2014, 22:37

mrozzi pisze:Roma puchnie? :think: Tak im przecież zależało na tym finale...
Wstrzymałbym się z takimi osądami po jednym meczu. Fatalnym, bo fatalnym - racja, ale jednak jednym :)

Powiem szczerze, że nie uwierzyłbym, gdyby ktoś mi dwie godziny temu powiedział, że Roma straci 3 gole nie strzelając Napoli ani jednego, nawet pamiętając, że mecz toczy się na San Paolo a Romie bardzo, bardzo zależało na finale. Cóż, potwierdza się, że drużyny Beniteza dobrze odnajdują się w fazach pucharowych.

Przed meczem bardziej stawiałem na awans Giallorossich

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 12 lutego 2014, 22:42

pumex pisze:
mrozzi pisze:Roma puchnie? :think: Tak im przecież zależało na tym finale...
Wstrzymałbym się z takimi osądami po jednym meczu. Fatalnym, bo fatalnym - racja, ale jednak jednym :)
Dlatego postawiłem znak zapytania. :-D

Dobrze się stało - srebrna gwiazdka czeka na Juve. :wink:

kacopys

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lutego 2014, 22:44

Fatalna gra Romy, a tak bardzo chcieli te CI ^^ Środek pola zdominowany przez Napoli. Skrzydła Romy w porównaniu do Napoli chaotyczne i samolubne. Taki Jorginho czy Mertens dałby dużo w Juve. Jeżeli chodzi o Hamsika to z całej ofensywy grał wyraźnie najgorzej.
Viola-Napoli w finale jakoś przeżyje, bądź co bądź potrafią zagrać mile dla oka i nie zdobędą srebrnej gwiazdki :P

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2014, 22:50

Nie podniecajcie się. W przyszłym roku też tej Srebrnej Gwiazdki nie zdobędziemy.

ODPOWIEDZ