Mercato (2012-2014)
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Jeżeli Fabio przegrywa o miejsce z 'pijawka-blaznem' PEpe, to znacz ze odejdzie predzej niz pozniej.Winner pisze:W LE może grać ograniczona liczba piłkarzy. Conte zdecydował że woli mieć np. Pepe niż 6 napastników. Wybór padł na Fabio. A teraz pomyślcie jak odebrane byłoby odsunięcie od europejskich pucharów Vucinica. Marotta mówi że klub się na niego nie obraża, że nie chciał go sprzedawać i ponownie go powitają a ten byłby skreślony z listy. Przy takim posunięciu gazety miałyby o czym pisać. A zapewne tylko Fabio lub Mirko byli brani pod uwagę przy skreśleniu z listy napastnika.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Tacchinardi.
- Juventino
Gość musi bezradnie oglądać jak od 2 lat drużyna, z którą wygrał mistrzostwo jako podstawowy zawodnik, gra bez niego przez straszną serie kontuzji jest dla Ciebie 'pijawką-błaznem'? Taki masz szacunek do gracza, który nikomu nie zawinił, a Conte od dłuższego czasu żałuje, że go nie może wykorzystać? Co innego Iaquinta, co innego Pepe, trochę szacunku do zawodnika któremu ulatają najlepsze lata kariery z powodu pecha, a nie chciwości.Adrian27th pisze:Jeżeli Fabio przegrywa o miejsce z 'pijawka-blaznem' PEpe, to znacz ze odejdzie predzej niz pozniej.

- Bruce Badura
- Juventino
Wątpię czy tak powaznie i dlugo kontuzjowany gracz pobiera pensję, a jesli juz to raczej nie 100%. Na pewno jest stosowny aneks pod umową.
@down
Kiedyś oglądałem wywiad z Piszczkiem, kiedy ten był świeżo po operacji.
Mniej więcej tak:
[borek] Klub normalnie Ci płaci?
[piszczu] Nie, ale na szczęście jestem ubezpieczony.
Ciekaw jestem jak to u nas wygląda.
@down
Kiedyś oglądałem wywiad z Piszczkiem, kiedy ten był świeżo po operacji.
Mniej więcej tak:
[borek] Klub normalnie Ci płaci?
[piszczu] Nie, ale na szczęście jestem ubezpieczony.
Ciekaw jestem jak to u nas wygląda.
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2014, 14:55 przez Bruce Badura, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
100% na pewno nie, bo odpada mu procent za występy. Klub musi mu płacić, albo znaleźć lekarza, który orzeknie, że Pepe ma trwały uszczerbek na zdrowiu i nigdy nie będzie w pełni sprawny. Wtedy można rozwiązać umowę. Skoro Pepeusz ciągle się przewija gdzieś tam w powołaniach i raz na pół roku nawet kopnie piłkę, to jednak nie jest tak tragicznie
trudno też sobie wyobrazić, żeby facet nie dostał przez dwa lata kasy, bo jest kontuzjowany. Miałby dorabiać sobie u drugiego pracodawcy?
Adrian ironizował z tą pijawką.

- jakku1
- Juventino
http://www.juvepoland.com/news.php?id=27906
Na glownej pojawil sie news o Ginterze, ktory mialby byc zastepca dla Barzagliego. Od jakiegos czasu po glowie chodzi mi inny scenariusz, ale zaznaczam, ze to tylko poki co fantamercato
Latem dojdzie do konkursu kopert pomiedzy nami a Udinese, o ile nie dogadamy sie w sprawie Isli. Moim zdaniem dogadamy sie jednak, wykupimy calosc karty Chilijczyka a potem od razu wyslemy go... do Interu, wymieniajac sie za niechcianego tam Ranocchie, ktorego od lat ma na oku Conte. My zyskamy zastepstwo dla Barzagliego i mimo wszystko utalentowanego, chociaz zle pokierowanego gracza, a Inter prawego wahadlowego.
