Wszystko o SSC Napoli

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
fredi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2014, 01:29

Właśnie obejrzałem skrót wczorajszej kompromitacji Napoli.
:rotfl: co bramki, co za gra w obronie...

Rafa ma pod tyłkiem coraz cieplej

Tu bramki jak ktoś nie widział.

Obrazek
PROmilky
Juventus Turyn - Tobie Chwała na wieki !!
mephisto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2014, 21:35

Napoli chyba się ogarnęło. Bardzo fajnie grają z Milanem. Niby jest 1-1, ale przewagę mają sporą. Nawet Insigne PRAWIE strzelił z główki :D. Bramki bardzo ładne. Ogólnie mecz w szybkim tempie, sporo się dzieje - polecam.

Il Fenomeno

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2014, 21:41

Mnie bardzo podoba się Jorginho. Bardzo dobre piłki gra, łatwo uwalnia się naciskającym na niego De Jonga z Essienem, sam też odbiera. Szybko wpasowuje się do Napoli. Nie rozumiem tylko dlaczego Benitez nie zgłosił go do LE.

Ciekawe jak się zmieni pomoc reprezentacji po MŚ. Jest Verratti, jest Jorginho.

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2014, 22:18

Il Fenomeno pisze:Mnie bardzo podoba się Jorginho.
:ok: Zrypaliśmy misję z Jorgim - koleś po raz kolejny gra fantastycznie, 5 baniek za połowę jego karty to całe nic.

Obrazek
Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2014, 22:42

pumex pisze:
Il Fenomeno pisze:Mnie bardzo podoba się Jorginho.
:ok: Zrypaliśmy misję z Jorgim - koleś po raz kolejny gra fantastycznie, 5 baniek za połowę jego karty to całe nic.
Życie to nie FM, nie można mieć wszystkich wyróżniających się zawodników jakich się zapragnie. W transferach są różne niuanse które nie zawsze wychodzą na światło dzienne, tak jak to że gdyby któryś z młodzików( agent nie podał nazwiska) zgodził się na transfer w przeciwną stronę niż Veratti to ten grałby u nas.Co do meczu to słaby Milan, praktycznie nieistniejący w ataku, przegrał z nieźle grającym Napoli które było strasznie nieskuteczne. Patrząc na oba zespoły i miejsce rozgrywania meczu obeszło się bez niespodzianki.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2014, 22:46

Jasne, zgadzam się. Moje stwierdzenie było zwykłym luźnym uogólnieniem :wink: Może inaczej: szkoda będzie oglądać Jorginho w Napoli jednocześnie pamiętając o wieku Pirlo

Odnośnie meczu: Mexes.. jakby to ująć... dalej gra swoje :lol: Mariusz Baliusz po zejściu miał minę jak dziecko, któremu ktoś lizaka ukradł. Milan powinien go sprzedać czym prędzej - kogoś o jego przydatności dla zespołu można mieć za połowę jego wartości

Obrazek
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 08 lutego 2014, 22:53

Jorginho jest za dobry na bycie tylko zastępcą Pirlo, mógł sam z tego powodu preferować Napoli, a może my po prostu liczyliśmy na Guarina zimą, a nie na zastępcę Pirlo.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2014, 23:10

pumex pisze:Jasne, zgadzam się. Moje stwierdzenie było zwykłym luźnym uogólnieniem :wink: Może inaczej: szkoda będzie oglądać Jorginho w Napoli jednocześnie pamiętając o wieku Pirlo
Od kiedy lansowany jest temat jego zastępstwa to ciągle pojawiają się zawodnicy, którzy daliby rade w miejsce Pirlo. Nie wiem czy to dziwnym trafem tak jest czy coś. Szkoda Verattiego, szkoda Jorginho. Miejmy nadzieję, że w przyszłym sezonie objawi się nam ktoś taki i go skubniemy :).

