LUBLIN || wspólne wypady na mecze
- romek20.20
- Juventino
Zakładam, że transmisja z trabzonem będzie, więc może by co ogarnął? Za pewne ostatni stali bywalcy się pojawią, teraz moje pytanie do reszty, dziewczyny (Oliwki-Robaczywki
) co z Wami? Żadnego głosu życia, nie chceta już przychodzić? Jeśli tak to napiszcie, chociaż by po to, byśmy mogli zorganizować jakieś inne opcje bo z 7 osobami do ameryki to wstyd wchodzić, to samo tyczy się reszty, określcie się, to naprawdę nie boli i nie męczy. Nie odbierajcie tego w kategorii sapu, po prostu ja i niektóre osoby chcemy wiedzieć na czym stoimy.
A tak a propos, na brudasów przyjdę.

"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
- DYZIO_STW
- Juventino
+ 1 na kebabów.

romek20.20 pisze:(Oliwki-Robaczywki)
Wywołałeś wilka z lasuoliwia pisze:Czuję się przywołana do tablicy

Ostatnio zmieniony 17 lutego 2014, 16:29 przez DYZIO_STW, łącznie zmieniany 2 razy.
"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
- oliwia
- Juventino
Czuję się przywołana do tablicyromek20.20 pisze:Zakładam, że transmisja z trabzonem będzie, więc może by co ogarnął? Za pewne ostatni stali bywalcy się pojawią, teraz moje pytanie do reszty, dziewczyny (Oliwki-Robaczywki) co z Wami? Żadnego głosu życia, nie chceta już przychodzić? Jeśli tak to napiszcie, chociaż by po to, byśmy mogli zorganizować jakieś inne opcje bo z 7 osobami do ameryki to wstyd wchodzić, to samo tyczy się reszty, określcie się, to naprawdę nie boli i nie męczy. Nie odbierajcie tego w kategorii sapu, po prostu ja i niektóre osoby chcemy wiedzieć na czym stoimy.

Wierz lub nie, ale wchodzę na forum codziennie i naprawdę widzę informacje o spotkaniach, a moje milczenie nie jest oznaką lenistwa tylko wyszłam z założenia, że jak nie przychodzę to nie piszę nic, tyle

I oczywiście chciałabym się pojawiać częściej, ale nie zawsze można mieć to, co się chce. Co do czwartku, mecz jest o 19? Jeśli tak to mogę wpaść, ale dopiero po treningu, czyli na koniec pierwszej połowy, więc jeśli coś organizujecie to wpiszcie mnie na listę

Pozdrawiam