Mercato (2012-2014)
- filippo
- Juventino
Swoją droga, jeśli Hernanes przejdzie do Interu, to wreszcie zrobią jakiś dobry ruch na rynku...Tylko jakoś ciężko mi uwierzyć, że mają kase na to.
Straszna bieda w tym Interze. Throhir chce zrobić limit 2,5 mln kontrakt na zawodnika.
Swoją drogą, Milan szantażuje Mexesa, żeby ten zgodził się na obniżkę kontraktu. A może by go do nas?
Straszna bieda w tym Interze. Throhir chce zrobić limit 2,5 mln kontrakt na zawodnika.
Swoją drogą, Milan szantażuje Mexesa, żeby ten zgodził się na obniżkę kontraktu. A może by go do nas?
Jeszcze jest NagatomoKucharius1 pisze:
Szkoda że poza Rickim ,który chyba nabawił się kontuzji, to już nikt wartościowy im nie zostanie, a przecież Beppe mógłby ich jeszcze na Isli wy**mać
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2014, 20:45 przez filippo, łącznie zmieniany 1 raz.
forumowy ujadacz
- Kucharius1
- Juventino
@ strong return jakie tam bęcwały !!!
Znają się na robocie. Sprawdziłem właśnie transfermarkt, i faktycznie Guarin o 3mln droższy od Mirko, więc ich żądania nie są z kosmosu, tylko z internetu !
Szkoda że poza Rickim ,który chyba nabawił się kontuzji, to już nikt wartościowy im nie zostanie, a przecież Beppe mógłby ich jeszcze na Isli wy**mać
Znają się na robocie. Sprawdziłem właśnie transfermarkt, i faktycznie Guarin o 3mln droższy od Mirko, więc ich żądania nie są z kosmosu, tylko z internetu !

Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2014, 20:42 przez Kucharius1, łącznie zmieniany 1 raz.
- D-Rose
- Juventino
3mln z Guarina + ok. 10mln za "Zabe" ktorego chce BVB. Grosz do grosza i moze uda im sie kupić Hernanesa. Choc ponoc sam pilkarz Lazio jest w kregu zainteresowania United wiec Merdacze mogą wyjsc jak zabłocki na mydle. Oby tak sie stało :Cfilippo pisze:Swoją droga, jeśli Hernanes przejdzie do Interu, to wreszcie zrobią jakiś dobry ruch na rynku...Tylko jakoś ciężko mi uwierzyć, że mają kase na to.

- jareckik
- Juventino
:naughty: nie dość, że cham to jeszcze prostak i jest tak na prawdę słabiutki...filippo pisze: Swoją drogą, Milan szantażuje Mexesa, żeby ten zgodził się na obniżkę kontraktu. A może by go do nas?
Ale się porobiło, kibice wkurzeni, Gurin ani myśli wracać do do szatni Interu a zarząd Interu ma związane ręce. Mogą zrobić teraz tak, że dostaną Vucinica i połówkę Isli i dopłacą nam do dealu 3mlnE, może jakoś wyjdą z twarzą a my pozbędziemy się Isli ;]
Chyba więcej za niego zażądali, w końcu na transfermarkt kosztuje 16,5 a wiemy skąd Thior i spółka ustalają cenyD-Rose pisze:3mln z Guarina + ok. 10mln za "Zabe" ktorego chce BVB. Grosz do grosza i moze uda im sie kupić Hernanesa. Choc ponoc sam pilkarz Lazio jest w kregu zainteresowania United wiec Merdacze mogą wyjsc jak zabłocki na mydle. Oby tak sie stało :Cfilippo pisze:Swoją droga, jeśli Hernanes przejdzie do Interu, to wreszcie zrobią jakiś dobry ruch na rynku...Tylko jakoś ciężko mi uwierzyć, że mają kase na to.

- pumex
- Juventino
Dzisiejsza huśtawka emocji chyba w głowach pomieszała niektórym kibicom Interu, skoro takie rzeczy wypisują: "Nie no to są jakieś JAJA, jak to przejdzie to będzie kolejna kompromitacja Baranki i spółki. Wymiana za Teveza albo Pogbe to bym rozumiał"mrozzi pisze:W międzyczasie wisienka z fcinter.pl:
Zaczyna nam się tu robić włoska wersja Bundesligi. Juve skupuje najlepszych graczy, połowa talentów z ligi chce albo już gra u nich, a Juve wyciąga jednych z najlepszych graczy z klubów i daje w zamian graczy jednak słabszych jak u was albo wzmacnia się Tevezem a koszty transferu odbija sobie sprzedażą Matriego do nas, żenada że na coś takiego pozwalamy -,-
Trudno się nie zgodzić. 8)

Oby wszystko już poszło gładko, bo fajnie jest myśleć o Vuciniciu poza Juve i wiedzieć, że to nie utopia 8)
Swoją drogą, to jest genialne:

