Coppa Italia 13/14 (1/4): Roma 1-0 JUVENTUS
- Kubba
- Juventino
Brawa dla Vidala, bo biegał, dwoił się i troił... jako jedyny
Spoko też Gio
A reszta wyglądała jak kury srające pod siebie na grzędzie. Tak beznadziejnej postawy dawno nie widziałem. To nawet nie chodzi o jakość tylko o chęci.
Mam nadzieje, że skończy się pieprzenie Conte jak i wszystkich piłkarzy, "czego to oni nie chcą wygrać i ile z siebie nie dają".

Spoko też Gio
A reszta wyglądała jak kury srające pod siebie na grzędzie. Tak beznadziejnej postawy dawno nie widziałem. To nawet nie chodzi o jakość tylko o chęci.
Mam nadzieje, że skończy się pieprzenie Conte jak i wszystkich piłkarzy, "czego to oni nie chcą wygrać i ile z siebie nie dają".
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2014, 22:42 przez Kubba, łącznie zmieniany 1 raz.
- D-Rose
- Juventino
Mam nadzieje, ze za rok damy sobie odrazu spokoj z tym Pucharem Włoch. Po co w ogole w nim grac jak sie to traktuje jak niechciane dziecko?! No niczym mi tak nie zalezy jak na tej Coppie(tzn jak roma wygra i zgarnie ta 1sza sr. gwiazdke bede juz mial na te rozgrywki totalnie wywalone)
A same porazki - mimo, ze to Coppa Italia wkurzaja tak samo jak porazki w lidze.
Napoli, Lazio, Roma...
A same porazki - mimo, ze to Coppa Italia wkurzaja tak samo jak porazki w lidze.
Napoli, Lazio, Roma...

Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2014, 22:44 przez D-Rose, łącznie zmieniany 1 raz.

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Komentator mówił tylko o spalonym, także powtarzam co usłyszałemSimi pisze:Tu raczej chyba chodziło o to że piłka wyszła poza plac gry.Kimi pisze:Gol Peluso nie zaliczony, bo sędzia odgwizdał spalonego. Mimo że podanie szło z lini końcowe... :doh:

- drewnaldinio
- Juventino
Bonucci znowu dał dupy w waznym momencie ile jeszcze przez tego psełdopiłkarzyne przegramy
- Wojtek
- Juventino
Zenada! Brawa dla CONTE który pokazł że ma gdzieś Puchar Włoch!
Wystawia 6ściu rezerwowych a kiedy tracimy bramkę na 0:1 to wpuszcza Teveza, po co!? Po co skoro ma gdzies CI...wkurza mnie takie podejście.
Szkoda że nie jesteśmy w Niemczech gdzie ZAWSZE gra się na calego i niczego nie nie odpuszcza nawet pucharu niemiec. Conte odpuść jeszcze LE to Ci pogratuluję.
Jestem pewny że dopóki Conte bedzie trenerem to nigdy nie zdobędziemy CI (a napewno nie z tami podejściem).
Aaaa i co do jasnej anielki robili Barzagli i Bonucci przy stracie bramki!?
Jestem wściekły na Conte!
GRAZIE ANTONIO!

Wystawia 6ściu rezerwowych a kiedy tracimy bramkę na 0:1 to wpuszcza Teveza, po co!? Po co skoro ma gdzies CI...wkurza mnie takie podejście.
Szkoda że nie jesteśmy w Niemczech gdzie ZAWSZE gra się na calego i niczego nie nie odpuszcza nawet pucharu niemiec. Conte odpuść jeszcze LE to Ci pogratuluję.
Jestem pewny że dopóki Conte bedzie trenerem to nigdy nie zdobędziemy CI (a napewno nie z tami podejściem).
GRAZIE ANTONIO!

- jakku1
- Juventino
Kurcze, na pewno? Moim zdaniem jednak nie wyszla, przydalaby sie jakas powtorka.squinter pisze:pilka po dosrodkowaniu wyszla za linie bramkowa.jakku1 pisze:Trudno. Mozna bylo sie spodziewac porazki w tym meczu. Przez caly mecz gralismy jak za kare.
Dlaczego nie zostala uznana bramka Peluso?
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Wielbłąd Babolucciego zadecydował. Szkoda, że nie uznali nam prawidłowej bramki.
Żyje się dalej.
Żyje się dalej.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Mate.G
- Juventino
Nikogo nie należy chwalić za dzisiejszy "występ"
- annihilator1988
- Juventino
Raczej stwierdzeniem faktu, że bawiąc się cyferkami podajesz te, które mają jedynie potwierdzić Twoje stanowisko. W cudowny sposób zapominasz o innych.alina pisze:2. Odpowiedz bezsensowną zaczepką.
Roma wygrała, cieszy mnie to nie bardzo, liczę, że nie wygrają CI. Mina Tottiego mówi wszystko: "W końcu po latach posuchy mam szansę, by podnieść jakiś puchar"

Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2014, 22:45 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Kucharius1
- Juventino
Ja bym chciał wymienić Ciebie na kogokolwiek , ale raczej nikt się nie zgodzi.filippo pisze:Moje zdanie po dzisiejszym meczu nie ulega zmianie - sprzedać Marchisio, póki ktoś chce go za rozsądne pieniądze.
Wymiana jego na Guarina nie byłaby taka głupia
Conte zawalił ten mecz.
- squinter
- Juventino
chciałbym Ci jakku powiedziec czy na pewno, ale sam nie mam pojecia, powtorki tego jednoznacznie nie pokazaly.jakku1 pisze:Kurcze, na pewno? Moim zdaniem jednak nie wyszla, przydalaby sie jakas powtorka.squinter pisze:pilka po dosrodkowaniu wyszla za linie bramkowa.jakku1 pisze:Trudno. Mozna bylo sie spodziewac porazki w tym meczu. Przez caly mecz gralismy jak za kare.
Dlaczego nie zostala uznana bramka Peluso?
Pirlo bez formy

No szkoda, ale wiadomo było, że będzie ciężko bez ataku i skrzydeł
Czekamy już tyle lat, co tam poczekać rok dłużej

Czekamy już tyle lat, co tam poczekać rok dłużej

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- filippo
- Juventino
Bo mecz w ostatniej kolejce z Sampą był ważniejszy niż dzisiejszy mecz według Conte. W końcu mamy tak dużą przewagę w lidze...Wojtek pisze:Zenada! Brawa dla CONTE który pokazł że ma gdzieś Puchar Włoch!![]()
GRAZIE ANTONIO!![]()
FOKIN LODŻIK!
forumowy ujadacz