Mercato (2012-2014)
- Arbuzini
- Juventino
Czyżby ligowi rywale zrozumieli, że kluczem do sukcesu jest mocny środek pola i porządna ławka? Trochę szkoda chłopaka, bo do rzeźników z Neapolu nie pasuje, ale z drugiej strony zdecydowanie lepszy taki kierunek niż Milan, Inter, Fiorentina itd. Przynajmniej będzie mógł mieć wpływ na to, że Serie A w kolejnym sezonie będzie ciekawsza i lepiej wypadnie na tle innych lig w CL. No, ale najlepiej żeby trafił do nasRobaku pisze:Raczej nie ma szans na Jorginho, ponieważ we wtorek jest spotkanie między Hellasem a Napoli.

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Szczegolnie ze Nani uszkodzil wiazadla i raczej nie pogra w tym sezonie : )mrozzi pisze:http://www.tuttojuve.com/calciomercato/ ... ani-172457
Kilka źródeł podaje, że tak naprawdę Moyes pofatygował się do Cagliari, by z bliska przyjrzeć się grze... Vidala.Ponoć szykuje dla nas super-mega-niesamowitą ofertę, która miałaby uwzględniać kartę Naniego. Szkoda, że facet nie jest w temacie i nie wie, że Arturo się nigdzie nie rusza i żadna siła go z Juve nie wyciągnie. Przynajmniej sobie mecz obejrzał.
Biedaczysko.
Berardiego teraz!
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Piti
- Juventino
Moze mi ktos powiedziec co sie dzieje? wbilem na stronke interu, a tam na shoutboxie placza i lamentuja, ze rzekomo dopinamy Matuidiego z PSG i ma przyjsc za free w lecie 
/
ee, to tylko tuttojuve :x ale jesli za darmola to byloby to swietne wzmocnienie i mialoby to jakiś sens.. Matuidi do nas, Pogba wskakuje w jego miejsce do PSG..

