Mercato (2012-2014)
- pumex
- Juventino
"Ogłaszamy, że Juventus kontaktował się z agentem Guarina poprzez szwajcarskie karty SIM. W sprawę zamieszany był Rizzolli" -> i tutaj nagranie bez dźwięku, na którym Vucinić ględzi coś do arbitrajakku1 pisze:Lada moment oswiadczenie wladz Interu.

- Winner
- Juventino
Za jednostronne zerwanie kontraktu Fifa by Guarina zawiesiła więc nie ma nawet takiej opcji. Inter jak widać to niepoważny klub, ja rozumiem że kibice potrafią zmienić decyzje władz klubu co do transferu, nie przypominam sobie jednak takiej sytuacji żeby transfer został zablokowany gdy już wszystko praktycznie było ugadane. Teraz Inter ma "zgniłe jajko" w szatni a Szwagra może uda się jeszcze opchnąć.
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2014, 19:03 przez Winner, łącznie zmieniany 1 raz.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- jarmel
- Redaktor
Inter to jednak niesamowity klub. Zrobili dwudniowe zamieszanie żeby w końcu nie mieć ani Mirko, ani Guarina. Na dodatek rozpętali sobie spór kibice-zarząd-prezydent. Przynajmniej w jednym są mistrzami- w ośmieszaniu się.
Największym plusem tego wszystkiego jest to, że nie będziemy musieli oglądać Boriello
Życzę Szwagrowi żeby złapał formę i nastrzelał kilka goli w tym sezonie.
Największym plusem tego wszystkiego jest to, że nie będziemy musieli oglądać Boriello

Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2014, 18:27 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.
#AllegriOut
- jakku1
- Juventino
Dokladnie. W chwili obecnej cala transakcja zostala zablokowana.D-Rose pisze:http://www.inter.it/it/news/64675jakku1 pisze:Lada moment oswiadczenie wladz Interu.
Mirko wraca do Turynu.
Co do Vucinicia, to nie badzmy hipokrytami. Wszyscy tutaj jak jeden maz chcielismy go wypchnac do Interu, a teraz bedziemy na niego narzekac, ze tez chcial tam przejsc?
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Kucharius1
- Juventino
Mirko powiedział jedynie że chce przejść do Interu. W sytuacji kryzysowej jego agent namawiał Inter na dopięcie sytuacji. Tylko tyle i aż tyle. Ja tam jego decyzje rozumiem, widziałem smutek w jego licu jak opuszczał nasz ośrodek.
Fredy natomiast odwalił mega cyrk
Fredy natomiast odwalił mega cyrk

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Frajerstwo roku. Żaden klub się z interem równa nie może - śmiech na sali. :rotfl:
Żeby się nie okazało, że Vucinić po całej farsie już w ogóle do niczego nam się nie przyda...
Żeby się nie okazało, że Vucinić po całej farsie już w ogóle do niczego nam się nie przyda...

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Tevez na ładne parę tygodni uciekł z City do Argentyny i co? I nic.Bobeknaklo pisze:Nie wiem jak sobie niektórzy z was wyobrażają rozwiązanie kontraktu przez Guarina. Na jakiej podstawie? Jak już to klub rozwiąże z nim kontrakt domagając się do tego kary od zawodnika za niewypełnienie kontraktu, jeśli nie zamierza się pojawiać na treningu.
Najbardziej w tym wszystkim podoba mi się destabilizacja i kompromitacja na polu sportowym i biznesowym klubu z Mediolanu. Na miejscu agentów piłkarskich oferty z interu z miejsca wrzucałbym do niszczarki.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Osgiliath
- Juventino
footballitalia podaje, że Juve też ma w sprawie wydać oświadczenie... Żal dwóch dni świetnej rozrywki i beki z interu.
Thorir czy jak mu tam nie ogarnia bazy skoro ma tak kretyńskich współpracowników, konsultuje się z papą M. w sprawie transferu Freddiego, który teraz pewnie trafi na zesłanie... mam nadzieję, że jeszcze z Vickiem uda sięcoś załatwić, choć jakby nie, to tragedii nie będzie. Nie jego wina, że tam mają kupę w klubie...
Thorir czy jak mu tam nie ogarnia bazy skoro ma tak kretyńskich współpracowników, konsultuje się z papą M. w sprawie transferu Freddiego, który teraz pewnie trafi na zesłanie... mam nadzieję, że jeszcze z Vickiem uda sięcoś załatwić, choć jakby nie, to tragedii nie będzie. Nie jego wina, że tam mają kupę w klubie...
- jakku1
- Juventino
Z naszej strony (tj. Juventusu) nie bedzie poki co zadnego oficjalnego komunikatu w tej sprawie.
Guarin jest podobno zalamany. Ciekaw jestem, czy to juz koniec, czy wlodarze Interu nie wpadna lada moment na kolejny wspanialy pomysl.
Guarin jest podobno zalamany. Ciekaw jestem, czy to juz koniec, czy wlodarze Interu nie wpadna lada moment na kolejny wspanialy pomysl.
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2014, 18:49 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ostatecznie mamy nie wydawać żadnego konkretnego oświadczenia. Klub koncentruje się wieczornym meczu i jedynie to pojawiło się na stronie klubu.Osgiliath pisze:footballitalia podaje, że Juve też ma w sprawie wydać oświadczenie... Żal dwóch dni świetnej rozrywki i beki z interu.
I bardzo dobrze. Klasę trzeba pokazać.
- annihilator1988
- Juventino
przyjaciele wstawili zdjęcie wiwatującego tłumu. Ponoć inter monitoruje Hernanesa.Byłoby bardzo "brzydko", gdyby i Juve zaczęło spoglądać na piłkarza Lazio 