Jednoczesnie powstana dwa problemy - co z Caceresem oraz co z zastepstwem dla Lichtsteinera? Zaczne od tej drugiej kwestii: od jakiegos czasu Raiola chce nam wcisnac do kadry... Abate, ktoremu w czerwcu zostanie zaledwie rok kontraktu. Ostatnio pojawila sie informacja, ze Raiola w zamian za przedluzenie kontraktu Pogby poprosil Juventus o przygarniecie innego ze swoich klientow. Mysle, ze ta transakcja moze wypalic, Ignazio ma rok do konca kontraktu, nie bedzie kosztowal zbyt wiele i chyba nie jest do konca zadowolony z pobytu w Milanie, skoro Raiola sklada nam takie propozycje (i to juz od dluzszego czasu). Zostaje sprawa Caceresa, ktory... najpewniej odejdzie, przy takim obrocie wydarzen. Bylo zainteresowanie Monaco, bylo MU, mysle, ze Urugwajczyk spokojnie znajdzie klub, ktory bedzie sklonny wylozyc na niego niezle pieniadze.
Podsumowujac, w tym moim bardzo fantastycznym scenariuszu, zyskujemy za niewielkie pieniadze Abate (mysle, ze transakcja zamknie sie w maksymalnie 8-10m), Ranocchie (wymiana za Isle, ktorego druga polowke odkupimy od Udine za 5-6m), a tracimy w gruncie rzeczy jedynie uniwersalnego Caceresa (bo Isla i tak od dluzszego czasu, z malymi wyjatkami, kopie sie po czole). Za ile bedziemy mogli sprzedac Urugwajczyka? Sadze, ze realna kwota transferu to okolo 9-12 milionow, zwazywszy na to, ze Martin duzo u nas nie gral. Jesli przyjdzie jakas super oferta z Monaco albo innej druzyny, to moze nawet uda sie zgarnac 13-14 baniek, ale to jest bardzo malo prawdpodobne.
Bylby to dla nas bardzo dobry scenariusz. W mojej opinii oczywiscie. Wiem, ze fani "talentow" Zaby i Abate (Pumi) na pewno mnie ukrzyzuja, ale nie mozecie zaprzeczyc, ze duzo plotek na temat tych pilkarzy pojawialo sie w ostatnich miesiacach
Na glownej pojawil sie news o Ginterze, ktory mialby byc zastepca dla Barzagliego. Od jakiegos czasu po glowie chodzi mi inny scenariusz, ale zaznaczam, ze to tylko poki co fantamercato

Jednoczesnie powstana dwa problemy - co z Caceresem oraz co z zastepstwem dla Lichtsteinera? Zaczne od tej drugiej kwestii: od jakiegos czasu Raiola chce nam wcisnac do kadry... Abate, ktoremu w czerwcu zostanie zaledwie rok kontraktu. Ostatnio pojawila sie informacja, ze Raiola w zamian za przedluzenie kontraktu Pogby poprosil Juventus o przygarniecie innego ze swoich klientow. Mysle, ze ta transakcja moze wypalic, Ignazio ma rok do konca kontraktu, nie bedzie kosztowal zbyt wiele i chyba nie jest do konca zadowolony z pobytu w Milanie, skoro Raiola sklada nam takie propozycje (i to juz od dluzszego czasu). Zostaje sprawa Caceresa, ktory... najpewniej odejdzie, przy takim obrocie wydarzen. Bylo zainteresowanie Monaco, bylo MU, mysle, ze Urugwajczyk spokojnie znajdzie klub, ktory bedzie sklonny wylozyc na niego niezle pieniadze.
Podsumowujac, w tym moim bardzo fantastycznym scenariuszu, zyskujemy za niewielkie pieniadze Abate (mysle, ze transakcja zamknie sie w maksymalnie 8-10m), Ranocchie (wymiana za Isle, ktorego druga polowke odkupimy od Udine za 5-6m), a tracimy w gruncie rzeczy jedynie uniwersalnego Caceresa (bo Isla i tak od dluzszego czasu, z malymi wyjatkami, kopie sie po czole). Za ile bedziemy mogli sprzedac Urugwajczyka? Sadze, ze realna kwota transferu to okolo 9-12 milionow, zwazywszy na to, ze Martin duzo u nas nie gral. Jesli przyjdzie jakas super oferta z Monaco albo innej druzyny, to moze nawet uda sie zgarnac 13-14 baniek, ale to jest bardzo malo prawdpodobne.