/
ee, to tylko tuttojuve :x ale jesli za darmola to byloby to swietne wzmocnienie i mialoby to jakiś sens.. Matuidi do nas, Pogba wskakuje w jego miejsce do PSG..
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2014, 20:57 przez Piti, łącznie zmieniany 1 raz.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nic się nie dzieje. Sugerują się tym newsem: http://www.tuttojuve.com/calciomercato/ ... ero-172071Bazyliszek pisze:Moze mi ktos powiedziec co sie dzieje? wbilem na stronke interu, a tam na shoutboxie placza i lamentuja, ze rzekomo dopinamy Matuidiego z PSG i ma przyjsc za free w lecie
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Myślę, że jeśli doszłoby do dealu z PSG latem, na temat transferu Pogby, to do nas najprędzej przeszedłby Matuidi (po przedłużeniu umowy), a nie Veratti. Poza tym latem można się łądnie obłowić na PSG (Menez, Matuidi). Do tego Berardi wróci z wypożyczenia (w końcu to my mamy grającą połówkę) i tylko kogoś na lewą stronę i mamy skład z rezerwą jak cholera.szczypek pisze:Nic się nie dzieje. Sugerują się tym newsem: http://www.tuttojuve.com/calciomercato/ ... ero-172071Bazyliszek pisze:Moze mi ktos powiedziec co sie dzieje? wbilem na stronke interu, a tam na shoutboxie placza i lamentuja, ze rzekomo dopinamy Matuidiego z PSG i ma przyjsc za free w lecie
Agresti donosi, iż Juventus oficjalnie poinformował DeCeglie jak i jego agenta, że nie wiąża z nim przyszłości i ma szukać sobie klubu.
Zobaczymy jak na to zareagują, bo zazwyczaj obaj swoje wypowiedzi przedstawiali w tonie: To najlepsze miejsce dla Paolo, klub go potrzebuje i nie ma zamiaru odchodzic.
Fajnie, że Juve postawiło sprawę jasno, mam nadzieję, ze chłopak zrozumie, że tutaj nie pogra i zacznie przyjmować oferty z Genui czy innego Sassuolo.
Motta jedną nogą w Bremie, jeszcze jak się okaże, że Guarin odejdzie do Londynu jest szansa umieścic Isle w Interze.
Zobaczymy jak na to zareagują, bo zazwyczaj obaj swoje wypowiedzi przedstawiali w tonie: To najlepsze miejsce dla Paolo, klub go potrzebuje i nie ma zamiaru odchodzic.
Fajnie, że Juve postawiło sprawę jasno, mam nadzieję, ze chłopak zrozumie, że tutaj nie pogra i zacznie przyjmować oferty z Genui czy innego Sassuolo.
Motta jedną nogą w Bremie, jeszcze jak się okaże, że Guarin odejdzie do Londynu jest szansa umieścic Isle w Interze.
- Lucas87
- Juventino
Niestety ślimaczy się ten transfer De Ceglie. Wiele domysłów, żadnych konkretów. Większość chyba go nie chciałaby go, nawet za darmo. Motta w Bremie, też nie wiem czy w to wierzyć. Przykra sprawa.
A jeszcze coś z wczoraj...
W kuluarach gali FIFA dochodziło do ciekawych rozmów:
Zlatan Ibrahimović do Jurgena Kloppa: Kiedy mnie kupisz?
Odpowiedź trenera Borussii: Jak sprzedam całą drużynę.
A jeszcze coś z wczoraj...
W kuluarach gali FIFA dochodziło do ciekawych rozmów:
Zlatan Ibrahimović do Jurgena Kloppa: Kiedy mnie kupisz?
Odpowiedź trenera Borussii: Jak sprzedam całą drużynę.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- jakku1
- Juventino
Wedlug Agrestiego w zasadzie juz dopielismy transfer Zappacosty. Chlopak ma kosztowac 4,5m euro. Nie wiem czy chodzi o polowke karty, czy calosc. W sprawie Baselliego tez negocjujemy.
Aha, dodam, ze Di Marzio potwierdza rozmowy w sprawie tych pilkarzy jednak na razie nie potwierdza transferu zadnego z nich.
Edit: Chodzi o cala karte Zappacosty.
Aha, dodam, ze Di Marzio potwierdza rozmowy w sprawie tych pilkarzy jednak na razie nie potwierdza transferu zadnego z nich.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Kamex22
- Juventino
jakku1 pisze:Wedlug Agrestiego w zasadzie juz dopielismy transfer Zappacosty. Chlopak ma kosztowac 4,5m euro.
ILE? Wiem, że takie włoskie nazwisko i w ogóle, ale kurna ten gość gra w Serie B. Czy aż tak bardzo się wyróżnia?
Co do Baselliego to nagle połowa serie A się na niego rzuciła. Bo już chyba z tydzien temu informowałem o wstepnym zainteresowaniu nim przez Juve, i wtedy pojawiłą się informacja, iż rekę na nim położył Inter. A dzisiaj okazuje się, że i Napoli zaczyna negocjacje z Bergamo, wiec widać, że młody musi coś sobą reprezentować jesli taki kluby się nim interesują. A Bonaventura został wybrany do 11 kolejki ( to tak a propos naszego zeszłego zainteresowania tym zawodnikiem, okienko zimowe itp. itd.).jakku1 pisze:Wedlug Agrestiego w zasadzie juz dopielismy transfer Zappacosty. Chlopak ma kosztowac 4,5m euro. Nie wiem czy chodzi o polowke karty, czy calosc. W sprawie Baselliego tez negocjujemy.
- Arbuzini
- Juventino
No jak Wy sobie wyobrażaliście zimowe okienko bez transferu anonimowego zawodnika za kwotę ~1 padoina? Tak się musiało stać...
Ciekawe co dalej z tym Zappacostą? Pewnie wciśniemy komuś innemu połówkę karty w ramach rozliczenia. Jakby nie było jest to obecnie podstawowy prawy obrońca reprezentacji U21 więc chętni pewnie się znajdą. W klubie gra jako wahadłowy - to już wiadomo skąd zainteresowanie jego osobą.
BTW. Dawać Santona, a nie rok młodszego gościa, który gra w Serie B...
Ciekawe co dalej z tym Zappacostą? Pewnie wciśniemy komuś innemu połówkę karty w ramach rozliczenia. Jakby nie było jest to obecnie podstawowy prawy obrońca reprezentacji U21 więc chętni pewnie się znajdą. W klubie gra jako wahadłowy - to już wiadomo skąd zainteresowanie jego osobą.
BTW. Dawać Santona, a nie rok młodszego gościa, który gra w Serie B...
NO i dalej negocjujemy kempfa z Eintrachtu, teraz są rozmowy między menago Niemca a Juve.
Agresti podaje, że to będzie mocny tydzień dla Juve z powodu odejscia DeCeglie i Motty a przyjscia Zappacosty, Baselliego i własnie Kempfa.
Oczywiscie pojawiają się inne ploteczki jeszcze m.in. wymiana Gio za Cerciego, ale to podaja źródła dużo mniej wiarygodne niż Agresti DiMarzio
Agresti podaje, że to będzie mocny tydzień dla Juve z powodu odejscia DeCeglie i Motty a przyjscia Zappacosty, Baselliego i własnie Kempfa.
Oczywiscie pojawiają się inne ploteczki jeszcze m.in. wymiana Gio za Cerciego, ale to podaja źródła dużo mniej wiarygodne niż Agresti DiMarzio
- Eric6666
- Juventino
Robaku pisze:NO i dalej negocjujemy kempfa z Eintrachtu, teraz są rozmowy między menago Niemca a Juve.
W przypadku dogadania się mają zostać w obecnych klubach, czy iść do Juve i liczyć, że zdąży się ich wypożyczyć? W sumie wahacz gorszy od Padoina, De Ceglie, Motty itd. musiałby być wymiataczem niesamowitym, więc jako rezerwa na puchar i słabszych przeciwników jak najbardziej.
Santon

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain