Serie A 13/14 (22): JUVENTUS 3-1 Inter
- annihilator1988
- Juventino
Nie tylko Was. Nie pamiętam spotkania z udziałem Martina, w którym Juve nie straciłoby bramki. No, chyba, że w CI przed Świętami. Mam nadzieje, że Pogba i Leo dostaną wolne na najbliższy mecz, bo nie prezentują zbyt wysokiej formy.Kamil_on pisze:Dokładnie. Szczerze mówiąc, Caceres za Barzagliego kojarzy mi się wyłącznie źle w tym sezonie (mecz z Realem na czele).Ein pisze: Mnie niepokoi Caceres - koleś jest za bardzo narwany i to widać w sposobie gry.
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2014, 23:00 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Ivory
- Juventino
Wot i ogórcy prijechali... 
Poziom koncentracji dokładnie ten sam, co w meczu z Milanem. Nawet Pogba niemal identyczną stratę miał. Być może poziom Ligi Europejskiej jest wyższy niż Serie A, szczególnie patrząc na ten nieszczęsny Inter.

Poziom koncentracji dokładnie ten sam, co w meczu z Milanem. Nawet Pogba niemal identyczną stratę miał. Być może poziom Ligi Europejskiej jest wyższy niż Serie A, szczególnie patrząc na ten nieszczęsny Inter.
- fredi
- Juventino
Dobra postawa Bianconerich do 60 minuty, potem chyba trochę odpuścili ale mimo wszystko zwycięstwo nad Interem cieszy. I to jest najważniejsze. Napoli się nam podkłada po raz kolejny, oby Roma straciła też punkty jak będą grali zaległy mecz i będzie pięknie. Szkoda tego ostatniego strzału Mirko, mogło się skończyć na czwórce...
Pirlo podanie na 1:0 :shock: bajka.
Stracona bramka trochę frajersko i od 80 minuty mecz oglądałem jak bym na szpilkach siedział.
Ps. Komentarz w c+ family po meczu też dno: "Bramki Juventusu trochę szczęliwe..." beka z typów.
Pirlo podanie na 1:0 :shock: bajka.
Stracona bramka trochę frajersko i od 80 minuty mecz oglądałem jak bym na szpilkach siedział.
Ps. Komentarz w c+ family po meczu też dno: "Bramki Juventusu trochę szczęliwe..." beka z typów.
- pumex
- Juventino
Jeszcze parę przemyśleń na gorąco ode mnie: Tevez mimo braku gola dużo nam dziś dał, mocno pracował cofając się wgłąb boiska. Apacz musi chyba trochę zluzować porty, bo mam wrażenie, że spina się brakiem gola i im bliżej jest bramki tym jest bardziej sztywny. Nie wyobrażam sobie na dłuższą metę środka pola bez Vidala, ale chyba każdy fan Juve myśli podobnie. Powiem szczerze, że trochę bałem się Alvareza, ale dziś był niezbyt groźny. Na koniec przypomnę, że swego czasu byliśmy zainteresowani kupnem Kuzmanovicia - kolejny dowód, że trzeba trzymać się z daleka od takich leszczy

