Coppa Italia 13/14 (1/4): Roma 1-0 JUVENTUS
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Wynik lepszy od gry, ale jak widzi się Vidala walczącego na przemian z Mongołem i Strootmanem, to buzia sama się uśmiecha. Kocham tę jego waleczność.
Mamy szczęście, że z przodu mają Tottiego, a nie klasyczną "9", bo już by 2-0 było w plecy.
Mamy szczęście, że z przodu mają Tottiego, a nie klasyczną "9", bo już by 2-0 było w plecy.
No comment.annihilator1988 pisze:Roma sroma, Conte już dawno rozgryzł ich styl gry, który opiera się na bezmyślnym Krasiciu z Afryki. Ponownie dostaną ####. Nie będzie przyjemniejszego widoku niż Totti snujący wzrokiem po murawie. Do końca swojej piłkarskiej kariery już nic nie wygra
Peluso najpóźniej 20 minut po gwizdku rozpoczynającym drugą połowę powinien zostać zmieniony. Strasznie jest objeżdżany przez Maicona i Czarnego Krasicia, który właśnie uciekł przed Islą. Juventus porównałby do boksera, który broni się przed dresiarzem. W końcu wyprowadzi cios i położy łobuza na asfalt.
Uwielbiam, jak podpierasz się liczbami, ale pomijasz te, które sprzeczne z Twoim stanowiskiem.
Lol, przekleiłeś ten wpis z innego tematu, w dodatku sprzed tygodnia? Co zabawniejsze mogłeś się odniosłeś się wtedy do innej części komentarza.Cyferki się znudziły? Niezły jesteś. Teraz przekonaj nas, że Esti ma x lepsze dośrdkowania czy coś. Nie zapomnij pominąć istotnych informacji, które kłóciłyby się z Twoją logikąalina pisze:No comment.annihilator1988 pisze:Roma sroma, Conte już dawno rozgryzł ich styl gry, który opiera się na bezmyślnym Krasiciu z Afryki. Ponownie dostaną ####. Nie będzie przyjemniejszego widoku niż Totti snujący wzrokiem po murawie. Do końca swojej piłkarskiej kariery już nic nie wygra

Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2014, 21:39 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 3 razy.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- mibor
- Juventino
Póki co nieźle w obronie, słabiutki Fabio, irytujący Isla. Podoba mi się Giovinco walczy biega kopią go
Czy nie powinno być czerwa?
Rzuty rożne w naszym wykonaniu to jakiś dramat.

Rzuty rożne w naszym wykonaniu to jakiś dramat.
Juve, storia di un grande amore
- Tengen
- Juventino
Tego się nie da oglądać. Zero celnych strzałów? A strzałów w ogóle ile, jeden? Oczy mi krwawią i lepszym pomysłem byłoby chyba zostawienie półnagiej laski z reklamy, zamiast patrzenie na taką padakę. Zmiany, ochrzan w szatni i może jakoś się uda.
- Donnie
- Juventino
Mizernie to wygląda. Nie stwarzamy ŻADNEGO zagrożenia. Krasnal i Quag to nie są napastnicy na taki mecz, nie potrafią ani chwili utrzymać piłki na połowie rywala, gdy ją już dostaną. Pomoc w sumie bez fajerwerków. Z drugiej strony Roma robi dużo szumu, ale jakichś groźnych strzałów to z tego nie ma. Mimo wszystko jeśli coś się nie zmieni, to prędzej oni nas pocisną niż my ich.
- Robaku
- Juventino
eee tam nie zagrazaja tak bardzo. robią duzo szumu, ale jak dochodzi do 16 to lipka.
Juve ma jakąs szaloną strategie na ten mecz. Tak spowalniamy gre, że aż to jest smieszne. Jedno jest pewno Gio musi grac do konca, on jeszcze "zrobi" czerwo dla jakiegos zawodnika romy. Albo Benatia, albo maicon wyleci no chyba, ze Garcia.
Juve ma jakąs szaloną strategie na ten mecz. Tak spowalniamy gre, że aż to jest smieszne. Jedno jest pewno Gio musi grac do konca, on jeszcze "zrobi" czerwo dla jakiegos zawodnika romy. Albo Benatia, albo maicon wyleci no chyba, ze Garcia.
- mazi12
- Juventino
Po tym składzie za dużo się nie spodziewałem. rzemieślnicy na skrzydłach, w ataku anty-kreatywni napastnicy a Pirlo został w szatni. Jak nie wejdzie jakiś Pogba albo Tevez to na cud nie licze. FORZA, zróbmy coś z tym
- Gandalf8
- Juventino
Strasznie słaba gra Juventusu... Dobrze, ze jest 0:0, bo Roma mogła spokojnie prowadzić. Brak skrzydeł bardzo widoczny, Peluso nie radzi sobie z Maiconem a na prawej Vidal gra za Islę, który nie wiem gdzie jest, ale na pewno nie tam, gdzie być powinien... W ataku też mizernie, Gio jeszcze coś na początku próbował, ale FQ chyba śpi...
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Wyraźnie realizujemy jakiś plan taktyczny Conte. Pytanie jak on ma wyglądać (zmiennicy strzelajo w ostatnich 10 min.)?
Quagliarella gra nic. Nowy wymiar trybu ninja.
Quagliarella gra nic. Nowy wymiar trybu ninja.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
W pewnym momencie tego meczu myślałem, że oglądam powtórkę z meczu LM z Bayernem. Rzymianie wchodzą skrzydłami w naszą obroną jak w masełko, ale co się dziwić jak mamy tam takich tuzów jakich mamy. Isla niestety koła już nie wymyśli i jest mega daremny. Conte powinien przemyśleć taktykę w przerwie bo w ataku wielkie zerooo. Garcia odrobił lekcje.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ciężko znaleźć jakikolwiek pozytyw według mnie. Może taki, że Roma nic nie strzeliła, mimo iż pachniało dla nich bramką kilka razy. Quagliarella totalnie nic nie gra. Czy on miał więcej kontaktów z piłką, niż 2-3? Nieporadne długie piłki na Giovinco, którzy przypomina dlaczego siedzi na ławce. Jego odbijanie się od obrońców wygląda śmiesznie. I wytłumaczcie mi, o co biega z tymi krótkimi rożnymi granymi na niego? Przecież to była dwa razy strata, po której poszła kontra. Bonucci i Chiellini w obronie niewiele lepiej. Kielon dwa straszne kiksy, Bonucci w swoim stylu stracił tak, że poszła groźna kontra. Jak chcemy wygrać, to Tevez, Llorente i Pogba na boisko.
EDIT: Zapomniałem dodać o Padoinie i Peluso, którzy totalnie nie są na drużyny pokroju Romy i krają padakę.
EDIT: Zapomniałem dodać o Padoinie i Peluso, którzy totalnie nie są na drużyny pokroju Romy i krają padakę.
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2014, 21:38 przez Antichrist, łącznie zmieniany 1 raz.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.