Mercato (2012-2014)
- jakku1
- Juventino
Nic nie slyszalem ostatnio nowego o Armero. Z tego, co wczesniej udalo mi sie ustalic wiem, ze to byl pomysl Napoli podobno. Oni chcieli sie wymienic, my za to nie za bardzo. I dobrze, bo ja osobiscie wole Peluso od Armero ; )
W sprawie wymiany Guarin-Vucinic jest mowa caly czas albo o bezposredniej wymianie albo o lekkiej doplacie z naszej strony. Guarin ma podpisac 4-letni kontrakt (do 2018). Podobno wola Kolumbijczyka odegrala bardzo duza role w negocjacjach, ktore jeszcze do konca nie sa jednak zakonczone.
W sprawie wymiany Guarin-Vucinic jest mowa caly czas albo o bezposredniej wymianie albo o lekkiej doplacie z naszej strony. Guarin ma podpisac 4-letni kontrakt (do 2018). Podobno wola Kolumbijczyka odegrala bardzo duza role w negocjacjach, ktore jeszcze do konca nie sa jednak zakonczone.
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2014, 17:50 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Mate.G
- Juventino
PrzesadzaszEin pisze: Jednak wzbudza się dla nich współczucie w moim serduszku. Przypomianją mi się czasy Secco, a tego najgorszemu wrogowi bym nie życzył

- gucio_juve
- Juventino
Podobno transfer był już szykowany wcześniej, dlatego z Sampą Czarnogórzec jedynie ławę grzał, a weszli Gio i Quagiarella.
Malutki plusik jest tak, że Guarin będzie mógł występować w LE.
Malutki plusik jest tak, że Guarin będzie mógł występować w LE.
Współczucie? Dla Interu? Proszę Cię.Ein pisze: Jednak wzbudza się dla nich współczucie w moim serduszku. Przypomianją mi się czasy Secco, a tego najgorszemu wrogowi bym nie życzył
- szczerbi
- Juventino
Może idąc śladem Guarina (był blisko, poszedł gdzie indziej, a teraz przychodzi jednak do nas) uzupełnimy grupę napastników wypożyczając Joveticia :-D W City zagrał może ze 2 mecze i każdy o nim zapomniał, a u nas pewnie miałby więcej okazji. Tym bardziej, że nie grał w Lidze Mistrzów, więc chyba mógłby u nas grać w Lidze Europejskiej. Cena pewnie za niego spadła, więc Marotta mógłby ustalić korzystną kwotę do ewentualnego wykupu 

- Ein
- Juventino
Mam ludzkie uczucia, bezduszni po prostu jesteście
W ogóle tak doszedłem do wniosku, że jak są jakieś archetypy polityków, lekarzy, prawników etc.
tak archetyp dobrego dyrektora generalnego w Juventusie musi spełniać dwa warunki - łysina i okulary

W ogóle tak doszedłem do wniosku, że jak są jakieś archetypy polityków, lekarzy, prawników etc.
tak archetyp dobrego dyrektora generalnego w Juventusie musi spełniać dwa warunki - łysina i okulary