- ewerthon
- Juventino
Przecież to nic dziwnego. Pierwszy mecz w tym sezonie zaliczył dopiero jakoś pod koniec października. Poza kilkoma spotkaniami na przełomie października i listopada nie grał w ogóle. Ostatnio zalicza jeden mecz na miesiąc.annihilator1988 pisze:Nie tylko Was. Nie pamiętam spotkania z udziałem Martina, w którym Juve nie straciłoby bramki. No, chyba, że w CI przed Świętami. Mam nadzieje, że Pogba i Leo dostaną wolne na najbliższy mecz, bo nie prezentują zbyt wysokiej formy.Kamil_on pisze:Dokładnie. Szczerze mówiąc, Caceres za Barzagliego kojarzy mi się wyłącznie źle w tym sezonie (mecz z Realem na czele).Ein pisze: Mnie niepokoi Caceres - koleś jest za bardzo narwany i to widać w sposobie gry.
- Cabrini_idol
- Juventino
Jedno bardzo ważne przemyslenie mnie naszlo po tym meczu, w sumie nic odkrywczego nie napisze ale VIDAL to jest na dzien dzisiejszy najwazniejszy zawdonik Juventusu , najlepszy box to box na swiecie i spokojnie jeden z trzech najlepszych srodkowych pomocnikow na swiecie.
GOLE ASYSTY ODBIORY PRESSING bozee.. od czasów Nedveda nikt tak jak VIdal nie jest blisko zlotej pilki.
GOLE ASYSTY ODBIORY PRESSING bozee.. od czasów Nedveda nikt tak jak VIdal nie jest blisko zlotej pilki.

- Arbuzini
- Juventino
Pierwszy gol to klasyk współpracy Pirlo i Lichtsteinera. Świetna akcja. Po raz kolejny Llorente pozwala nam zdobyć prawidłowego gola spychając obrońcę w kierunku bramki. Generalnie niezłe spotkanie naszego Lwa. Gola nie strzelił, ale pomógł dzisiaj drużynie osiągnąć korzystny wynik.
Reszta goli to już niezły ping-pong w wykonaniu naszym i Interu, ale różnica klas była widoczna.
Kardynalny poziom koncentracji przy stanie 3:0 i 3:1. Tak nie powinien grać Juventus, ale czemu się dziwić mając w pamięci nasze ostatnie spotkanie z Romą.
Caceres nerwowy, po raz kolejny, ale przy takiej ilości minut na boisku nie dziwi mnie to. Generalnie nie jest złym rezerwowym i na pewno wstydu nam nie przynosi posiadanie takiego zawodnika na ławce, ale bardzo bym się ucieszył gdyby w jego miejsce przyszedł Aurier.
Reszta goli to już niezły ping-pong w wykonaniu naszym i Interu, ale różnica klas była widoczna.
Kardynalny poziom koncentracji przy stanie 3:0 i 3:1. Tak nie powinien grać Juventus, ale czemu się dziwić mając w pamięci nasze ostatnie spotkanie z Romą.
Caceres nerwowy, po raz kolejny, ale przy takiej ilości minut na boisku nie dziwi mnie to. Generalnie nie jest złym rezerwowym i na pewno wstydu nam nie przynosi posiadanie takiego zawodnika na ławce, ale bardzo bym się ucieszył gdyby w jego miejsce przyszedł Aurier.
- Castiel
- Juventino
Ja do Martina nie mam żadnych pretensji. Facet prawie w ogóle nie gra i nie zdziwię się jak będzie chciał odejść. Piłkarz z niego jest na prawdę dobry tylko dostaje mało szans co jest dziwne bo Barzagli wcale nie musi być katowany w każdym meczu. Jak odpocznie te z jakimś Sassuolo itp to nic się złego nie stanie. Odpoczynek w przypadku Pirlo dobrze mu zrobił, Andrea w maju skończy 33 lata. Martin może go moim zdaniem śmiało zastąpić.
Co do meczu to wszystko szło pięknie i do pojawienia się bramki na 3:0 nasi zaczęli już myśleć, ze mecz się kończył. Myślałem, że choć raz, choć jeden raz stłamszą rywala do samego końca, ale nie. Czego ich ten Conte uczy do diabła? Gra się do końcowego gwizdka.
Bardzo dobrze spisywał się Llorente. Najpierw przepchnął Rolando przez co Lichy przy golu nie palił, a potem wystawił Pogbie taką piłę, że
na szczęście Vidal to wsadził.
Szkoda mi Teveza choć dzisiaj radził sobie lepiej. Chłopina strasznie chce strzelić, aż za bardzo. Miejmy nadzieje, że wsadzi w następnym meczu. Za tydzień Hellas. Liczę na przynajmniej 1 zmianę w pierwszym składzie.
Co do meczu to wszystko szło pięknie i do pojawienia się bramki na 3:0 nasi zaczęli już myśleć, ze mecz się kończył. Myślałem, że choć raz, choć jeden raz stłamszą rywala do samego końca, ale nie. Czego ich ten Conte uczy do diabła? Gra się do końcowego gwizdka.
Bardzo dobrze spisywał się Llorente. Najpierw przepchnął Rolando przez co Lichy przy golu nie palił, a potem wystawił Pogbie taką piłę, że

