Polityka

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2014, 20:36

Vimes pisze:Marek Domaracki, poseł Ruchu Palikota powiedzał, że "woli bzykać kozę niż posłankę Pawłowicz"
Bardzo inteligentne słowa światłego człowieka :ok: Gdybym miał konto na facebook-u to dałbym mu "lajka". Jestem dumny, że tacy ludzie piastują wysokie stanowiska. Swoimi pomysłami sprawiają, że Polska prężnie się rozwija, a ludziom żyje się lepiej. Brawa dla tego pana :bravo:

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2014, 07:49

Bruce Badura pisze:Zoofilia jest sankcjonowana przez prawo tak samo jak pedofilia.
do czasu, aż bojówki zdrowych inaczej lewackich przyjaciół nie zacznie walki ze "stereotypowymi poglądami", które umniejszają mniejszości pukających kozy.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2014, 17:02

pan Zambrotta pisze:
Bruce Badura pisze:Zoofilia jest sankcjonowana przez prawo tak samo jak pedofilia.
do czasu, aż bojówki zdrowych inaczej lewackich przyjaciół nie zacznie walki ze "stereotypowymi poglądami", które umniejszają mniejszości pukających kozy.
Rozróżnijmy homoseksualizm, obecny w cywilizacjach i kulturach w znacznie większym stopniu oraz polegający na tym, że dwie dorosłe osoby wiążą się ze sobą z własnej woli od gwałtu na zwierzęciu. To zupełnie inne rzeczy.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2014, 17:56

Alfa i Omega pisze:
pan Zambrotta pisze:
Rozróżnijmy homoseksualizm, obecny w cywilizacjach i kulturach w znacznie większym stopniu oraz polegający na tym, że dwie dorosłe osoby wiążą się ze sobą z własnej woli od gwałtu na zwierzęciu. To zupełnie inne rzeczy.
zacznijmy od tego, że homoseksualizm był obecny w cywilizacjach i kulturach, ale ta "ciekawostka" dopiero od niedawna jest tak usilnie promowana przez coraz szersze lobby lewackie i zrównywana ze zdrowym związkiem heteroseksualnym. Lobby te nie mają jednego, konkretnego punktu dojścia, tj. po legalizacji związków homo i adoptowaniu przez nich dzieci, rzucą się na tematy np. zoofilii, która i tak już jest coraz szerzej, po cichu, legalizowana. Dla nich nie ma odróżnienia - dzisiaj facet z facetem, jutro babka z psem. Dlatego trzeba mówić stanowcze "nie" każdej dewiacji seksualnej. Tak jak kiedyś homoseksualizm był karany i zostało to niestety zniesione, tak teraz zoofilia jest (jeszcze?) karana - do czasu...

Poza tym - mówiąc językiem LBGT - jeżeli koza to lubi, a piesek już m.erda ogonem na widok rozbierającej się pani w ciemnym pokoju - czemu masz coś przeciwko ich szczęściu ? :smile:

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2014, 18:21

Obrazek

Alfo i Omego, jestem zszkowany, zbulwersowany i oburzony Twoją agresywną mową nienawiści wobec osób pragnących móc legalnie zawierać międzygatunkowe związki partnerskie. Jednak wiem, że czynisz to podświadomie pod wpływem wychowania w polskim państwie wyznaniowym, gdzie zionący nienawiścią kler próbuje ustanowić katotaliban.

Jednak przejdźmy do rzeczy. Dlaczego po tym jak o swoje prawa zaczęli walczyć fallusododatni waginosceptycy i waginododatnie fallusosceptyczki chcesz tego zabronić takim ludziom jak pan poseł z wiadomej partii, który zapałał uczuciem do osobokozy? Czy uczucie łączące pana posła i osobokozę jest gorsze? Dlaczego ich dyskryminujesz? Powinieneś się za to wstydzić. Wszak na zachodzie postępowi Europejczycy już zaczęli walczyć o równouprawnienie dla związków międzygatunkowych, a Karl Lagerfeld marzy o ślubie ze swoim kotem. Prawda, że pięknie? Dlaczego chcesz stawać na drodze ich szczęścia?

