Serie A 13/14 (22): JUVENTUS 3-1 Inter

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 02:17

Crunny pisze: Vidal - Asamoah - Pogba (w ogóle uważam, że to byłby kapitalny środek pomocy na lata, bo graczeCi mają odpowiednio: 26, 20 i 25 lat)
Pogba ma 25 lat? :prochno:

yamakasi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 09:20

Pamiętajcie że jeden głupi błąd, jakaś czerwona kartka i losy meczu mogą się bardzo zmienić na korzyść interu tak jak mecz z Lazio

To My Jesteśmy JUVENTUSEM :)
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 10:53

yamakasi pisze:Pamiętajcie że jeden głupi błąd, jakaś czerwona kartka i losy meczu mogą się bardzo zmienić na korzyść interu tak jak mecz z Lazio
W tym meczu decydować będzie wola walki. Jeżeli Juve wyjdzie na boisku w przekonaniu, że mecz wygra się sam, to należy spodziewać się kolejnej straty punktów. Chciałbym, by chłopaki pokazali charakter. Niech Conte ich nakręci, w końcu i on będzie chciał upokorzyć swojego "odpowiednika"

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 11:28

Obrazek

Najświeższe doniesienia o składach nie zawierają żadnych niespodzianek. Powiem szczerze, że chyba nigdy nie miałem takiego ciśnienia na wygraną Juventusu jak dziś. Wszystko, wszystko przemawia za nami. Conte i drużyno, nie spieprzcie tego :!:

Obrazek
MaxFromJam_89

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 11:59

Mam nadzieję ze tym razem Inter nie przerwie nam serii (zwysięstw na naszym stadionie), tak jak przerwali naszą serie bez porażki w tamtym sezonie. Okoliczności podobne, my u siebie, oni w tyle, ale te mecze rządzą się własnymi prawami. Jak się patrzy na skłay, to mediolańczycy nie mają kim nas postraszyć. Jedynie Palacio może coś ukłuć, reszta to średniaki nie dorównujący naszym. Cieszy brak Hernanesa -według mnie zaraz po Vidalu, Pogbie i Pirlo najlepszego środkowego pomocnika w lidze. A najbardziej z tego wszystkiego ucieszy mnie utarcie nosa Mazzarri'niemu, goście nie trawię na równo z Morattim...

Do meczu 8 godzin, a już czuję to "coś" tak jak przed pierwszym meczem z Chelsea i dwumeczem z Realem. Niech ten czas płynie szybciej :pray:

Malpoludek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 12:04

Wiem, ze 3 pkt sa bardzo wazne i pewnie za to co napisze czesc z Was bedzie tutaj na mnie psy wieszac jak to sie mowi, ale w dzisiejszym meczu chcialbym zobaczyc piekna gre i zaangazowanie. Ogladam sporo meczy z innych lig i gdy pozniej ogladam Juve to te mecze sa tak nudne po prostu ciezko sie je oglada. Wiec dzisiaj licze na ZWYCIESTWO ale w pieknym stylu!!!

Co cie boli czy az tak to cie boli???
uszko_juve07

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 13:09

Na meczu bede. Miejsce zapewne jakieś sie dla mnie znajdzie ? :) :) Lubawa zawita do Torunia :)

Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 15:04

Malpoludek pisze:Wiem, ze 3 pkt sa bardzo wazne i pewnie za to co napisze czesc z Was bedzie tutaj na mnie psy wieszac jak to sie mowi, ale w dzisiejszym meczu chcialbym zobaczyc piekna gre i zaangazowanie. Ogladam sporo meczy z innych lig i gdy pozniej ogladam Juve to te mecze sa tak nudne po prostu ciezko sie je oglada. Wiec dzisiaj licze na ZWYCIESTWO ale w pieknym stylu!!!
Mało Ci było zaangażowania w meczu z Lazio? :think:

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 15:51

Kimi pisze:
Malpoludek pisze:Wiem, ze 3 pkt sa bardzo wazne i pewnie za to co napisze czesc z Was bedzie tutaj na mnie psy wieszac jak to sie mowi, ale w dzisiejszym meczu chcialbym zobaczyc piekna gre i zaangazowanie. Ogladam sporo meczy z innych lig i gdy pozniej ogladam Juve to te mecze sa tak nudne po prostu ciezko sie je oglada. Wiec dzisiaj licze na ZWYCIESTWO ale w pieknym stylu!!!