Bylby to dla nas bardzo dobry scenariusz. W mojej opinii oczywiscie. Wiem, ze fani "talentow" Zaby i Abate (Pumi) na pewno mnie ukrzyzuja, ale nie mozecie zaprzeczyc, ze duzo plotek na temat tych pilkarzy pojawialo sie w ostatnich miesiacach
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Adrian27th
- Juventino
Oj nie wiem czy tak bardzo ironizowalem.Ouh_yeah pisze:100% na pewno nie, bo odpada mu procent za występy. Klub musi mu płacić, albo znaleźć lekarza, który orzeknie, że Pepe ma trwały uszczerbek na zdrowiu i nigdy nie będzie w pełni sprawny. Wtedy można rozwiązać umowę. Skoro Pepeusz ciągle się przewija gdzieś tam w powołaniach i raz na pół roku nawet kopnie piłkę, to jednak nie jest tak tragicznietrudno też sobie wyobrazić, żeby facet nie dostał przez dwa lata kasy, bo jest kontuzjowany. Miałby dorabiać sobie u drugiego pracodawcy?
Jak dla mnie facet 2 lata bierze kase, a jego uzytecznosc jest porownywalna mniejsza niz mial Amauri.
My narzekamy ze kasy nie ma, ze bieda, ze brakowalo 3 milionow na Guarina, a mamy goscia ktory kosztowal nas juz 3 miliony, plus zapewne koszty leczenia pokrywane przez nasz klub, nie robiacego nic procz błaznowaniem.
Lubie Pepe, nie lubie darmozjadow.
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Jakie ty brednie wypisujesz człowieku od dłuższego czasu :doh:
Co ma zdrowy Amauri z ofertami od klubów ( Marsylia go nie chciała kiedyś? ), do kontuzjowanego Pepe, który dołożył cegiełkę do mistrzostwa? Sam ma odejść? Klub ma go wywalić? Czy może liczyłeś, że ktoś się po niego zgłosi z ofertą 10 milionów i dużym kontraktem dla niego?
Co ma zdrowy Amauri z ofertami od klubów ( Marsylia go nie chciała kiedyś? ), do kontuzjowanego Pepe, który dołożył cegiełkę do mistrzostwa? Sam ma odejść? Klub ma go wywalić? Czy może liczyłeś, że ktoś się po niego zgłosi z ofertą 10 milionów i dużym kontraktem dla niego?
- Adrian27th
- Juventino
Pokaż mi jedną brednie która napisałem.Marat87 pisze:Jakie ty brednie wypisujesz człowieku od dłuższego czasu :doh:
Dołożył cegiełke do jednego mistrzostwa, a my zmierzamy po trzecie.
Do tych ma mniejsze prawo niż Padoin czy Isla.
Ostatnie zdanie uznam za tymczasowe zaćmienie umysłu, gdyż sam pomysł jest kompletną głupotą.
I tak, oczekuje rozwiazania kontraktu jak zrobilismy to z Andrade.
Albo mamy kase i wyrzucamy ją w błoto, bo to nam nie robi różnicy, albo nie mamy i tniemy koszty, żeby pozniej nam nie brakło dolożyć 2 milionow do potencjalnych ZDROWYCH piłkarzy.
- Marat87
- Juventino
http://forum.juvepoland.com/search.php? ... Adrian27thAdrian27th pisze:Pokaż mi jedną brednie która napisałem.Marat87 pisze:Jakie ty brednie wypisujesz człowieku od dłuższego czasu :doh:

Racja, przynajmniej będzie można potem płakać, że Juventus nie szanuje zawodników ( jak biednego Ete Bete ).Adrian27th pisze:I tak, oczekuje rozwiazania kontraktu jak zrobilismy to z Andrade.
