T-Mobile Ekstraklasa 2013/2014
- gucio_juve
- Juventino
Pytanie czy on w ogóle wie o dzieleniu punktówOuh_yeah pisze:FAKT: Oglądał pan mecze Legii? Ma pan już wizję najmocniejszej jedenastki?
Berg: Tak, oglądałem. Mocnym punktem jest nasza pozycja w lidze.
:lol:

- Pan Mietek
- Juventino
A jak niby ma się zmieniać Leśnodorski? Czym on Ci wadzi?Lucas87 pisze:Jeśli Leśnodorski i Walter sami się nie zmienią, wówczas nawet dobry Boże - nie pomoże...
Moim zdaniem już zrobił bardzo wiele, na wielu płaszczyznach, nie tylko sportowej, a na realne wyniki to się przełoży dopiero za jakiś czas. Waltera w ogóle nie wiem po co wspominasz, on od dawna się nie miesza do zarządzania.
Ty to jednak lubisz tak przyczepić się do jakiegoś detalu i wrzucić sobie kolejnego nic nie wnoszącego postaOuh_yeah pisze:FAKT: Oglądał pan mecze Legii? Ma pan już wizję najmocniejszej jedenastki?

Ja to rozumiem tak - pozycja w lidze jest mocnym punktem bo w razie czego nie będzie przypału jeśli wizja Berga nie "odpali" od razu.
Wie. Wspominał o tym w którymś z wywiadów.gucio_juve pisze:Pytanie czy on w ogóle wie o dzieleniu punktówOuh_yeah pisze:FAKT: Oglądał pan mecze Legii? Ma pan już wizję najmocniejszej jedenastki?
Ogólnie moje zdanie na temat Norwega jest takie, że ciężko mi cokolwiek powiedzieć

- Lucas87
- Juventino
Rozumiem, że jesteś pełnym wiary kibicem Legii (oprócz Juventusu - rzecz jasna)Pan Mietek pisze:A jak niby ma się zmieniać Leśnodorski? Czym on Ci wadzi?Lucas87 pisze:Jeśli Leśnodorski i Walter sami się nie zmienią, wówczas nawet dobry Boże - nie pomoże...
Moim zdaniem już zrobił bardzo wiele, na wielu płaszczyznach, nie tylko sportowej, a na realne wyniki to się przełoży dopiero za jakiś czas. Waltera w ogóle nie wiem po co wspominasz, on od dawna się nie miesza do zarządzania.

Nikt tam nie zawinił, nikt nie miesza się do zarządzania itp., a drużyna jest pośmiewiskiem w europejskich rozgrywkach, w naszej lidze - prowadzi tylko dlatego, iż pozostali są jeszcze słabsi (bądź mają mniej kasy). No właśnie, ktoś daje na ten zespół olbrzymie (jak na polskie warunki) pieniądze, a jednocześnie nikt nie dba o to, aby zespół miał chociażby przyzwoitą, wyrównaną kadrę, dobrego trenera itp.
Oświeć mnie proszę co takiego dobrego zrobił ten Leśnodorski

http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/ek ... -zna/er3ep
Czy kibice Legii, mają o nim generalnie - dobre czy złe zdanie

ed: @Pan Mietek. Cóż, każdy ma prawo mieć swoje uzasadnione zdanie.
Skoro tak uważasz, spełnienia marzeń

Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2013, 19:49 przez Lucas87, łącznie zmieniany 1 raz.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- Pan Mietek
- Juventino
Lucas87 pisze:Rozumiem, że jesteś pełnym wiary kibicem Legii (oprócz Juventusu - rzecz jasna)/quote]
No w pewnym sensie - tak.
Litości, on prezesem został rok temu. Żeby cokolwiek się zmieniło na płaszczyźnie sportowej, potrzeba lat. To nie jest FIFA czy PES bo nawet w FMie chyba nie wystarczy kupić kilku piłkarzy, żeby gra zmieniła się o 180 stopni. A moim zdaniem i tak widać postęp w grze Legii bo o ile faktem jest, że prezes przejmował Legię będącą liderem to teraz przewaga nad resztą ligi rośnie. Podam taki przykład, że jak Marotta zostawał DSem to też się zaczęło marudzenie a po 1 roku było 7 miejsce. Dzisiaj jego hejterzy się chyba ze wstydu przestali tutaj logować.Lucas87 pisze:Nikt tam nie zawinił, nikt nie miesza się do zarządzania itp., a drużyna jest pośmiewiskiem w europejskich rozgrywkach, w naszej lidze - prowadzi tylko dlatego, iż pozostali są jeszcze słabsi (bądź mają mniej kasy). No właśnie, ktoś daje na ten zespół olbrzymie (jak na polskie warunki) pieniądze, a jednocześnie nikt nie dba o to, aby zespół miał chociażby przyzwoitą, wyrównaną kadrę, dobrego trenera itp.
Oświeć mnie proszę co takiego dobrego zrobił ten Leśnodorski:shock:
Ja obserwuję bardzo wiele pozytywnych zmian, począwszy od takich raczej trywialnych, jak marketing czy podejście do kibiców, i wiem, że trzeba jakiegoś czasu, żeby to się przełożyło na wyniki sportowe.
W kwestiach sportowych - jest dla mnie niewiadomą, nie jestem w pełni przekonany co do jego wiedzy i decyzji, które podejmuje, vide ta sytuacja z Bergiem. Myślę, że dobrze dobiera ludzi (Żewłak, Szumielewicz, Dominik Ebebenge) bo ci co byli wcześniej, jak np. Jóźwiak, to był dramat. A jeśli chodzi o całą resztę, no to Leśnego wszyscy uwielbiają i chyba nietrudno się domyślić dlaczegoLucas87 pisze:Czy kibice Legii, mają o nim generalnie - dobre czy złe zdanie
- oliver
- Juventino
gdzie obejze wczorajszy mecz Wisła - Cracovia?
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- bendzamin
- Redaktor
- PrzemasJuve
- Juventino
Lechia pięknie wypunktowała wczoraj Zawiszę 

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- deszczowy
- Juventino
Nikt z was nie wspomniał nawet o powrocie do piłki jednej z największych legend polskiego futbolu? Zdzisław Kręcina będzie dyrektorem Piasta Gliwice 

- Bianconero92
- Juventino
Z tego co piszą media, Piast ma wystartować od 1/2 finałuSkibil pisze:Wychodzi na to, że Piast będzie pierwszą drużyną od lat, która w końcu zagra w fazie grupowej LM. Z takim dyrektorem można sięgać gwiazd...

Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- morfeuszrejowiec
- Juventino
Czy mógłby ktoś wytłumaczyć na czym polega to dzielenie punktów po 30stej kolejce?
- KondzioJuveFans
- Juventino
proste, Legia jak wygra ostatni mecz będzie miała 63 punkty, dzielimy je na pół czyli wyjdzie 31,5, jak wychodzi tyle to zaokrąglamy do reszty czyli 32. I wtedy Legia rozegra u siebie 4 spotkania z 2,3,4,5 miejscem i resztę na wyjeździe. Tak to wygląda.morfeuszrejowiec pisze:Czy mógłby ktoś wytłumaczyć na czym polega to dzielenie punktów po 30stej kolejce?
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- morfeuszrejowiec
- Juventino
Przecież to jest bez sensu :lol: Myślałem, że będą odejmować punkty (np. Legii) zdobyte z drużynami ze spadkowej grupy, ale to by było bardziej kontrowersyjne. Tak czy inaczej od przyszłego sezonu powinni z tego zrezygnować.