Wszystko o Milanie
- gucio_juve
- Juventino
7 milionów i 50% karty Cristante = Nainggolan. Ma on końcem grudnia pojawić się w Mediolanie, brakuje podobno tylko klepnięcia Silvio. Tak donosi GDS.
- Lypsky
- Juventino
Chyba za 50% Nainggolanagucio_juve pisze:7 milionów i 50% karty Cristante = Nainggolan. Ma on końcem grudnia pojawić się w Mediolanie, brakuje podobno tylko klepnięcia Silvio. Tak donosi GDS.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- pumex
- Juventino
Nainggolan to z pewnością porządny, dobry piłkarz pasujący do koncepcji Conte, więc w jakimś tam stopniu będzie szkoda, że go nie zgarnęliśmy, jednak pomoc mamy naprawdę składną, więc nie ma po czym zbytnio płakać. Są u nas inne priorytety, a z kasą było ostatnio cienko.
Czy Belg jest Rossonerim tak bardzo potrzebny? Oj, można by dyskutować. Dobrych zawodników do środka pola nigdy za wiele, ale Munrati i De Jong to charakterystyką zbliżeni piłkarze do Radji i jak na obecne warunki Milanu wcale nie jacyś słabi.
Czy Belg jest Rossonerim tak bardzo potrzebny? Oj, można by dyskutować. Dobrych zawodników do środka pola nigdy za wiele, ale Munrati i De Jong to charakterystyką zbliżeni piłkarze do Radji i jak na obecne warunki Milanu wcale nie jacyś słabi.

- jakku1
- Juventino
Poki co to wstrzymalbym sie z odtrabieniem transferu Belga do Milanu bo Mediaset jest cholernie niewiarygodnym zrodlem jesli chodzi o doniesienia transferowe. Podobnie wyglada historia z LGDS, zwlaszcza jesli chodzi o plotki dotyczace Juve. W zwiazku z tym, ze tutaj informacje dotyczaca Milanu mozna przyjac, ze to jest troche bardziej wiarygodna informacja, ale mimo to wstrzymalbym sie jeszcze pare dni.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Lucas87
- Juventino
Jezuniu niech go biorą, a my powinniśmy myśleć jak do września, pozyskać minimum jednego skrzydłowego najlepiej z bocznym obrońcą.
Odnośnie Juve: http://www.sportpulse.net/content/janua ... ntus-12928
Coś tam nawet szepczą jaskółki o Ambrosio z Torino czy Murru z Cagliari. Ten drugi gracz rzekomo bardzo uniwersalny. Koniec kontraktu pod koniec czerwca. Atutem z pewnością młody wiek.
Jeśli zatem Milan wyrzuci na raz 15 baniek lub więcej (w co wątpię) z Belga, wówczas nie ma co rozpaczać. Chyba, że będą się szczypać z wykupem po połówce.
Odnośnie Juve: http://www.sportpulse.net/content/janua ... ntus-12928
Coś tam nawet szepczą jaskółki o Ambrosio z Torino czy Murru z Cagliari. Ten drugi gracz rzekomo bardzo uniwersalny. Koniec kontraktu pod koniec czerwca. Atutem z pewnością młody wiek.
Jeśli zatem Milan wyrzuci na raz 15 baniek lub więcej (w co wątpię) z Belga, wówczas nie ma co rozpaczać. Chyba, że będą się szczypać z wykupem po połówce.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- Skibil
- Redaktor
Bardzo mnie cieszą plotki o Murru. Chciałbym, żeby plotki o nim i Jorginho się potwierdziły, bo to załatwia wiele spraw. Asa mógłby zostać odciążony i/lub grać na środku, co pozwoli odpuścić Nainggolana. Brazyliczyk z Hellasu da zastępstwo dla Pirlo i nie trzeba będzie rozbijać banku na Verrattiego (choć szkoda mi go, bardzo bym go u nas widział). Tym samym można załatwić sprawę kadrową pod 3-5-2 i spokojnie myśleć o skrzydłowym do 4-3-3 (Candreva?). Takie są moje FMowe fantazje 