- Adrian27th
- Juventino
Uwielbiam takich 'mądralińskich'. Zero treścii, masa bezwartościowego szlamu.Marat87 pisze:http://forum.juvepoland.com/search.php? ... Adrian27thAdrian27th pisze:Pokaż mi jedną brednie która napisałem.Marat87 pisze:Jakie ty brednie wypisujesz człowieku od dłuższego czasu :doh:
Co ma zdrowy Amauri z ofertami od klubów ( Marsylia go nie chciała kiedyś? ), do kontuzjowanego Pepe, który dołożył cegiełkę do mistrzostwa? Sam ma odejść? Klub ma go wywalić? Czy może liczyłeś, że ktoś się po niego zgłosi z ofertą 10 milionów i dużym kontraktem dla niego?![]()
Racja, przynajmniej będzie można potem płakać, że Juventus nie szanuje zawodników ( jak biednego Ete Bete ).Adrian27th pisze:I tak, oczekuje rozwiazania kontraktu jak zrobilismy to z Andrade.
Płakali po tym jak potraktowali Alexa i innych, znajda sie tacy co placza za Fabio. Nie oznacza to że powinniśmy traktowac ulgowo 'przecietnego' Pepe, szczegolnie gdy - powtórze - potrzebujemy każdego grosza.
- Marat87
- Juventino
A ja uwielbiam takich mądrusi jak ty.
Gówno wiesz o budżecie Juventusu, na co jest kasa, a na co nie ma, ale do ferowania wyroków i podawania genialnych rozwiązań jesteś pierwszy. 3 milionów zabrakło do Guarina? Marotta ci to powiedział czy Conte? A może po prostu chciano wynegocjować jak najmniejszą dopłatę? Zresztą cała tranzakcja padła bo się Thorir kibiców przestraszył, więc skąd niby ta 100% pewność, że to Juventus nie miał kasy?
I kiedy ta kasa miała być zaoszczędzona na Pepe? Mieli go wywalić na zbity pysk zaraz po kontuzji, na początku poprzedniego sezonu? W połowie? Czy na początku tego, gdy był bliski powrotu? Rok leczenia gościa po czym na zbity pysk? No złoty interes. Teraz w zimę go mieli wywalić, gdy ostatecznie się wyleczył? Bez dania szansy na pokazanie się przez te pół roku? Poważny klub tak nie robi, zwłaszcza z zawodnikiem który mało zarabia.
Żeby te twoje wielkie oszczędności na Guarina stały się faktem, działacze musieliby być jasnowidzami i wywalić Simone zaraz po złapaniu kontuzji, a ostatecznie i tak Guarin by nie przyszedł. Cała twoja nic nie warta logika.
Żeby nie było, też mi się sytuacja z Pepe nie podoba, zwłaszcza, że gość już prochu nie wymyśli, będzie co najwyżej zmiennikiem, a nie wiadomo czy i na to go będzie stać, czy złapie jakotaką formę bez regularnej gry ( a takiej do końca sezonu raczej nie zazna ). Dodatkowo on bazuje na wybieganiu i waleczności, a te cechy z wiekiem będą na gorszym poziomie, w końcu już ma 31 lat.
Nie mniej, trzeba rozdzielić sprawę Amauriego który nawet na ławkę się nie łapał, a miał oferty z innych klubów, czy też Ety Bety który również grywał mało i również mógł przejść gdzieś indziej.
Wyślij CV do Agnelliego, masz duże szanse wygryźć Marottę w lato.
Tylko za Pogbe wołaj 100 milionów i Cavaniego z Verrattim!
Gówno wiesz o budżecie Juventusu, na co jest kasa, a na co nie ma, ale do ferowania wyroków i podawania genialnych rozwiązań jesteś pierwszy. 3 milionów zabrakło do Guarina? Marotta ci to powiedział czy Conte? A może po prostu chciano wynegocjować jak najmniejszą dopłatę? Zresztą cała tranzakcja padła bo się Thorir kibiców przestraszył, więc skąd niby ta 100% pewność, że to Juventus nie miał kasy?
I kiedy ta kasa miała być zaoszczędzona na Pepe? Mieli go wywalić na zbity pysk zaraz po kontuzji, na początku poprzedniego sezonu? W połowie? Czy na początku tego, gdy był bliski powrotu? Rok leczenia gościa po czym na zbity pysk? No złoty interes. Teraz w zimę go mieli wywalić, gdy ostatecznie się wyleczył? Bez dania szansy na pokazanie się przez te pół roku? Poważny klub tak nie robi, zwłaszcza z zawodnikiem który mało zarabia.
