Serie A 13/14 (20): JUVENTUS 4-2 Sampdoria
- juvemaroko
- Juventino
Mozna powiedziec ze sampdoria nam strzelila pechowego gola, jednak od kilku minut jej pilkarze stwarzali coraz wiekszego zagrozenia.
Co warto zauwazyc ze tak jak w ostatnich spotkanie gramy skutecznie z przodu.
- jakku1
- Juventino
Bardzo ciekawy mecz. Duzo sytuacji, szybkie tempo, bramki. Jesli chodzi o ofensywe wyroznie na pewno Vidala i Llorente. Swietny mecz w ich wykonaniu. Hiszpan jest ostatnio w wybornej formie i bardzo sie ciesze, ze postawilem na niego w Fantasy 
W grze defensywnej fajnie prezentuja sie dzisiaj Buffon, Marchisio i Asamoah. Cieszy zwlaszza postawa Asaboba, ktory ostatnio gral w kratke. Aha, Pogba tez niezle.
Troche slabiej Chiellini i Lichy. Chociaz akurat w przypadku Szwajcara, to jego klopoty nie sa raczej zasluga Wszolka, ale taktyki i sposobu gry Sampdorii. Troche brakuje Ryskowi wsparcia momentami na tym skrzydle.

W grze defensywnej fajnie prezentuja sie dzisiaj Buffon, Marchisio i Asamoah. Cieszy zwlaszza postawa Asaboba, ktory ostatnio gral w kratke. Aha, Pogba tez niezle.
Troche slabiej Chiellini i Lichy. Chociaz akurat w przypadku Szwajcara, to jego klopoty nie sa raczej zasluga Wszolka, ale taktyki i sposobu gry Sampdorii. Troche brakuje Ryskowi wsparcia momentami na tym skrzydle.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
juvemaroko pisze:Mozna powiedziec ze sampdoria nam strzelila pechowego gola, jednak od kilku minut jej pilkarze stwarzali coraz wiekszego zagrozenia.
Kupiliśmy prawdziwych napastników to i wreszcie gramy skutecznie z przodu

Kocham tę drużynę !

- Cabrini_idol
- Juventino
Vidal strzela i bedzie strzelal karne, wykonuje je prawie perfekcyjnie to po co to zmieniac ?

- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Ciekaw jestem jak ten mecz mamy odczytywać? Jest forma i się utrzyma do końca? Forma jest za wcześnie? Na Romę będziemy zmęczeni?
A tak poza tymi przemyśleniami, fajnie że Jorente znowu strzelił, fajnie, że Vidal 2 wpakował, może hattrick dla Il Guerreiro? Fajnie Markizio się prezentuje, myślę że może być szykowany na następce Pirlo na regiście. MA papiery na to, doświadczenie jest, w ogóle super.
Gabbiadini w miarę dobrze się prezentuje. I czuję, że coś jeszcze dzisiaj stracimy (może on strzeli). Ale też strzelimy i wygramy.
A tak poza tymi przemyśleniami, fajnie że Jorente znowu strzelił, fajnie, że Vidal 2 wpakował, może hattrick dla Il Guerreiro? Fajnie Markizio się prezentuje, myślę że może być szykowany na następce Pirlo na regiście. MA papiery na to, doświadczenie jest, w ogóle super.
Gabbiadini w miarę dobrze się prezentuje. I czuję, że coś jeszcze dzisiaj stracimy (może on strzeli). Ale też strzelimy i wygramy.
Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2014, 22:36 przez Mehehehe, łącznie zmieniany 1 raz.
- Robaku
- Juventino
Mocno żesmy dali ciała w II połowie. Pogba uratował nam skóre, bo mogło być super nerwowo. 12 zwycięstwo z rzędu. Supero! Ale Kielon nie zagra z Lazialami, w takim wypadku na pewno wystąpi przeciw Romie.
Tevez bardzo rwał się do karniaka, mam nadzieje, że nie bedzie problemów miedyz nim a Vidalem.
Po I połowie poczulismy się zbyt pewnie i to spowodowało, że pierwsze 20 minut przespalismy.
COnte musi ich zrugac.
Teraz tylko liczy się Roma.
Tevez bardzo rwał się do karniaka, mam nadzieje, że nie bedzie problemów miedyz nim a Vidalem.
Po I połowie poczulismy się zbyt pewnie i to spowodowało, że pierwsze 20 minut przespalismy.
COnte musi ich zrugac.
Teraz tylko liczy się Roma.
- Cabrini_idol
- Juventino
Poogboom 
Na koncu Conte z Sinisia szli i rozmawiali zakrywajac usta zeby media nie wiedzialy co mowia.
Rozmowa wygladala tak :
Sisnia : i tak was wyj^%&%^ z LM hehe
Conte : a ja i tak zabiore Ci Gabbiadiniego w lecie chu&* z Mediolanu hehe