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Osgiliath
- Juventino
mrozzi pisze:True story. My rozgrywaliśmy to świetnie, jedynie tamci narobili w gacie przed kibicami i wyszedł ten cały cyrk. Ośmieszyć to ośmieszył się inter...Osgiliath pisze:footballitalia podaje, że Juve też ma w sprawie wydać oświadczenie... Żal dwóch dni świetnej rozrywki i beki z interu.
/quote]
Ostatecznie mamy nie wydawać żadnego oświadczenia. Klub koncentruje się wieczornym meczu.
I bardzo dobrze. Klasę trzeba pokazać.
- Bobeknaklo
- Juventino
Wydaje mi się, że w takiej sytuacji, zawodnik musi zapłacić równowartość pensji jaką otrzymałby za okres czasu w którym nie spełniał swoich obowiązków. Mogę się mylić. Nie wiem też, jak to się skończyło z Tevezem.jackop pisze:Tevez na ładne parę tygodni uciekł z City do Argentyny i co? I nic.Bobeknaklo pisze:Nie wiem jak sobie niektórzy z was wyobrażają rozwiązanie kontraktu przez Guarina. Na jakiej podstawie? Jak już to klub rozwiąże z nim kontrakt domagając się do tego kary od zawodnika za niewypełnienie kontraktu, jeśli nie zamierza się pojawiać na treningu.
Najbardziej w tym wszystkim podoba mi się destabilizacja i kompromitacja na polu sportowym i biznesowym klubu z Mediolanu. Na miejscu agentów piłkarskich oferty z interu z miejsca wrzucałbym do niszczarki.
Ale jestem przekonany, że całkowita zlewka przez pół roku nie ujdzie nikomu na sucho. Inter zapłaci mu milion euro za leżenie w domu na sofie? Nie wydaje mi się. Jest to po prostu niewypełnienie warunków umowy. Albo dyscyplinarne zwolnienie może? To wszystko jest zapisane w kontrakcie, więc możemy sobie gdybać jak to jest w tym konkretnym przypadku.
Tak czy inaczej, Guarin jest największym poszkodowanym w tej sytuacji.
Najpierw chcieli go na siłę wcisnąć do czelsi, teraz mówią mu odchodzisz do Juve, a jak się skończyło to już wiemy. Jeśli nie opuści klubu w styczniu to jego kariera się zatrzyma, a mundial obejrzy w telewizji najprawdopodobniej. Jego wiek już nie pozwala na takie wtopy.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Generalnie sprawa nie wygląda tak, że ktoś robił transfery za plecami Thohira, tylko on położył na to lachę i nagle jakiś tam doradca/asystent mu powiedział, że jak Branca i Fassone sprzedadzą Guarina za Vucinicia to kibice zrobią mu jako nowemu właścicielowi jesień średniowiecza, więc Thohir, który w ogóle nie kuma o co chodzi, zasięgnął opinii tu i tam i się połapał, że ta wymiana się nie klei.