Obrazek
Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2014, 20:26

Vimesie, Lagerferd kręci bekę ;)

Ja generalnie wychodzę z założenia, że temat zoofili nie wejdzie na salony z prostego powodu - dla tłumów nie jest to temat gorący. Homoseksualizm ma to do siebie, że byle Janek z Maćkiem i Edytą Górniak mogą odbyć na jego temat poważną rozmowę i się poczuć mądrzejszym - nie jest to dziedzina na której trzeba się znać, by mieć swoje zdanie. Ludzie uwielbiają takie rzeczy.

A zoofilia? Tutaj lobby nie zadziała. Nie ma przestrzeni, na jakiej mogłoby.

Cóż, parka lesbijek czy gejów to, jak mówiłem, dwójka dorosłych ludzi, którzy, jeśli sobie żyją razem, to niech sobie żyją. Krzywdy nikomu nie robią. Daleko mi do potępiania Czechowicza, Almodóvara, czy nawet swoich znajomych, za to że wkładali to co nie trzeba tam gdzie nie trzeba ;)

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2014, 12:29

Piękny przykład lewackiej ideologii do przeczytania tutaj (obowiązkowo z komentarzami czytelników). Za normalne jeszcze uznałbym to, gdyby ów autor miał 50-70 lat, wtedy wiedziałbym że jego umysł jest wyprany przez aparat władzy sowieckiej. Ale jak ~22letni facet, żyjący (mogłoby się wydawać) w wolnym kraju ma tak żałosne pojęcie logiki i sposobu rozumowania ?

nawiązując jeszcze do poprzedniej dyskusji:
Alfa i Omega pisze:Cóż, parka lesbijek czy gejów to, jak mówiłem, dwójka dorosłych ludzi, którzy, jeśli sobie żyją razem, to niech sobie żyją. Krzywdy nikomu nie robią. Daleko mi do potępiania Czechowicza, Almodóvara, czy nawet swoich znajomych, za to że wkładali to co nie trzeba tam gdzie nie trzeba ;)
ja również nie piętnuję ich, ale daleko mi do zaakceptowania ich. Nie latam wieczorami po domach i nie zaglądam nikomu pod kołdrę, sprawdzając czy nie są homo. Ktoś chce tak żyć - nie potępiam, nie rzucam się na niego z widłami. Na tym polega tolerancja. Jeżeli jakiś buc zacznie rzucać w nich kamieniami, należy tych buców ścigać. Mniejszości homoseksualne mają prawo do obrony zagwarantowane w konstytucji. Natomiast należy odróżnić zwykłą tolerancję od nachalnego promowania tego typu zachowań, uznaniu tego za tożsame ze związkiem kobiety i mężczyzny, bo to jest sprzeczne zarówno z punktu widzenia biologicznego, ekonomicznego (a dla pewnej grupy ludzi - również religijnego).

Ivory

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2014, 16:45

Tymczasem brukowiec Fakt zrobił dokładny research, z którego wynika, że niejaki Trynkiewicz zamieszka z "kochankiem" w Rudzie Śląskiej.

http://www.fakt.pl/gdzie-zamieszka-tryn ... 750,1.html

Karowiew

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2014, 08:53

Ciekawe czy w końcu tego Trynkiewicza obejmie nowa ustawa, czy nie. Co informacja to inna wiadomość. W każdy razie wszyscy zrzucają z siebie odpowiedzialność za opieszałość w jej opublikowaniu. T. Nałęcz twierdzi, że prezydent jest niewinny:

"Tomasz Nałęcz broni prezydenta. Jego zdaniem to, że opóźniło się w życie wejście ustawy dotyczącej najgroźniejszych przestępców, nie jest winą Bronisława Komorowskiego.