Żeby te twoje wielkie oszczędności na Guarina stały się faktem, działacze musieliby być jasnowidzami i wywalić Simone zaraz po złapaniu kontuzji, a ostatecznie i tak Guarin by nie przyszedł. Cała twoja nic nie warta logika.
Żeby nie było, też mi się sytuacja z Pepe nie podoba, zwłaszcza, że gość już prochu nie wymyśli, będzie co najwyżej zmiennikiem, a nie wiadomo czy i na to go będzie stać, czy złapie jakotaką formę bez regularnej gry ( a takiej do końca sezonu raczej nie zazna ). Dodatkowo on bazuje na wybieganiu i waleczności, a te cechy z wiekiem będą na gorszym poziomie, w końcu już ma 31 lat.
Nie mniej, trzeba rozdzielić sprawę Amauriego który nawet na ławkę się nie łapał, a miał oferty z innych klubów, czy też Ety Bety który również grywał mało i również mógł przejść gdzieś indziej.
Na podobne bzdury najlepiej odpowiadać tanią ironią i bezwartościowym szlamem. Po prostu szkoda pisać coś mądrzejszego, bo FMowi spece i tak pozostaną w swoim świecie, wczytają sejwa w dzień kontuzji Pepe i po kilku kolejnych wczytywankach zakupią w końcu Guarina dodając zaoszczędzoną kasę do ofertyAdrian27th pisze:Uwielbiam takich 'mądralińskich'. Zero treścii, masa bezwartościowego szlamu.

Wyślij CV do Agnelliego, masz duże szanse wygryźć Marottę w lato.
Tylko za Pogbe wołaj 100 milionów i Cavaniego z Verrattim!

- Virgil
- Juventino
Adrian27th akurat piszesz głupoty , gdyż tak naprawdę nie wiesz czy w kontrakcie nie ma innych zapisów np. aneksu dotyczącego obniżenia pensji jeżeli zawodnik nie rozegra określonej liczby spotkań
Po drugie za jego leczenie klub nie płaci ani eurocenta bo zawodnicy są od takich ewentualności ubezpieczeni
Po drugie za jego leczenie klub nie płaci ani eurocenta bo zawodnicy są od takich ewentualności ubezpieczeni
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Dzisiaj łączą nas z Fernando (wycenianego przez Transfermarkt na 17,5 mln: http://www.transfermarkt.pl/pl/fernando ... 51174.html oraz mającego dobre staty (średnia odbiorów, kluczowych podań i podań w ogóle) z 6 meczów tegorocznej LM: http://www.whoscored.com/Players/31958/ ):
- http://www.fc-porto.pl/4142,juventus-po ... o-fernando
- http://it.ibtimes.com/articles/62282/20 ... chisio.htm
- http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... nel+mirino
Co ciekawe, news sprzed prawie 3 lat:
- http://www.fc-porto.pl/1471,juventus-po-fernando
Piszą, że niby miałoby to być takie zabezpieczenie przed możliwym transferem Pogby lub Marchisio.
Jak dla mnie transfer mega, ale raczej nierealny, bo podobno mocno zainteresowane są nim kluby z Anglii: City, United i Chelsea (osoba Mourinho zrobi swoje). Ciężko byłoby nam nawet pokonać konkurencje w postaci obu mediolańskich klubów, które także są zainteresowane Fernando, bo one w przeciwieństwie do nas, mogą mu obiecać grę w pierwszym składzie. U nas byłby bardzo dobrym rezerwowym. Choć ma 2 obywatelstwa, to praktycznie nie ma u nas żadnego jego rodaka (praktycznie, bo oprócz Rubinho), zatem prawie nikogo, do kogo można się odezwać po portugalsku (całe życie grał w Brazylii i Portugalii).
Z jednej strony tak nierealalny, ale z drugiej - taka okazja dla Marotty
Nasz biedny Giuseppe nie śpi teraz pewnie po nocach wiedząc, że tacy gracze przed 30-tką jak Fernando, Matuidi, Diego, Musacchio, Menez czy R.García są już od ponad miesiąca dostępni do zakontraktowania za 0,00 euro 
http://disco.fleo.se/?name=0,00+euro!
