Juventini na wypożyczeniach...
- whitesignus
- Juventino
Czyli graja w 10?? To wyglada jak zakladanie sobie petli na szyje :shock:
W Juve ledwo ogarnial swoja pozycje. Tam przy dluzszej liczbie meczy moglby im sie troche przydac. No ale nie w takim miejscu :rotfl:
Jesli to wypali to brawa dla Gaspa :lol: Z kupy zloto zrobic :C
W Juve ledwo ogarnial swoja pozycje. Tam przy dluzszej liczbie meczy moglby im sie troche przydac. No ale nie w takim miejscu :rotfl:
Jesli to wypali to brawa dla Gaspa :lol: Z kupy zloto zrobic :C
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- Arbuzini
- Juventino
De Ceglie w Primce często grywał jako ofensywny pomocnik, nawet potem na wypożyczeniu czasami go tak ustawiono. Gaspa pewnie tak go zapamiętał 
Nasi na wypożyczeniach znowu strzelają. Berardi zamienia kolejną jedenastkę na gola, a mało brakowało żeby trafienie Gabbiadiniego zapewniło Sampdorii zwycięstwo. Manolo ma już na koncie 6 goli i 2 asysty. Chyba jest w formie więc może uda mu się podwoić te liczby, dałoby mi to dużo do myślenia. Berardi na 2. miejscu klasyfikacji strzelców

Nasi na wypożyczeniach znowu strzelają. Berardi zamienia kolejną jedenastkę na gola, a mało brakowało żeby trafienie Gabbiadiniego zapewniło Sampdorii zwycięstwo. Manolo ma już na koncie 6 goli i 2 asysty. Chyba jest w formie więc może uda mu się podwoić te liczby, dałoby mi to dużo do myślenia. Berardi na 2. miejscu klasyfikacji strzelców

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
No tu jeszcze co innego podają: http://www.whoscored.com/Matches/758138 ... tina-Genoaalina pisze:Gasperini wymyślił De Ceglie nową pozycję![]()
Na LiveSportsie często wrzucają jakoś graczy na nie nich pozycjach, a poprawiają dopiero w trakcie meczu lub po jego zakończeniu, więc już nieraz widziałem Vidala na prawym skrzydle lub Lichtsteinera w środku

Nie wiedziałeś, że te stronki z wynikami live często wpisują to na chybił trafił? Grają tak:whitesignus pisze:Czyli graja w 10?? To wyglada jak zakladanie sobie petli na szyje :shock:
-------------Perin
----De Maio Burdisso Marchese
Antonini Bertolacci Matuzalem De Ceglie
-------Konatè Gilardino Antonelli
- Robaku
- Juventino
Quasim w 1 składzie Hamburga przeciwko Hoffenheim. Wiesniaki w sładzie m.in. z Beckiem i Polańskim po I połowie prowadzą 2:0 . Meczu nie oglądam, więc nie wiem jak wygląda gra, ale jeśli wpuszczają go już w II meczu na pierwszy skład, to miejmy nadzieje, że Holender się ogra w Bundeslidze i wroci do nas w dużo lepszej dyspozycji.
- PlanetJuve
- Juventino
- Piti
- Juventino
sorry, livesports zawiodło :oops:meda11 pisze:Coś Ci nie pykło. Chłopacy wyżej już pisali o debiucie i nie trwającym 17min tylko 73.Bazyliszek pisze:Bouy juz zadebiutowal w barwach Hamburgu, zaliczył 17 minut w meczu z Hoffenheim
/
Immobile :shock: nie poznaje goscia
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Jak to jest z tym Immboile?
znalazłem takiego oto newsa:
http://www.juvepoland.com/news.php?id=25950
Wynika z tego, że Torino nam dało Ogbonnę wycenianego wówczas na 13 mln, a my im 10,25 mln euro i połówkę Immobile wycenianą na 2,75 mln. Ale gdzieś czytałem, że Torino ma prawo wykupu drugiej połówki za jedyne 4 mln, to prawda? Bo jeśli tak to szkoda, bo to w końcu niemalże wychowanek i po beznadziejnym pierwszym sezonie w Serie A znowu zaczyna pokazywać swój potencjał, a jeśli nasz rywal zza miedzy ma prawo pierwokupu, to stracimy już pewnie na amen kontrolę nad jego karierą.
znalazłem takiego oto newsa:
http://www.juvepoland.com/news.php?id=25950
Wynika z tego, że Torino nam dało Ogbonnę wycenianego wówczas na 13 mln, a my im 10,25 mln euro i połówkę Immobile wycenianą na 2,75 mln. Ale gdzieś czytałem, że Torino ma prawo wykupu drugiej połówki za jedyne 4 mln, to prawda? Bo jeśli tak to szkoda, bo to w końcu niemalże wychowanek i po beznadziejnym pierwszym sezonie w Serie A znowu zaczyna pokazywać swój potencjał, a jeśli nasz rywal zza miedzy ma prawo pierwokupu, to stracimy już pewnie na amen kontrolę nad jego karierą.
Ostatnio zmieniony 01 lutego 2014, 21:21 przez Crunny, łącznie zmieniany 1 raz.