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Kucharius1
- Juventino
Też nie jestem fanem Armero i cenię wyżej Peluso.jakku1 pisze:Nic nie slyszalem ostatnio nowego o Armero. Z tego, co wczesniej udalo mi sie ustalic wiem, ze to byl pomysl Napoli podobno. Oni chcieli sie wymienic, my za to nie za bardzo. I dobrze, bo ja osobiscie wole Peluso od Armero ; )
Ciekawe jak w takiej sytuacji będzie wyglądała sprawa z Daniele Baselli z Atalanty. Oglądałem go w meczu pucharowym z Napoli i podobała mi się jego gra. Moglibyśmy jakąś połówkę nabyć , tylko czy jest sens ?
O Zappacosta też ostatnio ciszej.
A są jakieś konkretne nazwiska na zastępstwo Mirko?
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Pojawiły się przecieki, że Guarin wybrał numer 11.
Kibice interu nadal liczą na to, że Guarin zablokuje transfer, jako że jeszcze nie doszło do porozumienia.
Fajnie, że to on sam naciska na transfer, o czym wspomina też Di Marzio. W końcu coś wygra.
Obecnie jest bardzo blisko porozumienia, ale inter chce koniecznie dodatkowej gotówki. Pewnie zamknie się na kwocie ok. 3 mln.
- mazi12
- Juventino
DLA MNIE BOMBA
Vucinicia i tak już nie potrzebowaliśmy, chociaż darzyłem go wyjątkową sympatią mimo, że lenistwem czasami było przed monitor. Trzeba pamiętać, że to przy jego dużym udziału zaczęliśmy marsz do miejsca, w którym teraz jesteśmy. Były takie momenty, że nie wyobrażałem sobie składu bez niego, no ale mamy już 2014...Żegnaj Szwagier i powodzenia!
Guarina chciałem już 2 lata temu, ale poszedł do merdaczy. Jakoś tak podobał mi się jego styl gry, charakterny, silny, potężny strzał, ale jak już ktoś wspominał, był źle prowadzony w Mediolanie. Mam nadzieję, że Conte się za niego weźmie i wyciśnie maksa, tak jak z Bonu, Barzy czy Pirlo. Nawet z tą dopłatą ~3mln jest to świetny deal. Przy rotacji na 3 frontach Guarin wcale nie jest skazany na długoterminowe grzanie ławy.
Jestem teraz ciekawy co z napastnikiem
Conte od zawsze mówi, ze chce 5 napastników więc nieuchronnym jest zakup a raczej wypożyczenie. Pytanie tylko kto? Mam nadzieję, że nie jakiś Bendner czy Anelka
Może Iturbe albo ktoś młody z zagranicy? Worek z plotkami uważam za otwarty!
Forza Łysy&Paratici !!!
Dupczenie Interu zawsze spoko

Vucinicia i tak już nie potrzebowaliśmy, chociaż darzyłem go wyjątkową sympatią mimo, że lenistwem czasami było przed monitor. Trzeba pamiętać, że to przy jego dużym udziału zaczęliśmy marsz do miejsca, w którym teraz jesteśmy. Były takie momenty, że nie wyobrażałem sobie składu bez niego, no ale mamy już 2014...Żegnaj Szwagier i powodzenia!
Guarina chciałem już 2 lata temu, ale poszedł do merdaczy. Jakoś tak podobał mi się jego styl gry, charakterny, silny, potężny strzał, ale jak już ktoś wspominał, był źle prowadzony w Mediolanie. Mam nadzieję, że Conte się za niego weźmie i wyciśnie maksa, tak jak z Bonu, Barzy czy Pirlo. Nawet z tą dopłatą ~3mln jest to świetny deal. Przy rotacji na 3 frontach Guarin wcale nie jest skazany na długoterminowe grzanie ławy.
Jestem teraz ciekawy co z napastnikiem

Forza Łysy&Paratici !!!
Dupczenie Interu zawsze spoko

Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2014, 18:04 przez mazi12, łącznie zmieniany 1 raz.
- pumex
- Juventino
Ja również. Jaki Peulso jest, taki jest. Fajerwerków, delikatnie mówiąc, w jego grze nie ma, ale zawodnicy w typie Armero, Krasicia etc działają na mnie jak płachta na byka.jakku1 pisze:ja osobiscie wole Peluso od Armero ; )
Wracając do tematu dnia: dla mnie najważniejsze w tym całym nieoczekiwanym zamieszaniu jest uwolnienie się od niemałej pensji Vucinicia, który w tym roku skończy 31 lat. Guarin jest jakimś tam dodatkiem. Byłbym szczęśliwszy wiedząc, że dzięki sprzedaży Czarnogórca w sejfie znajdzie się gotówka odłożona na letnie transfery, ale sądzę, że nie ma co narzekać.
Teraz tylko trzeba czekać, żeby nie powtórzyła się Berbatov Gate

