Mercato (2012-2014)
- Kamex22
- Juventino
jakku1 pisze:Nie mam pojeciaOsgiliath pisze:Taki off-top: Jakku, skąd oni to cholera wiedzą? Co przebrali się za boyów hotelowych, albo w szafie siedzą?? Czy sami agenci tam cynk dają?jakku1 pisze:Agresti podaje, ze do kompromisu jest coraz blizej.
---
Pozostaje czekać do dobrego finałuWszystkie najwazniejsze rozmowy dzieja sie w tych samych miejscach od lat. Moze to jest jakis trop
Może mają podsłuchy? Lub wynajmują pokoje na górze (jeśli to hotel) i spuszczają (:P) mikrofony :p
- jakku1
- Juventino
Brakuje juz podobno tylko "ostatecznego tak" od Thohira.
Inter chce tez od razu zaczac negocjacje w sprawie Hernanesa.
Inter chce tez od razu zaczac negocjacje w sprawie Hernanesa.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- filippo
- Juventino
To można podsumować tak: Nainggolana nie kupiliśmy, ale Guarina tak - za 15 mln euro. Czy było warto - nie wiem... Ciekawe kto przyjdzie do atakujakku1 pisze:Nie mam pojeciaOsgiliath pisze:Taki off-top: Jakku, skąd oni to cholera wiedzą? Co przebrali się za boyów hotelowych, albo w szafie siedzą?? Czy sami agenci tam cynk dają?jakku1 pisze:Agresti podaje, ze do kompromisu jest coraz blizej.
---
Pozostaje czekać do dobrego finałuWszystkie najwazniejsze rozmowy dzieja sie w tych samych miejscach od lat. Moze to jest jakis trop
![]()
Wyglada na to, ze koniec telenoweli. Guarin = Miras + ok. 3m euro.
forumowy ujadacz
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Brakuje jedynie "tak" od Thohira. Obie strony ponoć coraz bliżej porozumienia, chociaż w dalszym ciągu nie wiadomo, ile ostatecznie im dopłacimy (okazuje się, że bez tego się chyba jednak nie obędzie). Inter rzekomo, po oddaniu Guarina, miałby się skupić na Hernanesie.
Edit: nie zauważyłem, że napisał już o tym Jakku.
Edit: nie zauważyłem, że napisał już o tym Jakku.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Nie, kupiliśmy Guarina za 30-letniego kapryśnego Vucinicia, który za cholerę nie chciał odejść z Włoch, gdzie nikt nie dałby za niego nawet 8 milionów.filippo pisze:To można podsumować tak: Nainggolana nie kupiliśmy, ale Guarina tak - za 15 mln euro
- mati888
- Juventino
z tym Hernanesem to dobry pomysł mają. Lazio pewnie jakoś bardzo się stawiać nie będzie, bo w końcu ma romans z Interem, ale ciekawe czy sam piłkarz będzie chciał się pakować w to bagno. Z tonącego okrętu raczej się spierdziela niż na niego ładuje 
@Kucharius1 - ale, jak sam zauważyłeś - kontrakt wygasa za półtora roku, to mógłby być dość silny argument w ręku Interu. Co do reszty, to zgadzam się, ale sądzę, ze kwota 18-20 mogłaby załatwić sprawę. Pytanie czy nasi ulubieńcy posiadają tyle w kiesce
@Kucharius1 - ale, jak sam zauważyłeś - kontrakt wygasa za półtora roku, to mógłby być dość silny argument w ręku Interu. Co do reszty, to zgadzam się, ale sądzę, ze kwota 18-20 mogłaby załatwić sprawę. Pytanie czy nasi ulubieńcy posiadają tyle w kiesce
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2014, 20:13 przez mati888, łącznie zmieniany 1 raz.
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Kucharius1
- Juventino
Skupiać to się mogą. Brazol to uznana marka , więc i kwota około 20 mln nikogo nie zdziwi. Co prawda nie podpisał jeszcze nowego kontraktu, ale jeśli miałby odchodzić to prędzej do Atletico.