- http://www.fc-porto.pl/4142,juventus-po ... o-fernando
- http://it.ibtimes.com/articles/62282/20 ... chisio.htm
- http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... nel+mirino
Co ciekawe, news sprzed prawie 3 lat:
- http://www.fc-porto.pl/1471,juventus-po-fernando
Piszą, że niby miałoby to być takie zabezpieczenie przed możliwym transferem Pogby lub Marchisio.
Jak dla mnie transfer mega, ale raczej nierealny, bo podobno mocno zainteresowane są nim kluby z Anglii: City, United i Chelsea (osoba Mourinho zrobi swoje). Ciężko byłoby nam nawet pokonać konkurencje w postaci obu mediolańskich klubów, które także są zainteresowane Fernando, bo one w przeciwieństwie do nas, mogą mu obiecać grę w pierwszym składzie. U nas byłby bardzo dobrym rezerwowym. Choć ma 2 obywatelstwa, to praktycznie nie ma u nas żadnego jego rodaka (praktycznie, bo oprócz Rubinho), zatem prawie nikogo, do kogo można się odezwać po portugalsku (całe życie grał w Brazylii i Portugalii).
Z jednej strony tak nierealalny, ale z drugiej - taka okazja dla Marotty

http://disco.fleo.se/?name=0,00+euro!
- Arbuzini
- Juventino
Matuidi raczej przedłuży kontrakt z PSG i nigdzie się nie ruszy tego lata. Fernando, Musacchio, Menez i Garcia to naprawdę zacni darmowi zawodnicy. Jeśli okaże się, że któregoś z nich nie chcemy to nie miałbym nic przeciwko temu żeby trafili do Milanu. Tak słaby Inter walczący o wejście do LE, generalnie Inter w pucharach, to coś co bardzo rani moje serce... Żeby oni przynajmniej jakiś poziom sportowy prezentowali jeszcze...
Podobno latem bierzemy Abate. Mam mieszane uczucia. Wolałbym kogoś młodszego albo lepszego jeśli mówimy o zawodnikach ok. 27-28 roku życia. Choć Włochem za jakąś drobną sumę nie pogardzę. Za jednego padoina przy odejściu Padoina, którego może uda sprzedać się za jednego padoina taki deal wygląda sensownie. Bez szału, ale sensownie.
Jeśli jesteśmy przy podopiecznych grubego Raioli to, kurcze, naprawdę świetny jest ten Lukaku. Nie tylko potrafi zdobywać bramki czekając w polu karnym, ale jest też szybki, nieźle prowadzi piłkę i kreuje sytuacje kolegom prawie jak Ibra. Dziwię się, że Chelsea wysłało go na drugie wypożyczenie mając taką bryndzę w ataku. Odmłodzić atak takim zawodnikiem to byłaby wielka rzecz.
Podobno latem bierzemy Abate. Mam mieszane uczucia. Wolałbym kogoś młodszego albo lepszego jeśli mówimy o zawodnikach ok. 27-28 roku życia. Choć Włochem za jakąś drobną sumę nie pogardzę. Za jednego padoina przy odejściu Padoina, którego może uda sprzedać się za jednego padoina taki deal wygląda sensownie. Bez szału, ale sensownie.
Jeśli jesteśmy przy podopiecznych grubego Raioli to, kurcze, naprawdę świetny jest ten Lukaku. Nie tylko potrafi zdobywać bramki czekając w polu karnym, ale jest też szybki, nieźle prowadzi piłkę i kreuje sytuacje kolegom prawie jak Ibra. Dziwię się, że Chelsea wysłało go na drugie wypożyczenie mając taką bryndzę w ataku. Odmłodzić atak takim zawodnikiem to byłaby wielka rzecz.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Obawiam się, że niestety nikogo ciekawego latem za darmo nie zgarniemy. Ani Fernando, ani Matuidi nas nie zasilą. W Meneza też wątpię.
Natomiast pojawia się jeden problem prosto z Giełdu na Wallstreet: z roku na rok padoin słabnie, jedyną nadzieją, by go odbudować jest odesłanie do Atalanty, ale wtedy już nas nie będzie to interesować.
Natomiast pojawia się jeden problem prosto z Giełdu na Wallstreet: z roku na rok padoin słabnie, jedyną nadzieją, by go odbudować jest odesłanie do Atalanty, ale wtedy już nas nie będzie to interesować.