Serie A 13/14 (20): JUVENTUS 4-2 Sampdoria

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2014, 23:01

ali pisze:
Bazyliszek pisze:Pogba piekne uderzenie, niech chlopak podbija cene zeby sprzedac go za jak najwiecej do tego PSG :-D
Brzydzę się takimi wypowiedziami. Nie jesteśmy klubem który wychowuje piłkarzy dla innych klubów. Tym bardziej dla PSG. I nie obchodzą mnie dzisiajsze standardy. Albo jestśmy JUVENTUSEM albo niech nas obejmie jakiś bogaty arab.
NIech bedzie ew. kartka, ale lubie to.
I zgadzam się w 100 %, albo chcemy walczyć o wszystko ( LM. CI, SerieA), albo bawimy sie w jakies fajne zarobki z piłarzy, spójdzie na TOttenham w poprzednim sezonie top 6 PL a teraz? No i co z tego ze 100 baniek? I co z tego, ze Lamela Erikson itp. lypaaaaaa

Bruce Badura

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2014, 23:03

ali pisze:
Bazyliszek pisze:Pogba piekne uderzenie, niech chlopak podbija cene zeby sprzedac go za jak najwiecej do tego PSG :-D
Nie jesteśmy klubem który wychowuje piłkarzy dla innych klubów.
A po co te populistyczne hasła? A na co? On pewnego dnia odejdzie.

Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2014, 23:03

ali pisze:
Brzydzę się takimi wypowiedziami. Nie jesteśmy klubem który wychowuje piłkarzy dla innych klubów. Tym bardziej dla PSG. I nie obchodzą mnie dzisiajsze standardy. Albo jestśmy JUVENTUSEM albo niech nas obejmie jakiś bogaty arab.
:ok:
Jasne, że tak :!: Podobnie mnie rozśmieszyła wypowiedź komentatora, że Moyes ma nadzieję, iż za 100 baniek oddamy im Paula i Arturo (tego drugiego za 40 niby :rotfl: ). Vidal jest bezcenny nienaruszalny, i ja nie sprzedałbym go nawet za 140. Z Pogbą też nie ma sensu się śpieszyć.

Ooo Deszczowy atakowany na forum :?: :shock:
Luzu, pamiętajmy, że Książę nie gra na codzień na miejscu Pirlo, a pomimo to, nie popełniał jakichś rażących błędów.

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
smigi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2014, 23:04

Robaku pisze:
ali pisze:
mam podobne zdanie ,na siłę go wypychacie a on może dać nam wiele radości ,nie chcemy się chyba osłabiać a iść do przodu nie mamy noża na gardle jeśli chodzi o kase

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2014, 23:06

Podbijam pytanie jednego z przedmówców, co znaczył napis na koszulce Pogby?

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2014, 23:09

ali pisze:
Bazyliszek pisze: Brzydzę się takimi wypowiedziami. Nie jesteśmy klubem który wychowuje piłkarzy dla innych klubów. Tym bardziej dla PSG. I nie obchodzą mnie dzisiajsze standardy. Albo jestśmy JUVENTUSEM albo niech nas obejmie jakiś bogaty arab.
a bo my jedyny wielki klub sprzedajemy pilkarzy? Wiadomo ze szkoda by nas opuscil, ale tez nie popadajmy w jakas paranoje, zwlaszcza ze mamy graczy na jego pozycje chociazby Marchisio, Asamoah, natomiast nie posiadamy nikogo dobrego na pozycje rozgrywającego. Pogba rowniez posiada agenta, ktory nie pozwala by jego klient pracowal gdzies dluzej niz 3-4 lata, wiec odejscie Pogby jest nie uniknione i mam nadzieje ze sprzedamy go za gruba flote. 15 lat temu sprzedalismy Zidana i wzmocnilismy sie za te pieniadze swietnymi pilkarzami, ktorzy potem zostali legendami klubu. Mysle ze odejscie Pogby nie byloby tak bolesne i odczuwajace jak odejscie Vidala bowiem chillijczyk jest faktycznie dla nas bezcenny, natomiast Pogba juz nie koniecznie. Jesli udaloby sie sprzedac franucza za jakies 30-40 mln i dolaczyc do tej transakcji jeszcze Verrattiego to bylby to moim zdaniem majstersztyk. Dodac trzeba ze Matuidiemu konczy sie kontrakt i nie wiadomo czy podpisze a on z pewnoscia moglby byc swietnym b2b.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2014, 23:11

