Juventini na wypożyczeniach...
- Robaku
- Juventino
W 50 % ale chętnie przehandlowałbym kolejne 50 % jego karty za 50 % DeCeglie bo ich tam lewy obrońca mocno kuleje, W ogole obrona Sassuolo slabo, wiec tutaj jeszcze bym nie przekreślał MIlanu.Olek1987 pisze:Berardi jest nasz w 100% czy mamy "tylko" 50% jego karty ?
Z drugiej strony i obrona Milanu słabo wiec może trzeba czekać na wiecej od duetu Berardi - Zaza, gdzie Marrone?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Abiatti powrócił
Berardi 10 gol w sezonie...robi wrażenie. Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie bedzie już u nas, zresztą pojawiła się taka informacja w jakimś newsie.

Berardi 10 gol w sezonie...robi wrażenie. Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie bedzie już u nas, zresztą pojawiła się taka informacja w jakimś newsie.

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Ja to bym go chciał juz w tym okienku.Dragon pisze:Abiatti powrócił![]()
Nie widze zadnych przeciwwskazan. Pepe nie wroci nigdy, bo obecnie piastuje role komika za 1,5 mil rocznie.
Mamy LE,SA i CA. Trzy turnieje w ktorych napewno znajdzie sie miejsce dla mlodego Włocha. Pod nieobecnosc Rossiego to naprawde chlopak moze sie zalapac na WC14.
Dawac go na teraz.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
NO chyba nie ma wątpliwości, że koleś jest materiałem na gwiazdę. 19 lat, drugi hat-trick w sezonie. Czy ktokolwiek w historii serie a może pochwalić się podobnym osiągnięciem w tym wieku ???
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- jakku1
- Juventino
Czegos takiego to dawno nie widzialem...
4 bramka Berardiego. Masakra.
4 bramka Berardiego. Masakra.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Brutalo
- Juventino
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Az sobie wlaczylem ten mecz.Brutalo pisze:Podbijam, 4 bramka Berardiego![]()
Ale mamy gwiazde

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Mateuszello
- Juventino
Nie ma co - jutro trzeba obejrzeć cały mecz :!:
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
Mam nadzieję, że się utrzymają w lidze, dobrze było by tam na przyszły sezon podesłać im kogoś z primki do ogrywania się.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"