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 09 lutego 2014, 00:44

Balotelli potrzebuje trenera, który zrobi z niego prawdziwego mężczyznę. Wiadomo, że rasistowskie wycie półdebili z Neapolu to czynnik przy, którym ciężko jest grać... ale profesjonalista powinien sobie z tym radzić. Co gorsze, taki kibic, który zauważył reakcję Balo, następnym razem postąpi dokładnie tak samo bo widzi, że go to rusza.

Rasizm to trudna sprawa, zamykanie stadionów na dłuższą metę to pomysł denny. Liczę na jakieś konkretne działania. Być może to nie jest już problem tylko i wyłącznie FIGC.

Co do meczu. Klasyczny Milan z tego sezonu. Dwie, trzy ciekawe jednostki. Reszta gra uciekając od piłki, nikt nie chce wziąć ciężaru na własne barki, Balotelli truchta. W obronie dramatycznie słabo. Zastanowiłbym się nad przesunięciem Essiena na środek obrony. Mexes to piłkarz po drugiej stronie rzeki.

Obrazek
Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 38 razy

Nieprzeczytany post 09 lutego 2014, 01:35

Czytając po tym meczu forum Milanu, rozwaliła mnie jedna rzecz.
jak dla mnie Taarabt > Vidal, jeszcze wspomnicie moje slowa.
:prochno: :prochno: :prochno:

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2014, 09:39

pumex pisze:Mariusz Baliusz po zejściu miał minę jak dziecko, któremu ktoś lizaka ukradł.
Ale tu już nie chodzi nawet o zmianę, ponoć neapolitańskie zwierzaki przez cały mecz wykrzykiwały jakieś rasistowskie teksty nt jego i jego córki.
Aż się chłop popłakał https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hph ... 1092_n.png. Pewnie to jego ostatni sezon w Serie A.
Ciekawe czy ukarają Napoli czy dziwnie rozejdzie się to po kościach.

#AllegriOut
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2014, 09:56

jarmel pisze:ponoć neapolitańskie zwierzaki przez cały mecz wykrzykiwały jakieś rasistowskie teksty nt jego i jego córki.
Seedorf już to zdementował: "Racism not behind Balotelli tears".

Obrazek
January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2014, 11:19

Marat87 pisze:Czytając po tym meczu forum Milanu, rozwaliła mnie jedna rzecz.
jak dla mnie Taarabt > Vidal, jeszcze wspomnicie moje slowa.
:prochno: :prochno: :prochno:

Taarabt fajnie się wczoraj pokazał, ale jak narazie to przy Vidalu jest jak Trabant ( :smile: ) przy BMW.

Szkoda Mario, bo ostatnio jakby spokorniał i wydoroślał. Rasistowscy idioci powinni zniknąć ze stadionów.

Mecz fajny, Milan nie zagrał tragicznie. Poza Mexesem oczywiście :prochno:

Jak widać w podpisie, Vidal wychodzi na przeciętniaka, Taider i Taarabt go zdetronizowali :rotfl:

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2014, 11:27

January pisze:

Jak widać w podpisie, Vidal wychodzi na przeciętniaka, Taider i Taarabt go zdetronizowali :rotfl:
Ludzie w depresji widzą naprawdę przeróżne dziwne rzeczy :prochno: :prochno:

Ale będzie zdziwienie pod koniec roku jak złota piłka nie trafi do któregoś z wyżej wymienionych panów.. :twisted:
Spisek na cały piłkarski świat :whistle:

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 09 lutego 2014, 11:28

January pisze: Mecz fajny, Milan nie zagrał tragicznie. Poza Mexesem oczywiście :prochno:
:
Robinho, Balotelli też zagrali na poziomie dramatu. Rami, De Sciglio, Emanuelson, później Montolivo również niewiele lepiej.

Jak nie rasizm to co było powodem zachowania Balotellego? Wydaje mi się, że Seedorf dementuje, bo zdaje sobie sprawę, że tym baranom z Neapolu właśnie o to chodziło.

Obrazek
ODPOWIEDZ