SEN przed Meczem
- Andryk
- Juventino
przegladałem forum czy jest taki i temat i nie ma takeigo
a więc mapiszcie mi czy macie sny przed meczami i jaki mecz
Ja miałem raz w 2003 roku przed finałęm ligi mistrzów z Milanem pamietam ogladałem spokojnie mecz dwie bramki alexa cieszył się tak jak strzelił bramke realowi do połowy było 2-1 lub 2-0 dla juve gdy zaczynała sie 2 połowa ktoś mi wyłaczył telewizor byłem zły
opiszcie swoje
a więc mapiszcie mi czy macie sny przed meczami i jaki mecz
Ja miałem raz w 2003 roku przed finałęm ligi mistrzów z Milanem pamietam ogladałem spokojnie mecz dwie bramki alexa cieszył się tak jak strzelił bramke realowi do połowy było 2-1 lub 2-0 dla juve gdy zaczynała sie 2 połowa ktoś mi wyłaczył telewizor byłem zły
opiszcie swoje

- Yari
- Juventino
Ostatnio nie mam snów piłkarskich., teraz jesli mam to są zupełnie pokręcony sny albo związane ze szkołą :evil: :evil: :-D . Ostatni sen miałem dokładnie dzień przed meczem z barceloną( wyjazdowym) , śniło mi się że cały mecz skończy się 1-1 , ale dogrywki nie wyśniłem już:):).
- kouba
- Qualità Juventino
ja miałem moze 2 tyg. przed meczem z Interem sen, że przegramy...4-0 :shock: nie mogłem w to uwierzyć :!: a mało brakowało by sie dokładnie spełnił
.
Ale ostatnio nie miałem snów piłkarskich, a moze nawet dobrze, jak mają mi sie śnić takie wyniki

Ale ostatnio nie miałem snów piłkarskich, a moze nawet dobrze, jak mają mi sie śnić takie wyniki

- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Ostatnio ja mam niezle zly przed niektorymi meczami. Np. przysnila mi sie porazka 0-4 z Parma i 1-50
z Deportivo! Sami zobaczcie!
http://www.juventus.soccer.com.pl/forum ... php?t=4255
http://www.juventus.soccer.com.pl/forum ... php?t=4253

http://www.juventus.soccer.com.pl/forum ... php?t=4255
http://www.juventus.soccer.com.pl/forum ... php?t=4253
- KowalFromStolica
- Juventino
Ja mam raczej sny po meczu Juve.Przykładowo po meczu z Realem spać nie mogłem a jak już usnołem to śniły mi się te bramki... ah
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- beavis
- Juventino
Nie wierze juz w sny pilkarskie nigdy mi sie nie sprawdzaja.
Ostatnio w swoich snach zauwazylem ze mi sie sprawdzaja dokladnie na odwrot niz mi sie snia niestety nie mialem snow pilkarskich w ostatnim czasie. Ale najwiekszy przypadek z tych snow co mialem to snily mi 3 mecze 1ligi w siate i wyniki byly dokladnie na odwrot
Nie wiem czemu tak Okolo 5 razy mi sie sprawdzilo na roznych przypadkach ostatnio nie tylko ze sportu,wprawdzie glownie jakies szczegoly ale liczy sie fakt ze sprawdza sie na odwrot

Ostatnio w swoich snach zauwazylem ze mi sie sprawdzaja dokladnie na odwrot niz mi sie snia niestety nie mialem snow pilkarskich w ostatnim czasie. Ale najwiekszy przypadek z tych snow co mialem to snily mi 3 mecze 1ligi w siate i wyniki byly dokladnie na odwrot

- Fighterinho
- Juventino
Mi się śniło 2 lata temu że wygraliśmy 8-0 z Lecce w lidze a w żeczywistości 3-0 i byłem zły że tylko 3-0 ale zawsze każda wygrana mnie cieszy
Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- Lypsky
- Juventino
ja mialem jeden sen przyzekam wam ze tak bylo pozniej opowiadalem przyjaciolom o tym snilo mi sie przed polfinalem z realem ze w finale juve przegra z milanem w karnych
i spelnilo
sie przyzekam ze tak bylo zebyscie nie mysleli ze zmyslam :!: :!: :!:
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Jestem pewien, ze gdybys napisal to PRZED meczem to wszyscy by ci wierzyli...djjuve pisze:ja mialem jeden sen przyzekam wam ze tak bylo pozniej opowiadalem przyjaciolom o tym snilo mi sie przed polfinalem z realem ze w finale juve przegra z milanem w karnych![]()
![]()
i spelnilo
![]()
![]()
Pzdr
- ToMeK
- Juventino
Nie no co Ty... pewnie ze nie pomyslimy ze zmyslasz ... i na pewno przysnilo Ci sie 3:2 dla Milanu tak ?djjuve pisze:ja mialem jeden sen przyzekam wam ze tak bylo pozniej opowiadalem przyjaciolom o tym snilo mi sie przed polfinalem z realem ze w finale juve przegra z milanem w karnych![]()
![]()
i spelnilo
![]()
![]()
- kouba
- Qualità Juventino
nie no...ja absolutnie w to wierze, nie mógł bym z tego drwić...djjuve pisze:ja mialem jeden sen przyzekam wam ze tak bylo pozniej opowiadalem przyjaciolom o tym snilo mi sie przed polfinalem z realem ze w finale juve przegra z milanem w karnych![]()
![]()
i spelnilo
![]()
![]()
Mam pytanie: przypomnij sobie dobrze co Ci sie śniło wczoraj i napisz z kim w tym roku przegramy w LM.