- jakku1
- Juventino
Tych wszystkich mlodych to pewnie kupimy ostatniego dnia mercato, jak zawsze.Kucharius1 pisze: Ciekawe jak w takiej sytuacji będzie wyglądała sprawa z Daniele Baselli z Atalanty. Oglądałem go w meczu pucharowym z Napoli i podobała mi się jego gra. Moglibyśmy jakąś połówkę nabyć , tylko czy jest sens ?
O Zappacosta też ostatnio ciszej.
A są jakieś konkretne nazwiska na zastępstwo Mirko?
Poki co pojawia sie wiele nazwisk, jesli chodzi o zastepstwo dla Mirko, ale to sa raczej czyste strzaly. Agresti napisal cos o Moracie. Ale napisal tez wczesniej, ze jego bedzie niesamowicie ciezko wyciagnac, a jesli juz nam sie to uda to Real bedzie chcial klauzule wykupu jak np. Barcelona z Bojanem. To tez jest bez sensu.
Mnie sie wydaje, ze jesli ktos przyjdzie (a sadze, ze tak) to bedzie to albo lewonozny skrzydlowy/napastnik, albo silnie trzymajaca sie na nogach 9. Jednym slowem albo Gilardino albo Diamanti

- zahor
- Juventino
No właśnie wiele wskazuje na to, że obejdzie się bez płacenia. To jest coś na zasadzie: wchodzisz, przedstawiasz swoje wymyślne żądania, w zamian obiecując że jak kiedyś będziesz w Kielcach, to przyślesz jej stamtąd pocztówkę. A ona na to, że ok. Chociaż ta wymiana to jeszcze i tak nie jest najciekawszy deal w historii Interu, pamiętajmy że raz udało im się pozyskać Brnčicia za Pirlo i jeszcze na tym zarobić, a także zamienić Seedorfa na Coco.annihilator1988 pisze:inter porównałbym w tym momencie do ####. Mówisz żądania, a ona je spełnia. Po wszystkim płacisz i wychodzisz
- jakku1
- Juventino
Sky podaje informacje, ze Inter chce sie jednak wycofac z tej wymiany, ale sam zawodnik koniecznie chce odejsc.
A ktos tutaj pisal, ze trzeba szybko podpisywac papiery i uciekac, bo jeszcze sie opamietaja
A ktos tutaj pisal, ze trzeba szybko podpisywac papiery i uciekac, bo jeszcze sie opamietaja

- Kucharius1
- Juventino
Fajnie że nadal realizujemy ten równoległy projekt na przyszłość. Dużo mówi się też o tym młodym skrzydłowym z Ajaxu.jakku1 pisze:Tych wszystkich mlodych to pewnie kupimy ostatniego dnia mercato, jak zawsze.
Poki co pojawia sie wiele nazwisk, jesli chodzi o zastepstwo dla Mirko, ale to sa raczej czyste strzaly. Agresti napisal cos o Moracie. Ale napisal tez wczesniej, ze jego bedzie niesamowicie ciezko wyciagnac, a jesli juz nam sie to uda to Real bedzie chcial klauzule wykupu jak np. Barcelona z Bojanem. To tez jest bez sensu.
Mnie sie wydaje, ze jesli ktos przyjdzie (a sadze, ze tak) to bedzie to albo lewonozny skrzydlowy/napastnik, albo silnie trzymajaca sie na nogach 9. Jednym slowem albo Gilardino albo DiamantiAle to jest moj czysty strzal.
Real ponoć Morate chciałby tylko wypożyczyć. Słaby deal, ale jakoś trzeba się zabezpieczyć.
Dużo się mówi o tym Diamantim. Dobry gracz ale wątpię że walcząca o utrzymanie Bolognia , odda jedynego zawodnika który robi tam grę. Gila dla swojej ekipy też jest niby mega ważny. Pewnie jak już się na kogoś zdecydujemy , to na kogoś "na wylocie" z swojego klubu.