Serie A 13/14 (21): Lazio 1-1 JUVENTUS
- mati888
- Juventino
Sampdoria potrafiła nas rąbnąć, grając w 10 i przrgywając, to my sobie nie poradzimy?
bez żartów - wygląda to tragicznie...
bez żartów - wygląda to tragicznie...
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Marianb
- Juventino
W 11 potencjał by był większy zdecydowanie i można by pomyśleć o zwycięstwie. Grając w 10 można myśleć "narazie" o remisie.Ale strzelili. Lepiej dla nas by było gdyby Gigi odpuścił i dał strzelić tego gola, byłaby szansa by odrobić 2 bramki a tak to marnie to widzę.
Ale w porównaniu z resztą sezonu grają lepiej, co nie zmienia faktu, że jak Juve nie miałoby "czerwa" w pierwszej połowie to byli by do "łyknięcia"sebinho pisze:Lazio rewelacji nie gra ale są szanse nawet na te 3 punkty.
- Cabrini_idol
- Juventino
Co tu dużo mówić, Llorente ztrollował Lazio
W sumie moglismy wygrac .... ale nie w sumie tez przegrac

W sumie moglismy wygrac .... ale nie w sumie tez przegrac

- mibor
- Juventino
Storari Brawo!!, martwi to że przy stałych fragmentach jest straszna kupa, mecz z Sampą to pokazał tu także, nasi są wtedy jak dzieci we mgle.Strasznie irytował Tevez który na siłe chciał strzelić dziś gola...
Juve, storia di un grande amore
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Ograbił nas pajac jeden, czerwonej dla Buffona być nie powinno. Karny owszem, ale nie każdy sędzia by go odgwizdał. Czerwoną kartkę koleś wziął z kosmosu, to działo się na granicy pola bramkowego gdzie bramkarz jest święty. Zepsuł widowisko. Cieszy remis przy dużym szczęściu (poprzeczka, słupek). Akcja przy bramce Llorente majstersztyk.
Brakowało genialnych zagrań Pirlo, dzięki Marchisio na jego pozycji mamy przewagę w destrukcji, ale w ofensywie jest dużo gorzej. Markiz gra tam poprawnie, ale mało ryzykuje jakiś ciekawych zagrań, przerzutów, głównie oddaje piłkę do najbliższego kolegi co irytuje.
Brakowało genialnych zagrań Pirlo, dzięki Marchisio na jego pozycji mamy przewagę w destrukcji, ale w ofensywie jest dużo gorzej. Markiz gra tam poprawnie, ale mało ryzykuje jakiś ciekawych zagrań, przerzutów, głównie oddaje piłkę do najbliższego kolegi co irytuje.
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2014, 22:43 przez dawid1897, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA JUVE!!!
- Robaku
- Juventino
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffff
LLorente ok jade do kraju Baskó, zeby podziekowac!
Kurde chyba Milko(czy tam Lipinski) nie zakodowal, że od 25 minuty gralismy w 10.
OK, zrobilismy, ciezko tydzien za nami, wiem jedno Conte ich strasznie zjedzie, wiec wyjdzie nam dobrze.
Udało się jasne, przewazalo Lazio, ale nie ma co sie spodziewac innych rzeczy, jesli gramy w mniejszosci.
te słupki, poprzeczki, dobry remis. Zawsze kolejny mecz, Conte jak Smuda bez zmian, ale widocznie tego wymagala sytuacja, LLorente dzis do strzelenia bramki swietny mecz, pozniej przygasl.
Jak dobrze ie stalo,ze jest remis,
nie widzialem pierwszych 30 minut, wiec nic nie powiem o karnym, ale sie ciesze strasznie ze dalim rade.
Za tydzien z Marco w bramce musimy zjesc Inter i mam nadzieje, ze tak sie stanie po tym czego dokona w najblizszym tygodniu Conte w szatni.
LLorente ok jade do kraju Baskó, zeby podziekowac!
Kurde chyba Milko(czy tam Lipinski) nie zakodowal, że od 25 minuty gralismy w 10.
OK, zrobilismy, ciezko tydzien za nami, wiem jedno Conte ich strasznie zjedzie, wiec wyjdzie nam dobrze.
Udało się jasne, przewazalo Lazio, ale nie ma co sie spodziewac innych rzeczy, jesli gramy w mniejszosci.
te słupki, poprzeczki, dobry remis. Zawsze kolejny mecz, Conte jak Smuda bez zmian, ale widocznie tego wymagala sytuacja, LLorente dzis do strzelenia bramki swietny mecz, pozniej przygasl.
Jak dobrze ie stalo,ze jest remis,
nie widzialem pierwszych 30 minut, wiec nic nie powiem o karnym, ale sie ciesze strasznie ze dalim rade.
Za tydzien z Marco w bramce musimy zjesc Inter i mam nadzieje, ze tak sie stanie po tym czego dokona w najblizszym tygodniu Conte w szatni.
- Gandalf8
- Juventino
Tak, jak pisałem w przerwie, że Juve powalczy o remis i się udało. Szkoda, że passa zwycięstw przerwana, ale cieszy, że zespół nawet w 10 potrafi wyrównać. A obrona Storariego przy strzale Klose to coś pięknego
. Jedyne, co mnie zastanawia to dlaczego Conte nie przeprowadził zmian w drugiej połowie
.