Bazyliszek pisze:
ali pisze:
Bazyliszek pisze: Brzydzę się takimi wypowiedziami. Nie jesteśmy klubem który wychowuje piłkarzy dla innych klubów. Tym bardziej dla PSG. I nie obchodzą mnie dzisiajsze standardy. Albo jestśmy JUVENTUSEM albo niech nas obejmie jakiś bogaty arab.
a bo my jedyny wielki klub sprzedajemy pilkarzy? Wiadomo ze szkoda by nas opuscil, ale tez nie popadajmy w jakas paranoje, zwlaszcza ze mamy graczy na jego pozycje chociazby Marchisio, Asamoah, natomiast nie posiadamy nikogo dobrego na pozycje rozgrywającego. Pogba rowniez posiada agenta, ktory nie pozwala by jego klient pracowal gdzies dluzej niz 3-4 lata, wiec odejscie Pogby jest nie uniknione i mam nadzieje ze sprzedamy go za gruba flote. 15 lat temu sprzedalismy Zidana i wzmocnilismy sie za te pieniadze swietnymi pilkarzami, ktorzy potem zostali legendami klubu. Mysle ze odejscie Pogby nie byloby tak bolesne i odczuwajace jak odejscie Vidala bowiem chillijczyk jest faktycznie dla nas bezcenny, natomiast Pogba juz nie koniecznie. Jesli udaloby sie sprzedac franucza za jakies 30-40 mln i dolaczyc do tej transakcji jeszcze Verrattiego to bylby to moim zdaniem majstersztyk. Dodac trzeba ze Matuidiemu konczy sie kontrakt i nie wiadomo czy podpisze a on z pewnoscia moglby byc swietnym b2b.
nie, stary to "wy" nie przesadzajcie z wysyłaniem na silę POgby do PSG za 40, 60, 80, 100, 120 mln. Marotta zaznacza ze ofert nie ma, jest zainteresowanie z prasy, ale prasa jedno rzeczywistosc drugie, po Pogbe przyjezdza MOyes, chce go Monaco, PSG, Real, CHelsea, ale to wszystko prasa. Poki co Pogba nie mówi ze chce odejsc, Marotta nie mówi, że musi go sprzedac, wiec trzeba skończyc z gadaniem ile za niego dostaniemy i kiedy to bedzie czy teraz za rok czy pol.

Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2014, 23:15

Bazyliszek jaki Ty rozmowny jesteś :D Trzy posty i to takie same w krótkim odstępie czasu,no brawo ziom.

Llorente za tą spartaczoną setkę powinien być w szatni porządnie wytargany za uszy,albo nawet i za mosznę.

Kcę Berardiego i Gabiaddiniego na letnie mercato!

Co do Pogby-spokojnie panowie,nieliczne Panie i możliwi transseksualiści. Latem 2014 go nie sprzedamy. Potwierdzone info i mogę się o to nawet zakładać.

Nie wiem co jest w tej Sampdorii ale sprawiają nam problemy większe niż różne Romy i inne Napoli.
Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2014, 23:20 przez Antek666, łącznie zmieniany 1 raz.

smigi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2014, 23:17

[quote="Robaku"][quote="Bazyliszek"][quote="ali"]

Nedved też miał Raiole i jakoś go z Juve nie wypychał ,do tanga trzeba dwojga ,narazie Pogba nic nie mowi że chce odejść ,a porównywanie sprzedaży Zidana i Pogby to 2 inne bajki,kiedyś za kase Zidana można było mieć kilku świetnych piłkarzy ,dziś za kase z Pogby kilku średniaków bo nawet oni są ponad naście melonów

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2014, 23:17

Robaku pisze: nie, stary to "wy" nie przesadzajcie z wysyłaniem na silę POgby do PSG za 40, 60, 80, 100, 120 mln. Marotta zaznacza ze ofert nie ma, jest zainteresowanie z prasy, ale prasa jedno rzeczywistosc drugie, po Pogbe przyjezdza MOyes, chce go Monaco, PSG, Real, CHelsea, ale to wszystko prasa. Poki co Pogba nie mówi ze chce odejsc, Marotta nie mówi, że musi go sprzedac, wiec trzeba skończyc z gadaniem ile za niego dostaniemy i kiedy to bedzie czy teraz za rok czy pol.

