Milan jednak zwycięski :(
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
AC Milan pokonał w wyjazdowym meczu Brescie 0-1. Bramkę na wegę trzech punktów zdobył Giuseppe Pancaro w 81 minucie spotkania. A już myślałe, że Milan się potknie, a tu znowu im się "udało". Szkoda :evil:
- kouba
- Qualità Juventino
no szkoda
tak liczyłem na porażke...
poprostu Milan miał szczęście, a szczęście sprzyja lepszym...
liczyłem też na urwanie pkt. Romie, ale nic z tego, dborze, że choć Inter przegrał i Lazio zremisowało. Roma mimo wygranej 3-1 miała dosć takie problemy z wygrana u siebie. A Milan, oprócz meczy z Romą (dwóch) to nie pokazuje nic "wielkiego"

poprostu Milan miał szczęście, a szczęście sprzyja lepszym...
liczyłem też na urwanie pkt. Romie, ale nic z tego, dborze, że choć Inter przegrał i Lazio zremisowało. Roma mimo wygranej 3-1 miała dosć takie problemy z wygrana u siebie. A Milan, oprócz meczy z Romą (dwóch) to nie pokazuje nic "wielkiego"
- fighter_juve
- Juventino
mieli szczescie, i brescia zasluzyla na remis.Milan to jednak zawsze w ostatnim momencie zdola wygrac.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- Reggie
- Juventino
No szkoda szkoda
, a było już tak blisko szczęścia, na pewno będzie jeszcze okazja na odrobienie straty :!:

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli