Serie A 13/14 (23): Hellas Verona 2-2 JUVENTUS
- Machnes
- Juventino
Vidal się przejął słowami tego trola z forum Milanu, zrobiło mu się przykro i gra kupę. A tak na poważnie kompletnie nie skupiony, tylko jeden fajny odbiór. Fajnie, że Tevez się przełamał, choć powinien strzelić też trzecią bramkę. Ale ok, bez marudzenia, jest dobrze
Koncentracja do końca, FJ!

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Bardzo mi się podoba dzisiejsze Juve. Gramy spokojnie, z pełnym przekonaniem o własnych możliwościach, prowadzimy pewnie i dominujemy na boisku. Szczerze spodziewałem się cięższej przeprawy, tymczasem dla naszych, póki co (i oby tak zostało), to jedynie sparing.
Cholernie cieszy dwójka Teveza - szkoda, że nie trafił na 3-0, bo okazja ku temu była znakomita, w końcu chłopakowi się to należy. Ogólnie rzecz biorąc bardzo podoba mi się postawa całego zespołu. Gramy uważnie, choć kilku błędów się nie ustrzegliśmy (2 x podirytował Vidal, który raz nie podbiegł do dobrze dogranej piłki od Caceresa, przez co poszła niebezpieczna kontra; drugi raz z kolei za lekko zagrał do obrońców). Przykładowo zagubiliśmy się przy rzucie wolnym rywala.
Ten leśny dzidek z Verony miały po gwizdku kończącym pierwszą część spotkania jakieś pretensje do Lichtsteinera - nerwy mu puszczają. Denerwuje się Toni, który cały czas albo się przewraca, albo ma pretensje do sędziego.
Nie odpuszczać, zachować koncentrację i do przodu! FORZA!!!!
Cholernie cieszy dwójka Teveza - szkoda, że nie trafił na 3-0, bo okazja ku temu była znakomita, w końcu chłopakowi się to należy. Ogólnie rzecz biorąc bardzo podoba mi się postawa całego zespołu. Gramy uważnie, choć kilku błędów się nie ustrzegliśmy (2 x podirytował Vidal, który raz nie podbiegł do dobrze dogranej piłki od Caceresa, przez co poszła niebezpieczna kontra; drugi raz z kolei za lekko zagrał do obrońców). Przykładowo zagubiliśmy się przy rzucie wolnym rywala.
Ten leśny dzidek z Verony miały po gwizdku kończącym pierwszą część spotkania jakieś pretensje do Lichtsteinera - nerwy mu puszczają. Denerwuje się Toni, który cały czas albo się przewraca, albo ma pretensje do sędziego.
Nie odpuszczać, zachować koncentrację i do przodu! FORZA!!!!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie miałbym pretensji do naszych o niezbyt dużą ilość stworzonych sytuacji, bo naprawdę bardzo ciężko się przedrzeć przez zasieki rywala. Przeciwnik broni się momentami cały zespołem, więc trudno o coś składnego, choć i tak imponuje mi nasze granie klepką i fakt, że opanowaliśmy środek pola. Oby tak dalej.
- [RAF]ErrazoR
- Juventino
jesli macie mocny net(30mb+) to polecam kanal sopcast Channel - 143156
2.5 mb/sec
2.5 mb/sec
- Marian.
- Juventino
Nie wiem na co komuś 30mb. Ja mam 8mb i śmiga bez scin.[RAF]ErrazoR pisze:jesli macie mocny net(30mb+) to polecam kanal sopcast Channel - 143156
2.5 mb/sec
Licze na hattrick Teveza. Marchsio za Vidala. Oby na 0 z tylu sie skonczylo.

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
To ja jeszcze raz podkreślę mój szacunek do Llorente. Facet nie dostaje łatwych piłek, praktycznie wszystko musi przyjmować odwrócony tyłem do bramki, a i tak daje radę. Czy to odegranie z klepy, czy przyjęcie, zastawienie i szukanie partnera.
Niby napastnika rozlicza się z bramek, ale postawa i niejako poświęcenie Fernando bardzo mi imponuje. Na drugim biegunie Toni, który tylko czeka żeby dostawić głowę/nogę.
Niby napastnika rozlicza się z bramek, ale postawa i niejako poświęcenie Fernando bardzo mi imponuje. Na drugim biegunie Toni, który tylko czeka żeby dostawić głowę/nogę.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- whitesignus
- Juventino
http://www.rojadirecta.me/goto/www.aren ... /p/p8.html
Spocast po hiszpansku. 2.2k na 10 mb smiga az milo
Spocast po hiszpansku. 2.2k na 10 mb smiga az milo
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Frajerzy Bez Granic. Pozdrawiam.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Wojtek
- Juventino
Wiedziałem że Roma straci pkt, szkoda tylko że my tego nie potrafiliśmy wykorzystać...w takich meczach przypominają sie czasy Del Neriego czy Ferrary.
Dlaczego ciągle tracimy bramki po stałych fragmentach gry? Czy Conte naprawde nie umie nic z tym zrobic?
FORZA!
Dlaczego ciągle tracimy bramki po stałych fragmentach gry? Czy Conte naprawde nie umie nic z tym zrobic?
FORZA!
- Cabrini_idol
- Juventino
Alez jestem zly 3 sytuacje IDENTYCZNE !! z czego 2 gole, CO JEST KURDE , od 6 spotkan tracimy tak samo gole.

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No to klops. Przegraliśmy ten mecz na własne życzenie. Który to już gol po stałym fragmencie gry? Z pozytywów: fajnie, że Tevez strzelił dwa gole i pozytywny debiut Osvaldo.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.