Nas to jednak już nie powinno interesować
edit. @ up
Romans może i mają, ale Lazio raczej go za bezcen nie puści. Przypomnij sobie jakie problemy robili Pandev-owi jak przechodził do Interu, a Ledesmy nie puścili do nich wcale.
Nas to jednak już nie powinno interesować

edit. @ up
Romans może i mają, ale Lazio raczej go za bezcen nie puści. Przypomnij sobie jakie problemy robili Pandev-owi jak przechodził do Interu, a Ledesmy nie puścili do nich wcale.
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2014, 20:07 przez Kucharius1, łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino
Mazzarri został zapytany o ewentualną wymianę piłkarzy, ale wyraźnie odpowiedział wymijająco, twierdząc, że nie on zajmuje się transferami i trenuje tych, których da mu klub.
- Bobeknaklo
- Juventino
Nie, nie dostalibyśmy za niego 15 mln. Z łaską 10 max. Więc transfer Guarina tym bardziej na plus.filippo pisze:To można podsumować tak: Nainggolana nie kupiliśmy, ale Guarina tak - za 15 mln euro. Czy było warto - nie wiem... Ciekawe kto przyjdzie do ataku
- Alfa i Omega
- Juventino
Ej, bo nie wiem czy Guarina sobie w Fifie przenieść do Juve.
Nie no, zabawa dzisiaj setna, doprawdy.
Nie no, zabawa dzisiaj setna, doprawdy.
- filippo
- Juventino
Ja oczywiście wziąłem pod uwagę dopłatę 3 mln euro. Myślę, że za Vucinica dałoby się wyciągnąć 12 mln.Bobeknaklo pisze:Nie, nie dostalibyśmy za niego 15 mln. Z łaską 10 max. Więc transfer Guarina tym bardziej na plus.filippo pisze:To można podsumować tak: Nainggolana nie kupiliśmy, ale Guarina tak - za 15 mln euro. Czy było warto - nie wiem... Ciekawe kto przyjdzie do ataku
A co do żalów i westchnień na temat Vucinica - mam inne podejście. Wielokrotnie wyrywałem sobie włosy z głowy patrząc na jego grę. W języku elfów nie ma tak obraźliwych słów, które mogłyby opisać wiele jego spotkań.
Ogólnie grał przyzwoicie, czasem dobrze, ale często kijowo... Teraz 30 lat na karku i ciągłe kontuzje...
Tylko, że można było za niego wyciągnąć kase i kupić kogoś na bardziej deficytową pozycję.
Żeby Inter jeszcze wziął od nas połówkę Isli za jakąś normalną kasę

forumowy ujadacz
- mrozzi
- Juventino
W międzyczasie wisienka z fcinter.pl:
Zaczyna nam się tu robić włoska wersja Bundesligi. Juve skupuje najlepszych graczy, połowa talentów z ligi chce albo już gra u nich, a Juve wyciąga jednych z najlepszych graczy z klubów i daje w zamian graczy jednak słabszych jak u was albo wzmacnia się Tevezem a koszty transferu odbija sobie sprzedażą Matriego do nas, żenada że na coś takiego pozwalamy -,-
Trudno się nie zgodzić. 8)
Inter robi z siebie pośmiewisko. Niby nic odkrywczego, wiemy o tym od dawna, ale tym razem wkopali się niesamowicie. Mają wybór - albo bunt piłkarza, albo bunt kibiców. Takie śmieszne.
Zaczyna nam się tu robić włoska wersja Bundesligi. Juve skupuje najlepszych graczy, połowa talentów z ligi chce albo już gra u nich, a Juve wyciąga jednych z najlepszych graczy z klubów i daje w zamian graczy jednak słabszych jak u was albo wzmacnia się Tevezem a koszty transferu odbija sobie sprzedażą Matriego do nas, żenada że na coś takiego pozwalamy -,-
Trudno się nie zgodzić. 8)
Inter robi z siebie pośmiewisko. Niby nic odkrywczego, wiemy o tym od dawna, ale tym razem wkopali się niesamowicie. Mają wybór - albo bunt piłkarza, albo bunt kibiców. Takie śmieszne.