Szkoda mi Teveza choć dzisiaj radził sobie lepiej. Chłopina strasznie chce strzelić, aż za bardzo. Miejmy nadzieje, że wsadzi w następnym meczu. Za tydzień Hellas. Liczę na przynajmniej 1 zmianę w pierwszym składzie.
- wloski
- Juventino
Prędzej ja dostanę Złotą Piłkę niż Vidal. W ostatnich światowych rankingach nie był nawet uwzględniany jako rezerwowy, za to według większości Iniesta czy Xavi to dalej topowi gracze [śmiech]. Dopóki nie zmieni się faza na Barcę to do tego czasu Vidal nie będzie wysoko notowany u tych, którzy głosują. Miejmy nadzieje, że to szybko się zmieni.Cabrini_idol pisze:GOLE ASYSTY ODBIORY PRESSING bozee.. od czasów Nedveda nikt tak jak VIdal nie jest blisko zlotej pilki.
- Pajo1906
- Juventino
Pajo1906 pisze:Juventus Turyn vs. Inter Mediolan 02.02.2014
![]()
Wszystkie Bramki Spakowane RARem
http://adf.ly/czPEJ
-----------------------------------------------------------------------------------
Screeny & Info
Kliknij w minaturkę
![]()
1 Połowa
Turbobit.net http://adf.ly/czO8i
EgoFiles.com http://adf.ly/czNsu
2 Połowa
Turbobit.net http://adf.ly/czYIq
EgoFiles.com http://adf.ly/czY3S

- M.R.
- Juventino
http://intermediolan.com/news/12871/aut ... -w-turynie
Oburzamy się na takie zachowanie kiedy Juventus wyjeżdża poza Turyn a tu proszę, taki numer
Nie wiem co o tym myśleć 
Oburzamy się na takie zachowanie kiedy Juventus wyjeżdża poza Turyn a tu proszę, taki numer

"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
- Marian.
- Juventino
Co tu duzo mówić, buractwo i hipokryzja ze strony naszych "kibiców", albo raczej garstki idiotów.M.R. pisze:http://intermediolan.com/news/12871/aut ... -w-turynie
Oburzamy się na takie zachowanie kiedy Juventus wyjeżdża poza Turyn a tu proszę, taki numerNie wiem co o tym myśleć
Mecz pod kontrolą, szkoda, że nasi odpuscili przy 3:0. Chciałem pogromu. Ale 3 pkt najważniejsze, FORZA!

- wagner
- Juventino
Mecz jak mecz.. ale komentator przypomniał w pewnym momencie meczu dlaczego odpadliśmy w LM. Mecz odzwierciedlał postawę Juve w tegorocznej LM (zachowując proporcje oczywiście), nawet po wypracowanej przewadze dajemy przeciwnikowi dochodzić do takich sytuacji, że pożal się Boże. Tak nas wypunktował Real czy Galata. No ale było minęło..
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Może pomyśleć o źródle? W komentarzach ktoś zwrócił uwagę na <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> autora newsa, który przeinaczył fakty i z jednego kamienia zrobił gradobicie. Chyba, że to ktoś z naszych tam mieszaM.R. pisze:http://intermediolan.com/news/12871/aut ... -w-turynie
Oburzamy się na takie zachowanie kiedy Juventus wyjeżdża poza Turyn a tu proszę, taki numerNie wiem co o tym myśleć