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Kluby negocjują wysokość "dodatku" do transferu Guarina. Oni oczekują 5 mln, my dajemy 1,5, miałoby ostatecznie, zdaniem Sky, stanąć na 2-3 mln €.
Nasz aktor, pokerzysta cudowny. <3 :lol:pumex pisze: Swoją drogą, to jest genialne:
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2014, 20:52 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- blackadder
- Juventino
- Zhx123
- Dortmundczyk
Dzisiaj wy macie dzień triumfu, ale osobiście przeszła mi myśl żeby za jakiś czas nie okazało się, ze to jest następca Pogby, który gdzieś wyemigruje ;pBrutalo pisze:19:00 Sky Sport Italia donosi, że Fredy Guarin coraz bardziej naciska na transfer do Juventusu. Zawodnik odmówił opuszczenia budynku władz klubu z Turynu, a także zagroził, że jeżeli Inter nie zezwoli na jego transfer to nie stawi się na treningach mediolańskiej drużyny.
:rotfl:
I jak czytam niektórych nabijanie się na stronce z kibiców Interu to mam wrażenie, że niektórym z was takie coś należałoby się ;d
- albertcamus
- Juventino
co tam u Lewandowskiego?Zhx123 pisze:Dzisiaj wy macie dzień triumfu, ale osobiście przeszła mi myśl żeby za jakiś czas nie okazało się, ze to jest następca Pogby, który gdzieś wyemigruje ;pBrutalo pisze:19:00 Sky Sport Italia donosi, że Fredy Guarin coraz bardziej naciska na transfer do Juventusu. Zawodnik odmówił opuszczenia budynku władz klubu z Turynu, a także zagroził, że jeżeli Inter nie zezwoli na jego transfer to nie stawi się na treningach mediolańskiej drużyny.
I jak czytam niektórych nabijanie się na stronce z kibiców Interu to mam wrażenie, że niektórym z was takie coś należałoby się ;d
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Zhx123 pisze:I jak czytam niektórych nabijanie się na stronce z kibiców Interu to mam wrażenie, że niektórym z was takie coś należałoby się ;d
Odbijamy za Farsopoli, to źle?
pumex pisze:![]()

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Póki co się na to nie zanosi i wszystkim stronom jest po drodze. Jeśli rzeczywiście miałoby dojść do rozbratu z Francuzem, na pewno nie oddamy go za czapkę gruszek. Jeśli odejdzie, odejdzie za ogromne pieniądze. Wy Lewandowskiego oddaliście za darmo.Zhx123 pisze: Dzisiaj wy macie dzień triumfu, ale osobiście przeszła mi myśl żeby za jakiś czas nie okazało się, ze to jest następca Pogby, który gdzieś wyemigruje ;p
Sky podaje, że pomysł transferu pojawił się już tydzień temu, dopiero dzisiaj jednak temat przyspieszył.
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2014, 21:07 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kucharius1
- Juventino
Ale tu każdy pogodzony jest z tym że Pogba, wcześniej czy później, odejdzie. Każdy kolejny sezon będzie fajnym dodatkiem, do tego co tutaj chłopak pokazał i się rozwinął.Zhx123 pisze:Dzisiaj wy macie dzień triumfu, ale osobiście przeszła mi myśl żeby za jakiś czas nie okazało się, ze to jest następca Pogby, który gdzieś wyemigruje ;pBrutalo pisze:19:00 Sky Sport Italia donosi, że Fredy Guarin coraz bardziej naciska na transfer do Juventusu. Zawodnik odmówił opuszczenia budynku władz klubu z Turynu, a także zagroził, że jeżeli Inter nie zezwoli na jego transfer to nie stawi się na treningach mediolańskiej drużyny.
Oczywiście najlepiej by zrobił to jak najpóźniej.
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2014, 21:08 przez Kucharius1, łącznie zmieniany 1 raz.
- annihilator1988
- Juventino
Dobra, dobra. Kto mądry ten z Dortmundu ucieka. Ze sprzedaży Pogby Juve zarobi tyle, że nie będzie musiało rozważać ofert za Vidala czy innych kluczowych graczy. A tymczasem ponoć o Reus jest w na celowniku znacznych klubów. Also, EntschuldigungZhx123 pisze:I jak czytam niektórych nabijanie się na stronce z kibiców Interu to mam wrażenie, że niektórym z was takie coś należałoby się ;d

Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2014, 21:09 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Krystek
- Juventino
My już mieliśmy takie jaja za czasów Secco, także nie wiesz co mówiszZhx123 pisze:Dzisiaj wy macie dzień triumfu, ale osobiście przeszła mi myśl żeby za jakiś czas nie okazało się, ze to jest następca Pogby, który gdzieś wyemigruje ;pBrutalo pisze:19:00 Sky Sport Italia donosi, że Fredy Guarin coraz bardziej naciska na transfer do Juventusu. Zawodnik odmówił opuszczenia budynku władz klubu z Turynu, a także zagroził, że jeżeli Inter nie zezwoli na jego transfer to nie stawi się na treningach mediolańskiej drużyny.

Forza Juve!
- whitesignus
- Juventino
To samo mialem wlasnie napisac, uprzedziles mniealbertcamus pisze:co tam u Lewandowskiego?Zhx123 pisze:Dzisiaj wy macie dzień triumfu, ale osobiście przeszła mi myśl żeby za jakiś czas nie okazało się, ze to jest następca Pogby, który gdzieś wyemigruje ;pBrutalo pisze:19:00 Sky Sport Italia donosi, że Fredy Guarin coraz bardziej naciska na transfer do Juventusu. Zawodnik odmówił opuszczenia budynku władz klubu z Turynu, a także zagroził, że jeżeli Inter nie zezwoli na jego transfer to nie stawi się na treningach mediolańskiej drużyny.

Moze go wymienia na mlodszego pomocnika, np. Goetze? A nie, sorry...
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.