Wszystko o AS Roma

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 15:46

Na tym polega właśnie głupota naszych włodarzy i piłkarzy, że pozwolili wtedy w kebabowni grać w takich warunkach...dzisiaj Roma się spruła i arbiter nie miał za dużo do powiedzenia bo pewnie Parma by ich powiozła. Trudno odżałować tamtego meczu.

Swoją drogą hipokryzja Romy nie zna granic ponieważ 15 minut temu wyszli na rozgrzewkę i trening atletyczny przed meczem z Napoli już...pełna kpina.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 15:50

Paulo pisze: Swoją drogą hipokryzja Romy nie zna granic ponieważ 15 minut temu wyszli na rozgrzewkę i trening atletyczny przed meczem z Napoli już...pełna kpina.
Pojawiły się ploty, że mogliby to spotkanie dokończyć... jutro wieczorem. Absolutnie w to nie wierzę, bo w środę grają w pucharze. Kibice się cieszą, że piłkarze nieco odpoczną, ale zapominają o tym, że ten mecz ciężko będzie upchnąć, do tego nie wiadomo jak się będą prezentować po 1,5 tygodniowej przerwie.

Napoli tez CI nie odpuści - na boisku brakuje dziś Hamsika, Jorginho, Insigne i Higuaina.
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2014, 15:58 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.

Il Fenomeno

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 15:57

mrozzi pisze:Swoją drogą śmiać mi się chce i z piłkarzy, i z kibiców Romy. Przy okazji naszego meczu z Galatą podnosili głos, że warunki gry są równe dla obu zespołów, teraz trochę wody i już strach w oczach. :rotfl:
Proszę pokaż mi cytaty piłkarzy Romy dotyczące równych warunków gry w meczu Galaty z Juventusem. Być może faktycznie były, nie wiem. Pokaż.

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 16:00

Il Fenomeno pisze:
mrozzi pisze:Swoją drogą śmiać mi się chce i z piłkarzy, i z kibiców Romy. Przy okazji naszego meczu z Galatą podnosili głos, że warunki gry są równe dla obu zespołów, teraz trochę wody i już strach w oczach. :rotfl:
Proszę pokaż mi cytaty piłkarzy Romy dotyczące równych warunków gry w meczu Galaty z Juventusem. Być może faktycznie były, nie wiem. Pokaż.
To się akurat odnosiło do kibiców. Pisząc o piłkarzach miałem na myśli fakt, że Parma naciskała, by rozegrać mecz, oni się przestraszyli.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 16:07

Dobra, już dobra. Przyznajcie po prostu, że jak zobaczyliście tę wodę, to dostaliście ogromnej podniety, że Roma straci punkty, a teraz jesteście zawiedzeni :D

Gadkę o warunkach, Stambule i meczu na wodzie z Niemcami w 74 można sobie już darować.

selby

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 17:14

mrozzi pisze: Totti chyba najmocniej naciskał na to przełożenie.
No widzisz, Tottiego w SA słuchają ... a naszych w CL olewają ... ale chichot losu :D

selbynator!!!
oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2014, 00:16

kiedy gra Roma ?

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2014, 01:25

oliver pisze:kiedy gra Roma ?
Nie wiadomo jeszcze. Z tego, co napisali na asroma.pl wynika, że w zależności od różnych czynników może być to 12.03, 19.03, 2.04 lub 9.04. Dużo zależy od występów Lazio w LE.

Obrazek
fredi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2014, 01:25

oliver pisze:kiedy gra Roma ?
Prawdopodobnie 19 luty

Obrazek
PROmilky
Juventus Turyn - Tobie Chwała na wieki !!
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2014, 08:20

Il Fenomeno pisze:
człowieku, ten facet jest całkowicie oderwany od jakiejkolwiek rzeczywistości. Zostaw go w swojej bajce.

Dobrze, że przerwali, nie będzie potem rozpamiętywania "co by było, gdyby". Do dzisiaj ktoś nam wypomina bramkę Muntariego, nie chcę kolejnego "meczu na wodzie". Napoli całkowicie już odpadło z wyścigu, czas wysadzić z siodła i Romę. Przed sezonem wszyscy piali, jak to serie a się odradza, znowu silne zespoły itd. A tak naprawdę milan to pośmiewisko, inter równa w dół, lazio dalej jest średnie, viola po "zabójczych" transferach dalej radzi sobie mizernie, napoli gra jak każdy zespół grubego benka w lidze. jedynie roma dalej się jeszcze trzyma, ale prędzej czy później i im odejdziemy. w czubie widzimy takie egzotyki jak hellas, czy toro. A ten mocarny lider serie a nie potrafi wyjść z grupy lm. stagnacja, żaden rozkwit serie a.
Ouh_yeah pisze:Dobra, już dobra. Przyznajcie po prostu, że jak zobaczyliście tę wodę, to dostaliście ogromnej podniety, że Roma straci punkty, a teraz jesteście zawiedzeni :D
:ok:

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2014, 14:51

Jest oficjalny komunikat władz ligi co do meczu z Parmą. Ma się odbyć w kwietniu: 2 albo 9.

http://www.tuttojuve.com/altre-notizie/ ... ile-175936

zakiii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 05 lutego 2014, 21:24

Słuchając komentatora PS Extra, wnioskuję, że Roma ma nowych graczy.
Mianowicie: Leandro Kasztan i Radja Njanżolan. Myślałem, że Szpakowskiego nikt nie pobije, ale on chyba mu dorównuje :-D

Donnie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2014, 21:28

Polecam zobaczyć bramkę Strootmana. Niczym Nedved za najlepszych czasów, tylko że lewa noga :-P

Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 38 razy

Nieprzeczytany post 05 lutego 2014, 21:37

Bardzo mądrze Roma, dali pograć Napoli w pierwszych 10 minutach, ale to oni gola strzelili. Poźniej już tylko kontrola sytuacji. Napoli coś tam się stara, niby ciągle pod grą, ale ustawienie przeciwników nie pozwala im wykreować klarownej sytuacji.
Roma idzie pewnie po srebrną gwiazdkę.
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2014, 21:41 przez Marat87, łącznie zmieniany 1 raz.

M.R.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2014, 21:38

Bramka bardzo ładna, można oglądać do znudzenia. Zresztą pierwsza - w wykonaniu Gervinho - też niczego sobie. Bardzo sprytnie podciął sobie piłkę nad Reiną. Do drugiej bramki dla Romy dość wyrównany mecz, potem Napoli oklapło. Coś czuję że w drugiej połowie rzymianie ich wypunktują i zapewnią sobie finał :/ Zwłaszcza że Napoli momentami jest momentami "bezjajeczne" i nijakie. Atakują małą ilością zawodników, Hamsik jest bez formy, Insigne chaotyczny.

"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
ODPOWIEDZ