Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO
- Robaku
- Juventino
NIe pamiętam dokładnie oznaczeń na płotach, ale wydaje mi się, że będzie problem z lustrzanką tzn. z tego co pamiętam był zakaz (obrazkowy) aparatów z dużym obiektywem.
Plecaków też wnosić nie można to na pewno. A czy jest jakiś depozyt przy JS to nie wiem.
Plecaków też wnosić nie można to na pewno. A czy jest jakiś depozyt przy JS to nie wiem.
- Marian.
- Juventino
No, własnie. Orientuje się ktoś, czy jest jakaś przechowalnia rzeczy przy Juventus Stadium na czas meczu ?Robaku pisze: Plecaków też wnosić nie można to na pewno. A czy jest jakiś depozyt przy JS to nie wiem.

- mibor
- Juventino
Podłączam sie pod pytanie, i jeżeli ktoś mógł by potwierdzić info z lustremMarian. pisze:No, własnie. Orientuje się ktoś, czy jest jakaś przechowalnia rzeczy przy Juventus Stadium na czas meczu ?Robaku pisze: Plecaków też wnosić nie można to na pewno. A czy jest jakiś depozyt przy JS to nie wiem.
Juve, storia di un grande amore
- kijana86
- Juventino
Witam, wybieram się z bratem na mecz z fiorentiną. Mam rezerwację w Hotel Dock Milano blisko Porta Susa. Mam kilka pytań:
- jak dostać się na stadion w dniu meczu
- jak z niego wrócić
- czy polecacie jakieś miejsca warte zobaczenia, których nie ma w przewodnikach
- gdzie dobrze zjeść
Lecę z Wrocławia, jeśli ktoś się wybiera proszę o kontakt na maila
mackowiakm@o2.pl
- jak z niego wrócić
- gdzie dobrze zjeść
mackowiakm@o2.pl
- DeeJay
- Juventino
Regulamin Juventus Stadium nie zabrania wnoszenia na stadion aparatów, nawet jeśli jest to lustrzanka. Nie zabrania także wnoszenia plecaków, o ile nie znajdują się w nim objęte zakazem przedmioty. Ja byłem na Curva Sud z plecakiem, w którym miałem wszystkie swoje rzeczy wraz z lustrzanką (prosto po meczu wracałem do Polski) i nie było żadnego problemu. O depozycie nie słyszałem. Poniżej regulamin stadionu.
http://www.juventus.com/wps/wcm/connect ... OD=AJPERES
- mibor
- Juventino
Dzieki za info, przewertowałem, regulamin kilka razy i nic w nim nie ma o lustrzankach i torbach.DeeJay pisze:Regulamin Juventus Stadium nie zabrania wnoszenia na stadion aparatów, nawet jeśli jest to lustrzanka. Nie zabrania także wnoszenia plecaków, o ile nie znajdują się w nim objęte zakazem przedmioty. Ja byłem na Curva Sud z plecakiem, w którym miałem wszystkie swoje rzeczy wraz z lustrzanką (prosto po meczu wracałem do Polski) i nie było żadnego problemu. O depozycie nie słyszałem. Poniżej regulamin stadionu.
Wysłałem juz 2 maile do juventuscustomercare, ale ani na włoski i angielski nie odpowiedzieli.
Raz jeszcze dzięki za pomoc.
- Basiek
- Juventino
Ja też wszedłem na stadion z plecakiem i nikt nawet nie sprawdził co znajduje się w środku. Szczerze mówiąc, zastanawiało mnie to trochę, tym bardziej, że jedna panna z obsługi, sprawdzająca mój dowód osobisty, poszła razem ze mną pokazać dokładnie miejsce w sektorze. Ale nikt nie był zainteresowany zawartością.DeeJay pisze:Regulamin Juventus Stadium nie zabrania wnoszenia na stadion aparatów, nawet jeśli jest to lustrzanka. Nie zabrania także wnoszenia plecaków, o ile nie znajdują się w nim objęte zakazem przedmioty. Ja byłem na Curva Sud z plecakiem, w którym miałem wszystkie swoje rzeczy wraz z lustrzanką (prosto po meczu wracałem do Polski) i nie było żadnego problemu. O depozycie nie słyszałem. Poniżej regulamin stadionu.
BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
- Radidam
- Juventino
Autobusem nr 72 spod hotelu w kierunku Machiavelli Cap. Wysiadasz na przystanku Stadio Nord, będzie widać stadion, więc będziesz wiedział, ze trzeba wysiąść.kijana86 pisze:Witam, wybieram się z bratem na mecz z fiorentiną. Mam rezerwację w Hotel Dock Milano blisko Porta Susa. Mam kilka pytań:
- jak z niego wrócić
- gdzie dobrze zjeść
mackowiakm@o2.pl

- Marian.
- Juventino
Nie odpisałeś mu jeszcze jak wrócić ze stadionu do hoteluRadidam pisze:Autobusem nr 72 spod hotelu w kierunku Machiavelli Cap. Wysiadasz na przystanku Stadio Nord, będzie widać stadion, więc będziesz wiedział, ze trzeba wysiąść.kijana86 pisze:Witam, wybieram się z bratem na mecz z fiorentiną. Mam rezerwację w Hotel Dock Milano blisko Porta Susa. Mam kilka pytań:
- jak z niego wrócić
- gdzie dobrze zjeść
mackowiakm@o2.pl

DeeJay - dzięki wielkie za info

- marioz
- Juventino
Jest też tramwaj nr /9, który jeździ na około 2 godziny przed rozpoczęciem meczu. Tramwaj podjeżdża praktycznie pod sam stadion.
Powrót też tym samym tramwajem.
Przy Porta Susa masz pizzerie, jedzenie dobre i dosyć tanio. Nie pamiętam nazwy jakoś pod arkadami.
Powrót też tym samym tramwajem.
Przy Porta Susa masz pizzerie, jedzenie dobre i dosyć tanio. Nie pamiętam nazwy jakoś pod arkadami.
Bez popity! 

- mibor
- Juventino
A ile trwa całe zwiedzanie ? wraz z muzeum byłeś na pełnym z wejściem na stadion?Krystek pisze:Ja byłem na Stadium Tour i uważam że warto jeśli jesteś kibicem Juve.