Na koncu Conte z Sinisia szli i rozmawiali zakrywajac usta zeby media nie wiedzialy co mowia.
Rozmowa wygladala tak :
Sisnia : i tak was wyj^%&%^ z LM hehe
Conte : a ja i tak zabiore Ci Gabbiadiniego w lecie chu&* z Mediolanu hehe
Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2014, 22:43 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- Szilgu
- Juventino
Mehehehe pisze:Gabbiadini w miarę dobrze się prezentuje. I czuję, że coś jeszcze dzisiaj stracimy (może on strzeli). Ale też strzelimy i wygramy.
Ktoś chciał być przewidujący :lol: :lol:Ostatnio zmieniony przez Mehehehe dnia 18.01.2014 22:36:51, w całości zmieniany 1 raz
Co do Ogbonny to pytałem bardziej o to czemu wszyscy się cieszą, że wystąpi, a nikt nic nie mówi, że jest to spowodowane kontuzją Bonucciego.
Szkoda, że nasi grali tak nierówno i Tevez tak mocno napalił się na bramkę. Ale śrubujemy rekord i to jest najważniejsze.
- ali
- Juventino
Mam dwie myśli.
Po pierwsze, Pogba to piłkarz bezcenny, nie ma sensu mówić że ilu i jakich piłkarzy kupimy za 60 mln czy tam więcej.. On nam daje to co najważniejsze, punkty, bramki, asysty, medialność. Nie wiem czy zdołamy i na ile zdołamy go zatrzymać ale każdy sezon będzie jak zbawienie.
Po drugie. Wkur*ia mnie to że Lipiński komentuje sytuacje tak jakby jego odejście było pewne, i tylko pozostaje kwestia ceny i klubu...Panie...trochę pomyślunku.
Pierwsza połowa - super się to oglądało, druga gorsza ale jest Pogba. Dziękuję, idę dopić Żywca.
Po pierwsze, Pogba to piłkarz bezcenny, nie ma sensu mówić że ilu i jakich piłkarzy kupimy za 60 mln czy tam więcej.. On nam daje to co najważniejsze, punkty, bramki, asysty, medialność. Nie wiem czy zdołamy i na ile zdołamy go zatrzymać ale każdy sezon będzie jak zbawienie.
Po drugie. Wkur*ia mnie to że Lipiński komentuje sytuacje tak jakby jego odejście było pewne, i tylko pozostaje kwestia ceny i klubu...Panie...trochę pomyślunku.
Pierwsza połowa - super się to oglądało, druga gorsza ale jest Pogba. Dziękuję, idę dopić Żywca.
- deszczowy
- Juventino
Pisałem przed meczem, że Marchisio nic nie pokaże, no i jakoś - patrzcie państwo - miałem rację.
Ładna była ta bramka Pogby, ładna. Oj, nie utrzymamy go w Turynie długo, czuję
Ładna była ta bramka Pogby, ładna. Oj, nie utrzymamy go w Turynie długo, czuję

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
A ja mam wrażenie, że to był pomysł Conte, aby odpocząć w II połowie meczu i nie rwać się niepotrzebnie do ataku. Całe spotkanie kontrolowaliśmy, nawet po stracie bramki na 3:2, było pewne, że nie wypuścimy już tego zwycięstwa z naszych rąk, a te pierwsze 20-25minut drugiej połowy to moim zdaniem ewidentna gra podyktowana przez Conte w trakcie przerwy.Robaku pisze: Po I połowie poczulismy się zbyt pewnie i to spowodowało, że pierwsze 20 minut przespalismy.
COnte musi ich zrugac.