Bronisław Komorowski nie opóźniał wprowadzenia ustawy chroniącej przed wychodzącymi z więzień zabójcami. Tak doradca prezydenta Tomasz Nałęcz komentuje fakt, że nowe prawo regulującej status najgroźniejszych przestępców opublikowano z trzytygodniowym opóźnieniem. Przez to na wolność będzie mógł wyjść Mariusz Trynkiewicz, którego skazano na 25 więzienia za zamordowanie czterech chłopców. Profesor Tomasz Nałęcz tłumaczy, że sejm uchwalił specjalną ustawę 22 listopada. Po analizie prawnej - mimo wątpliwości - prezydent podpisał ją 13 grudnia. Prezydent nie wykorzystał w całości czasu, który daje mu konstytucja na na podjęcie decyzji co do tej ustawy. Sprawa była skomplikowana, ale w działalności Kancelarii nie było zwłoki - zapewnia profesor Nałęcz.

Premier w piątek deklarował, że rząd zabezpieczy Polaków przed wychodzącymi na wolność zabójcami. Donald Tusk dodał, że szef policji poinformował go o powołaniu specjalnego zespołu, który będzie koordynował działania w taki sposób, aby nikogo żadna krzywda nie spotkała z tego tytułu, że ci ludzie wychodzą na wolność. Dopiero 7 stycznia, z trzytygodniowym opóźnieniem, opublikowano ustawę o postępowaniu wobec osób z zaburzeniami psychicznymi stwarzających m.in. zagrożenie życia i zdrowia. 11 lutego kończy odbywanie kary pierwszy z groźnych przestępców, Mariusz Trynkiewicz, który w latach osiemdziesiątych zamordował na tle seksualnym czterech chłopców. W 1989 roku na mocy amnestii karę śmierci zamieniono mu na 25 lat więzienia".

http://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/ ... jcami.html

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 19:26

Była żona Pazury chce kandydować do PE, a jako przejaw swych predyspozycji przywódczych podaje przykład przewodniczącej klasy (gdzie zawsze miała pełnić to stanowisko). Ja byłem skarbnikiem, czy to oznacza, że mam predyspozycje na Ministra Finansów? :D Jeżeli ludzie zdecydują się głosować na to cudo, to nie ma wątpliwości, że społeczeństwo jest ułomne. Nie wspomnę tutaj o jej przygodach z CBA czy karierze w TVN. Fun, fun, fun :D

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2014, 20:19

annihilator1988 pisze: Ja byłem skarbnikiem, czy to oznacza, że mam predyspozycje na Ministra Finansów? :D
Nie mozesz :naughty: A przynajmniej nigdy bys mojego glosu nie dostal. Z mojego doswadczenia wynika, ze klasowi skarbnicy to oszusci i zlodzieje! Dziewczyna, ktora byla u mnie skarbnikiem w LO zdefraudowala pieniadze na ksero a potem dokonala falszerstwa ksiegowego :prochno: Nigdy nie zobaczylem juz moich 5 zlotych...

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 34 razy
Otrzymał podziękowanie: 64 razy

Nieprzeczytany post 04 lutego 2014, 20:29

@annihilator1988,

masz mój głos, tylko pamiętaj o jakiejś ciepłej posadce :prochno:

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2014, 18:54

annihilator1988 pisze:Była żona Pazury chce kandydować do PE, a jako przejaw swych predyspozycji przywódczych podaje przykład przewodniczącej klasy (gdzie zawsze miała pełnić to stanowisko). Ja byłem skarbnikiem, czy to oznacza, że mam predyspozycje na Ministra Finansów? :D Jeżeli ludzie zdecydują się głosować na to cudo, to nie ma wątpliwości, że społeczeństwo jest ułomne. Nie wspomnę tutaj o jej przygodach z CBA czy karierze w TVN. Fun, fun, fun :D
Marczuk na liście SLD to pikuś przy pomysłach palikociarni, która na swoją listę zaprosiła tę dyrektorkę teatru, która nazwała papieża obelżywym słowem na "ch", jak widać wystarczy zabłysnąć chamstwem i wulgarnością w przestrzeni publicznej, żeby sami się do Ciebie zgłosili.

Obrazek
Bruce Badura

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 lutego 2014, 19:05

I jak tu nie zgodzić się z Korwinem, że demokracja to najgłupszy ustrój.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2014, 15:12

Bruce Badura pisze:I jak tu nie zgodzić się z Korwinem, że demokracja to najgłupszy ustrój.
Jasne, lepsze są standardy białoruskie albo ukraińskie :angry:

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
ODPOWIEDZ