- jarmel
- Redaktor
Dzisiaj El Sharawy poddał się operacji stopy, lekarze powiedzieli, że wszystko poszło jak należy i możemy się spodziewać jego powrotu na boisko za około... 10 tygodni :shock: Myślałem, że na drugą rundę będzie już gotów, a tu klops.
Dobrze dla nich, że chociaż Mario zostaje, bo naprawdę nie wiem kim mieliby straszyć z przodu.
Dobrze dla nich, że chociaż Mario zostaje, bo naprawdę nie wiem kim mieliby straszyć z przodu.
#AllegriOut
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
A bombardier? Widze ze dalej go niedoceniacie..jarmel pisze:Dzisiaj El Sharawy poddał się operacji stopy, lekarze powiedzieli, że wszystko poszło jak należy i możemy się spodziewać jego powrotu na boisko za około... 10 tygodni :shock: Myślałem, że na drugą rundę będzie już gotów, a tu klops.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- annihilator1988
- Juventino
Transfery Hondy i Belga z Cagilari będą równać się pożegnaniu Matriego. Alessandro przy "choinie" byłby 4 napastnikiem, zakładając dostępność Szarego
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- naros
- Juventino
Mam nadzieję że Belga z Cagliari nie ściągną.. Jestem wielkim fanem talentu Radji i chciałbym go widzieć u nas nawet kosztem 15 mln oczywiście przy gwarancji że nie zrezygnujemy ze wzmocnienia skrzydeł.annihilator1988 pisze:Transfery Hondy i Belga z Cagilari będą równać się pożegnaniu Matriego. Alessandro przy "choinie" byłby 4 napastnikiem, zakładając dostępność Szarego

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 39 razy
Taka plota wyczytana na forum Milanu.
Mundo Deportivo donosi, że nie tyle Milan interesuje się wypożyczeniem Coentrao, co Real miał go nam zaproponować na wypożyczenie; cenę za Fabio "Królewscy" ustalili podobno na 15 mln
Ostatnio zmieniony 01 stycznia 2014, 14:49 przez Marat87, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szilgu
- Juventino
Jeśli chodzi o plotki dotyczące Milanu to czytam ich forum i dochodzę do wniosku, że albo wstawiają tam wszystkie nierealne plotki gazet typu Bild, albo Berlusconi naprawdę chce wydać kupę kasy :lol:
Jeśli im wierzyć to w lutym ich skład zasiliłby Mata, Coentrao, Nainngolan, D'Amrosio, Jorginho (od lata), może Essien.
Patrząc na ich poprzednie okienka, dziwi mnie ten optymizm :lol:
Jeśli ściągną w tym okienku samego Nainngolana to i tak będzie dla nich niesamowite mercato.
Jeśli im wierzyć to w lutym ich skład zasiliłby Mata, Coentrao, Nainngolan, D'Amrosio, Jorginho (od lata), może Essien.
Patrząc na ich poprzednie okienka, dziwi mnie ten optymizm :lol:
Jeśli ściągną w tym okienku samego Nainngolana to i tak będzie dla nich niesamowite mercato.
- wojczech7
- Juventino
Wszedłem sobie na transfery.info, co by z 1szym stycznia poczytać ploteczki transferowe i nieźle się ubawiłem:

źródłoTrener AC Milan, Massimiliano Allegri, ogłosił, że latem odejdzie z włoskiego klubu.
Szkoleniowiec potwierdził, że opuści Mediolan po nieudanym sezonie na San Siro. „Rossoneri” są dopiero na 13. miejscu w tabeli Serie A, tracąc 17 punktów do miejsca premiowanego udziałem w Lidze Mistrzów oraz 27 do lidera, Juventusu.
- To są moje ostatnie święta w Mediolanie - powiedział dla Gazzetta dello Sport. - Nie wiem, kto będzie nowym trenerem. Ten problem już mnie nie dotyczy – dodał Włoch. Według włoskich mediów, faworytem do objęcia sterów po Allegrim jest Clarence Seedorf.
- Dlaczego odchodzę? Postanowiłem to już w dniu, w którym ogłoszono, że zostaję na kolejny sezon. Lubię kończyć rozpoczętą pracę, ale cztery lata w jednym klubie to naprawdę długi okres – uzasadniał Allegri.
Swoją dotychczasową pracę w Milanie trener ocenia następująco: - Prowadziłem zespół, kiedy zdobył mistrzostwo kraju. Niesłusznie nieuznany gol miał decydujący wpływ na mój drugi sezon w klubie. Mieliśmy dużego pecha. Najbardziej żałuję, że nigdy nie miałem do dyspozycji wszystkich zawodników, chociaż nie popełniliśmy wraz ze sztabem medycznym żadnych błędów. Podstawowi boczni obrońcy chyba nigdy w tym samym czasie nie byli gotowi do gry - tłumaczy Allegri.
Włosi nadal grają w Lidze Mistrzów, ale w 1/8 rozgrywek trafili na Atletico Madryt, dlatego też nie są faworytami. - Niestety, teraz trzecie miejsce w tabeli jest daleko, ale Puchar Włoch staje się niezłym rozwiązaniem, by wprowadzić Milan do europejskich pucharów – tłumaczył.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."