Juventus - Perugia (CI)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2004, 15:49

Cóż można powiedzieć? Wynik choć skromny to bardzo cieszy. Postawiliśmy kropkę nad ,,i''. Jak narazie w PW jesteśmy nie pokonani :twisted:Teraz czekam na Inter :twisted:

Obrazek
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2004, 16:11

lol....zupelnie zapomnialem o meczu :P. Przypomnialo mi sie po 23, ale dobrze ze wynik byl korzystny ;p. Ciekawe na kogo teraz trafimy. W zasadzie to nie ma co mowic. Awans i tyle 8)

srali muszki będzie wiosna
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2004, 16:39

RadeKas pisze:lol....zupelnie zapomnialem o meczu :P. Przypomnialo mi sie po 23, ale dobrze ze wynik byl korzystny ;p. Ciekawe na kogo teraz trafimy. W zasadzie to nie ma co mowic. Awans i tyle 8)
no wiadomo.... JUVE najlepsze :!: :!: :!:

Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2004, 17:30

no dobrze że przynajmniej wygraliśmy, Inter będzie wymagającym przeciwnikiem, ale wole ich pokonać w Serie A niz w CI

non mollare mai
Huciak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2004, 18:34

Niestety jak oglądałem ten mecz to zmęczył mnie do tego stopnia że zasnąłem. Najbardziej zaskoczyła mnie postawa Zalayety, który odnosze wrażenie jakby nie umiał się kiwać :( W sytuacji on kontra obrońca nie umiał zastosować bylejakiej kiwki. Ogólnie, same nudy ale Miccoli był tylko super.

Jestem fanem Juve od 1996 roku. Wtedy byłem zafascynowany Ravanellim. A terez jestem zakochany w Juve!
JUVE ALE!!!
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2004, 22:17

Nie ma co się dziwić,że poziom spotkanie nie był najwyzszy.Juventus zwykle gra w taki sposób w Pucharze Włoch zwłaszcza kiedy już w pierwszym meczu znacznie przybliza się do sukcesu.Cieszy bramka Miccoliego,licze,że Lippi będzie mu dawał więcej grać w meczach ligowych.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2004, 23:27

Juverulez! pisze:
Nie ważne w jakim stylu, ważne, że Juventus wygrał
!!! Nie prawda, liczy się też styl bo w CL trzeba mieć i to i to!
Tyle że to jest CI a nie CL
Dla mnie ważniejszy jest wynik. Po co piłkarze mają się popisywać i przegrać?
Cieszmy się z tego wyniku bo mogło być gorzej, grała tylko rezerwa w połączeniu z primaverą

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2004, 13:44

miccoli pisze:
Andrewtbg pisze:napewno się nie wysilili w tym meczu ale my czekamy na INTER
oby Lippi serio potraktowal mecze z Interem i wystawil podstawowy skład
Właśnie w to wątpie. Nie zagramy podstawowym składem. Jest na to kilka powodów:

1. Najważniejsza jest Serie A i Liga Mistrzów. Nikt nie ukrywa, że te rozgrywki są priorytetami.

2. Lippi nie zaryzykuje zdrowia piłkarzy, którzy 3 dni później będą grali arcyważne spotkanie w lidze z Romą. Jeśli patrząc na liczne kontuzje w obronie, w meczu z Interem mogą wystąpić jeszcze głębsze rezerwy.

3. Rewanż 3 dni po meczu z Romą na San Siro. Piłkarze mogą być zmęczeni po tym meczu. Źle się ułożyło, że pierwszy mecz gramy na Delle Alpi, ponieważ na San Siro może już nie być co odrabiać...

4. Puchar Włoch może byc jedyną drogą do osiągnięcia jakiegokolwiek sukcesu w tym sezonie dla Interu, więc im będzie bardziej zależało.

Mam ogromne obawy co do dwumeczu z Interem. To może być koniec naszej przygody z Coppa Italia.

Zablokowany