Stary tez chcialbym zeby tak bylo, myslicie ze kieruje sie tylko plotami, ale Agnelli juz to powiedzial po odpadnieciu z LM co bedzie z Pogba. Jesli dostanie przyslowiowa oferte nie do odrzucenia, to go sprzedadza. Jako ze Agnelli nie rozpieszcza nas hajsem, Marotta ciula i mysli jakby tu kogos wyrwac najtaniej jak sie da, to mysle ze oferta w okolicach 50-60 bylaby juz tą ofertą nie do odrzucenia a takie pieniadze nie sa zapora dla takich klubow jak PSG co pokazali nie jednokrotnie w ostatnich latach.

Alexis93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2014, 23:27

Brawo chłopaki, szkoda mi będzie jeśli Pogba odejdzie ale jesli mają za niego dokonać jakichś inwestycji konkretnych no to cóż, taka jest piłka.

Co do napisu wygoglowałem "Whats does RLS City Boys mean ? RLS=Rubbish, loser, smelly. City Boys= Manchester City"

Juventus na zawsze!
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2014, 23:28

Bazyliszek pisze:
Robaku pisze: nie, stary to "wy" nie przesadzajcie z wysyłaniem na silę POgby do PSG za 40, 60, 80, 100, 120 mln. Marotta zaznacza ze ofert nie ma, jest zainteresowanie z prasy, ale prasa jedno rzeczywistosc drugie, po Pogbe przyjezdza MOyes, chce go Monaco, PSG, Real, CHelsea, ale to wszystko prasa. Poki co Pogba nie mówi ze chce odejsc, Marotta nie mówi, że musi go sprzedac, wiec trzeba skończyc z gadaniem ile za niego dostaniemy i kiedy to bedzie czy teraz za rok czy pol.

Stary tez chcialbym zeby tak bylo, myslicie ze kieruje sie tylko plotami, ale Agnelli juz to powiedzial po odpadnieciu z LM co bedzie z Pogba. Jesli dostanie przyslowiowa oferte nie do odrzucenia, to go sprzedadza. Jako ze Agnelli nie rozpieszcza nas hajsem, Marotta ciula i mysli jakby tu kogos wyrwac najtaniej jak sie da, to mysle ze oferta w okolicach 50-60 bylaby juz tą ofertą nie do odrzucenia a takie pieniadze nie sa zapora dla takich klubow jak PSG co pokazali nie jednokrotnie w ostatnich latach.
Nie widzialem tej wypowiedzi Andrei A. to po pierwsze. Po drugie to takie troche dzielenie skóry na niedzwiedziu. ALbo planowanie rozdania hajsu przed wygraną w LOTTO.
Spokojnie będzei ochota Paula, będzie oferta od jakiegos klubu, bedzie akceptacja Juve. Zaczniemy wtedy myslec kim go zastąpic i co za niego sobie kupimy. Na razie cieszmy się ze kogos takiego mamy i skończyy z tymi gadkami "Paul + 60 za Marco i jest ok" - "nie, chyba jestes glupi jak myslisz,ze psg da nam marco i jescze da 60 baniek" , "nie, ty jestes glupi ,jesli bale poszedl za 101 to Paul pojdzie za minimum 105" - przedszkole.

smigi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2014, 23:30

Alexis93 pisze:
Co do napisu wygoglowałem "Whats does RLS City Boys mean ? RLS=Rubbish, loser, smelly. City Boys= Manchester City"
Pogba nie lubi MC? ciekawe o co tu chodzi

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2014, 23:37

smigi pisze:
Alexis93 pisze:
Yyy a skad on do nas przyszedł? Czyzby z United? Derbowego rywala City? Chyba wystarczajacy powod zeby nie lubic The Citizens?

Obrazek
Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2014, 23:40

D-Rose pisze:
smigi pisze:
Alexis93 pisze:
Yyy a skad on do nas przyszedł? Czyzby z United? Derbowego rywala City? Chyba wystarczajacy powod zeby nie lubic The Citizens?
Może, jak będzie w następnym klubie, to będzie mieć napisy typu "Me*da Inter"? :lol:

Zablokowany