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- zakiii
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Juventus sobie wyszedł na ten meczyk, jakby znowu im nie zależało. Nie rozumiem tego, po cholerę ich Conte oszczędzał w CI jak teraz znowu wyczekuje rywala. Gryźć glebę od początku i potem spokojnie kontrolować przebieg gry. Najwyraźniej Juventus chce jeszcze, żeby ta liga wydawała się ciekawa do końca sezonu.
- Wojtek
- Juventino
Remis, niema źle. Biorąc pod uwage że 3/4 meczu graliśmy jednego mniej i to że Lazio miało poprzeczke i słupek to można uznać ten punkt za sukces.
Dobrze jest mieć takiego rezerwowego bramkarza jak Marco
Śmiechłem jak Tevez się zwijał z bólu po niby faulu, było czysto. Bonucci i jego faul taktyczny
:C Llorente ratuje tyłek! Jak piłka leciała to myślałem że będzie nad, a jednak! Świetnie! Ktoś wie która to już bramka Llorente po asyście Lichtsteinera? Jak widać świetnie się rozumieją.
Ja jestem zadowolony z remisu, łatwo nie było, dużo szczęścia naszych. Seria wygranych kiedyś musiała się skończyć. Niema źle!
btw. Jak sędzia może w takim momencie kończyć mecz? :o
Fino Alla Fine FORZA JUVENTUS!! 8)
Dobrze jest mieć takiego rezerwowego bramkarza jak Marco

Ja jestem zadowolony z remisu, łatwo nie było, dużo szczęścia naszych. Seria wygranych kiedyś musiała się skończyć. Niema źle!
btw. Jak sędzia może w takim momencie kończyć mecz? :o
Fino Alla Fine FORZA JUVENTUS!! 8)
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2014, 22:43 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- juventino2
- Juventino
Widać że grając inną trójką w obronie niż BBC mamy problemy z synchronizowaniem linii i unikaniem błędów. Moim zdaniem gra w trójkę w obronie może mieć miejsce tylko jeśli BBC jest do dyspozycji i Bonucci w miare dobrej formie
Szkoda troche że sędzia tak zakończył, widać że Pogbie strasznie zależało na zwycięstwie ale mimo prowokacji zachował zimną krew do końca. Brawa dla Storrariego bo był pewnym punktem drużyny.
Zawsze mogłobyć gorzej

Szkoda troche że sędzia tak zakończył, widać że Pogbie strasznie zależało na zwycięstwie ale mimo prowokacji zachował zimną krew do końca. Brawa dla Storrariego bo był pewnym punktem drużyny.
Zawsze mogłobyć gorzej