MY gramy nudne mecze? W kazdym strzelamy nie jedna, a nawet 4 bramki bo swietnych akcjach,nawet grajac w 10, a Ty mowisz mi o nudzie?

Skad sie biora tacy ludzie o.O

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 17:29

Juve, storia di un grande amore :)
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
Malpoludek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 17:36

Kimi pisze:
Taa pierwsza połowa to pełne zaangażowanie... Jassssne ;) Dno jakich mało. Dopiero w drugiej połowie było widać to zaangażowanie i druga połowa faktycznie była dobra.

Czy nudne mecze? tak, nudne. Nie wiem chłopaki czy oglądacie inne ligi, więc porównajcie mecze z anglii np, z meczami Juve. Nie bez powodu na serie A nie ma zapotrzebowania w TV i mało kto chce to transmitować. Bo mało kto chce to oglądać? Czemu? bo w 80% mecze nie są ciekawe. Jestem wielkim fanem Juve od x lat i w ogóle kocham calcio, ale kurde trochę obiektywizmu. Jeżeli bym był zwykłym zjadaczem chleba to wolę oglądać meczy z ligi angielskiej czy niemeickiej, o meczach Barcy czy Realu nie wspominając...

Co cie boli czy az tak to cie boli???
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 17:51

grande amore pisze:Projekty choreograficzne na dzisiejsze Derby. Pacman miazdzy :prochno:
Dla mnie najlepszy jest projekt z herbem Juve i gdzieś mi dziś mignęło, że właśnie element herbu ma być w oprawie, ale nie potrafię powiedzieć, czy to akurat ten projekt.

Czy Serie A jest nudna? Zależy co kto lubi, nie da się tego stwierdzić jednoznacznie. Mnie np. mocno drażnią mecze Primera Division, gdzie często mam wrażenie, że wszystko jest na wiwat a obrona nie ogarnia. Moja teoria, o której już kiedyś wspomniałem, jest taka, że Serie A jest po prostu dużo gorzej realizowana niż np. Premier League, a ma na to wpływ wiele czynników.

edit:
Marian. pisze:Włoscy ultrasi (o ile to pojęcie już nie wymarło we Włoszech) to lenie, nie chce im się zrobić składek na oprawy, nie wspominając już o zrobieniu ciekawej oprawy...
O w mordę, teraz się zacznie... ;P (abstrahując od tego, że te projekty są na długą trybunę [chyba])
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2014, 17:56 przez pumex, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 17:51

Malpoludek pisze:[...]o meczach Barcy czy Realu nie wspominając...
Mecze Barcy? Chyba inaczej rozumiemy pojęcie ciekawego meczu...

Tam to dopiero są nudy. Pierdyliard podań bez sensu w poprzek i do tyłu... Rzeczywiście, mega atrakcyjne te mecze...

Co do dzisiejszego meczu. Trochę słabo, że klub sponsoruje nawet oprawy na Curve, ale nic nie poradzimy. Włoscy ultrasi (o ile to pojęcie już nie wymarło we Włoszech) to lenie, nie chce im się zrobić składek na oprawy, nie wspominając już o zrobieniu ciekawej oprawy...

Nie przyjmuję do wiadomości innego wyniku niż wygrana Juventusu.

e:Masz rację pumex. Oprawa będzie na długą trybune :) Co nie zmienia faktu, że nasi Ultrasi to lenie :P
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2014, 18:06 przez Marian., łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 17:54

grande amore pisze:Projekty choreograficzne na dzisiejsze Derby. Pacman miazdzy :prochno:
Pacman wymiata:D oby kibice dodali skrzydeł!
FORZA JUVE !!
PS. 3-0 :D

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 17:59

wloski pisze:Plusem przed tym spotkaniem będzie to, że będziemy mądrzejsi o wynik Romy.
I cały misterny plan... :smile:

Zablokowany