Juventus 4:2 Siena
- Del Przemek
- Juventino
Niepotrzebnie tracą bramki w końcówce spotkania. Ale najbardziej cieszy hat-trick Alexa
. FORZA ALEX!!!

- DeeJay
- Juventino
Ehh... Milan wymęczył jednobramkowe zwycięstwo. Tak więc na szczycie bez zmian. Romę będzie nie zwykle ciężko wyprzedzić. Jak narazie są niemal bezbłędni. Koniecznie trzeba będzie wykorzystać bezpośrednie starcie z rzymianami.
Wczoraj w Turynie na meczu zjawiło się 30 000.
noty za mecz wg. stacji Rai:
Juventus (4-4-2): Buffon 6, Birindelli 6 (5' st Tudor 6), Ferrara 6,5, Montero 6, Zambrotta 6,5, Camoranesi 6, Conte 6,5 (28' st Iuliano 6), Appiah 6 (20' st Tacchinardi 6), Nedved 6,5, Del Piero 7, Trezeguet 6,5. (12 Chimenti, 7 Pessotto, 9 Miccoli, 20 Di Vaio). All. Lippi 7
Wczoraj w Turynie na meczu zjawiło się 30 000.
noty za mecz wg. stacji Rai:
Juventus (4-4-2): Buffon 6, Birindelli 6 (5' st Tudor 6), Ferrara 6,5, Montero 6, Zambrotta 6,5, Camoranesi 6, Conte 6,5 (28' st Iuliano 6), Appiah 6 (20' st Tacchinardi 6), Nedved 6,5, Del Piero 7, Trezeguet 6,5. (12 Chimenti, 7 Pessotto, 9 Miccoli, 20 Di Vaio). All. Lippi 7
- RuTeK
- Juventino
hmmmmm 4-2 Bardzo dobry wynik ale zaluje ze dalismyse wlepic te 2 brami!! Znowu rozluznienie! Tak samo bylo z Realem 4-0 a potem 4-2 o ile sie nie myle a to sie rzadko zdarza!! 8)
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- TEXXXAS
- Juventino
nie powiedziałbym, że jest to wynik bardzo dobry, trzeba byc realista - wynik jest całkiem niezły ale bez rewelacji, to nie Milan tylko Siena...FanJuventusu pisze:hmmmmm 4-2 Bardzo dobry wynik ale zaluje ze dalismyse wlepic te 2 brami!! Znowu rozluznienie! Tak samo bylo z Realem 4-0 a potem 4-2 o ile sie nie myle a to sie rzadko zdarza!! 8)

JUVE - THE EMBLEM OF MY LOVE!
- RadeKas
- Juventino
No no no no no....Hat Tricka Alexa to ja nie widzialem........daaaaawnoooo.... ;P. Inna sprawa ze 2 gole byly z karnego, no ale to tez sa bramki. Mecz byl taki jakich wiele juz nasi zagrali w tym sezonie. Cyk cyk cyk i 4-0, a potem olac mecz calkowicie i dac sobie wcisnac 2 gole. Ale nie mam pretensji. Wole to niz zeby mieli przegrywac. Szkoda tylko ze milan i Roma wygrali...ale to sie kiedys zmieni ;P.
A no i Inter mowi papa Scudetto :twisted:
A no i Inter mowi papa Scudetto :twisted:
srali muszki będzie wiosna
- booyak
- Juventino
djjuve pisze:szkoda straconych bramek ale obrze ze alex sie rozstrzelal!!!
No tak szkoda bo stawiałem 4:0

A poważnie to już od dawna mnie martwią tre tracone bramki... Może w lidze nie są one aż tak ważne ale jeśli w LM będziemy ich tyle tracili to możemy pomarzyć o jej wygraniu...
★ ★ ★
- Fighterinho
- Juventino
Liczyłem conajmniej na 1-0
ale cóż jak było 4-0 to chciałem żeby pobili rekord w lidze i conajmniej 5-0 jak Del Piero miał 2 gole to już myślałem musi być Hat-Trick no i był szkoda ten Ventola to kozak

Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- juveluck
- Juventino
Najwyzsze zwyciestwo Juve w lidze(zarazem jest to najwyzsze zwyciestwo w jakich kolwiek rozgrywkach) to 9-1. Taki wynik padl w sezonie 60-61 w meczu z Interem, decydujacym zreszta o Scudetto. Wiec przy stanie 4-0 troche jeszce brakowaloFighterinho pisze:ale cóż jak było 4-0 to chciałem żeby pobili rekord w lidze i conajmniej 5-0

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!