Mercato (2012-2014)
- Dobry Mudżyn
- Juventino
A ja mysle, ze nikt nie bedzie sie nikomu podkladal, a De Ceglie i tak zdobedzie przeciwko nam bramke badz ze 2 asysty, badz bedzie przynajmniej najlepszym graczem na placu. Pamietacie co wyprawiali z nami Nocerino, Martinez, Amauri, Legro, Zanetti, Giovinco, Almiron ? Czuje, ze i Cegła nas pograzy 

BESTER MANN, BESTEEER !

- Mateuszello
- Juventino
W Geonoi była do tej pory po prostu słaba atmosfera. Zakup nowego obrońcy? Nic bardziej mylnego. Pozyskanie nowego DJa. Ot co :roll:
Ja to czekam na ten prawdziwy boiskowy zakup Motty.
Ja to czekam na ten prawdziwy boiskowy zakup Motty.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- jarmel
- Redaktor
Tylko miej na uwadze jakie to były czasy. Wtedy byle Pellisier ot tak strzelał nam kilka bramekDobry Mudżyn pisze:A ja mysle, ze nikt nie bedzie sie nikomu podkladal, a De Ceglie i tak zdobedzie przeciwko nam bramke badz ze 2 asysty, badz bedzie przynajmniej najlepszym graczem na placu. Pamietacie co wyprawiali z nami Nocerino, Martinez, Amauri, Legro, Zanetti, Giovinco, Almiron ? Czuje, ze i Cegła nas pograzy

Mam tylko nadzieję, że to dopiero początek. No przynajmniej wypchnijmy jeszcze Motte i będę zadowolony. Tak jak mówiłem, odpadnięcie z LM ma ten jeden plus, musowo pozbywamy się szrotu, tak to by pewnie Conte powiedział, że są mu niezbędni w jego układance i nadal musielibyśmy się z nimi męczyć.
#AllegriOut
- @D@$
- Juventino
Martinez? Nie popieprzyłeś coś?Dobry Mudżyn pisze:A ja mysle, ze nikt nie bedzie sie nikomu podkladal, a De Ceglie i tak zdobedzie przeciwko nam bramke badz ze 2 asysty, badz bedzie przynajmniej najlepszym graczem na placu. Pamietacie co wyprawiali z nami Nocerino, Martinez, Amauri, Legro, Zanetti, Giovinco, Almiron ? Czuje, ze i Cegła nas pograzy
- Dybala 4ever
- Juventino
Nad Kempfem nie ma co płakać. Młody zawodnik, po co miałby porzucać pewne miejsce do gry jakie dają mu Niemcy. Zastanawiam się po jakiego grzyba nam Kevin Trappjakku1 pisze:Kempf nie chce byc u nas rezerwowym albo grac w primaverze i odrzucil nasza oferte kontraktu.
Za to, dogadalismy sie podobno z Trappem, bramkarzem Eintrachtu, w sprawie kontraktu indywidualnego. Teraz pozostaje ustalic szczegoly z klubem.

- Castiel
- Juventino
Jeśli te doniesienia odnośnie żądań Beppe za Mirko i Quaga się potwierdzą to ja się zacznę zastanawiać czy Beppe gdzieś się nie uderzył w głowę. Na prawdę 18 mln za tych dwóch graczy jakbyśmy wzięli to byłoby i tak niesamowitym fartem.
- sebatiaen
- Juventino
Jest cos juz wiecej wiadomo co do tego sprowadzenia Armero?
Jezeli wczoraj agent powiedzial ze Juve znim rozmawia a Napoli go moze sprzedac to chyba cos jest na rzeczy?
Jezeli ktos wiecej wie to prosze napisac:)
Jezeli wczoraj agent powiedzial ze Juve znim rozmawia a Napoli go moze sprzedac to chyba cos jest na rzeczy?
Jezeli ktos wiecej wie to prosze napisac:)
- Marian.
- Juventino
- Il Fenomeno
- Juventino
Nigdy wcześniej nie wchodziłem na tę stronę, ale widzę, wysoki poziom: "Jorginho na pewno nie będzie miał łatwej sytuacji w nowym klubie - jego rywalami do miejsca w pierwszym składzie będą tacy gracze jak Marek Hamšík, Lorenzo Insigne czy będący w świetnej ostatnio formie Dries Mertens."Marian. pisze:O jednego kandydata mniej, jeśli chodzi o wzmocnienia pomocy. Jorginho w Napoli.

- Arbuzini
- Juventino
Pewnie za Storariego, który może odejść za darmo po sezonie. Na jesieni pojawiały się głosy, że rozgląda się za jakimś klubem, gdzie będzie mógł jeszcze pograć zanim pójdzie na emeryturę. We Violi pewni ucieszyliby się z takiego transferu, a o przedłużeniu jego kontraktu nic się nie mówi.Elo Vidal:) pisze:Zastanawiam się po jakiego grzyba nam Kevin TrappGigi pewnie jeszcze 2-3 latka pobroni, a Leali też sie szlifuje.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Mam wrażenie, że po tym jak Jorginho wylądował w Napoli, Iturbe przejdzie do Romy i obaj za 2-3 lata będą jednymi z największych gwiazd ligi. No i bardzo będziemy ich żałować. Zwłaszcza, że Verona nie dyktuje za nich jakichś zaporowych cen, a gdzieś czytałem, że mogą wykupić Argentyńczyka za 15 mln, więc jakby tak dać im je i dorzucić jakiegoś młodzika oraz Padoina czy Peluso w zamian za współpracę. Iturbe zapowiada się na świetnego zawodnika, a z Porto na pewno nie wyciągniemy go za 15 mln (ponoć ma tam klauzulę 60 mln!). Ma wszystko, czego potrzebuje skrzydłowy: drybling, szybkość i strzał. Podobno już zainteresowały się nim Barcelona i Liverpool. Ciekaw jestem czy to prawda z tą opcją wykupu za 15 mln, bo gdzie indziej przeczytałem też, że Porto może za niego zawołać nawet 20 mln.Marian. pisze:O jednego kandydata mniej, jeśli chodzi o wzmocnienia pomocy. Jorginho w Napoli.
- Lucas87
- Juventino
Szkoda tej przespanej szansy. O ile Radja mnie ani ziębi, ani parzy, to Jorguś byłby fantastycznym transferem. Ciągle się mówi o ewentualnych, dodatkowych napastnikach w Juve, a to właśnie Jorginho powinien być naszym celem nr 2. Nie zdziwię się jeśli to właśnie Brazylijczyk będzie najlepszym transferem, jaki został przeprowadzony ostatnio przez Napoli (nie ujmując oczywiście nic takiemu Higuainowi). Ciągle nie wiadomo jakim budżetem transferowym będziemy dysponować latem, zakładając skrajnie niepomyślny obrót spraw przy sprzedaży niepotrzebnych graczy.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
Panowie możecie mi wytłumaczyć ten fenomen na tym forum podjarania tym zawodnikiem? Nie ma takiego podniecenia Radją, który taki poziom reprezentuje długo, niż Jirginho, który w Serie A biega od początku tego sezonu. Ile spotkań widzieliscie Verony?
Whoscored patrze i lepse noty ma Toni czy Itrube. Niewiele niższe Rafael (ok bo to GK) ,ale i 23 letni Albertazzi
Whoscored patrze i lepse noty ma Toni czy Itrube. Niewiele niższe Rafael (ok bo to GK) ,ale i 23 letni Albertazzi
- Dobry Mudżyn
- Juventino
7 goli, mnostwo asyst ? Mało ? Jak na mlodego srodkowego pomocnika ? Verratti mial podobne staty, i jakos nikt nie narzekal na spusty nad nim, a nagle Jorginho jest be. Tenze Toni, jako srodkowy napastnik strzelil tylko 2 gole wiecej.Robaku pisze:Panowie możecie mi wytłumaczyć ten fenomen na tym forum podjarania tym zawodnikiem? Nie ma takiego podniecenia Radją, który taki poziom reprezentuje długo, niż Jirginho, który w Serie A biega od początku tego sezonu. Ile spotkań widzieliscie Verony?
BESTER MANN, BESTEEER !