Wszystko o Milanie
- białas
- Juventino
jeju, co za pokręcona drużyna. oglądałem drugą połowę i do czasu otrzymania przez Kake żółtej kartki Milan grał dno i 5 metrów mułu. wiele niedokładnych podań, mało składne akcje, próby wymuszenia fauli i w konsekwencji karny oraz bramka dla Romy. myślałem, że będzie tylko kwestią czasu kolejny gol dla rzymian, ale okazało się, że Milan jakimś
cudem wyrównał. a od 85 min. akcji bramkowych co niemiara, zarówno dla jednej, jak i dla drugiej drużyny.
ogólnie wynik spotkania powinien cieszyć, bo nasza przewaga się powiększa. widać, że Roma już dawno temu złapała zadyszkę, bo ten zespół z początku sezonu rozjechałby Milan dzisiaj doszczętnie. czekamy do 5. stycznia.
btw. a tak w ogóle to kiedy przełożyli mecz z Romą na 5. stycznia?

ogólnie wynik spotkania powinien cieszyć, bo nasza przewaga się powiększa. widać, że Roma już dawno temu złapała zadyszkę, bo ten zespół z początku sezonu rozjechałby Milan dzisiaj doszczętnie. czekamy do 5. stycznia.
btw. a tak w ogóle to kiedy przełożyli mecz z Romą na 5. stycznia?
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2013, 22:52 przez białas, łącznie zmieniany 2 razy.
- mateo369
- Juventino
5 stycznia, ale nie przejmuj się T. Lipiński też nie wiedział i stwierdził że 6D-Rose pisze:Bardziej ich bedzie bolało zeszmacenie w Turynie 6 stycznia.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- grande amore
- Juventino
Brrr... Zima nadciaga, idzie w strone Wiecznego Miasta ;-)(-5)
A mecz z Roma nie zostal przypadkiem przelozony z powodu Pucharu Wloch?

Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ten mecz powinien pokazać niektórym, jak cennym zawodnikiem jest u nas Strorari. Jak musi to gra i nie robi błędów, a nawet łapie całkiem fajne rzeczy od czasu do czasu. W Milanie wchodzi nieopierzony Gabriel - wycina bezsensownie Gervinho, nokautuje Emmanuelsona mijając się z dośrodkowaniem i beznadziejnie wprowadza piłkę do gry, co kończy się niebezpiecznymi stratami.
W Milanie fajnie biegał Urby, bardzo aktywny Kaka. Super Mario w tak słabej formie dawno nie widziałem, podobnie jak nieprzytomnego przez cały mecz Montolivo. Roma gra nawet przyjemnie dla oka, ostatnio jednak przestali wygrywać, co niezmiernie mnie cieszy.
E: Może ktoś z modów przekleić tego posta do tematu o Milanie?
E2: Dzięki
W Milanie fajnie biegał Urby, bardzo aktywny Kaka. Super Mario w tak słabej formie dawno nie widziałem, podobnie jak nieprzytomnego przez cały mecz Montolivo. Roma gra nawet przyjemnie dla oka, ostatnio jednak przestali wygrywać, co niezmiernie mnie cieszy.
E: Może ktoś z modów przekleić tego posta do tematu o Milanie?

E2: Dzięki

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Ale się będę śmiał z tych wszystkich, którzy skazują Milan na porażkę w 1/8 LM 
Pamiętajcie, że nie da się utrzymać tak wysokiej formy jaką ma Atletico przez cały sezon, a Milan również nie będzie grał do końca sezonu kaszany.
LM za 2 miesiące, a to spory szmat czasu...

Pamiętajcie, że nie da się utrzymać tak wysokiej formy jaką ma Atletico przez cały sezon, a Milan również nie będzie grał do końca sezonu kaszany.
LM za 2 miesiące, a to spory szmat czasu...

- Lucas87
- Juventino
Dużo się działo we wczorajszym meczu. Jednak to co zrobił Ballotelli przy swojej okazji na 3-2...bez komentarza. Wcześniej jednak imponująca bomba z rzutu wolnego, lecz prosto w bramkarza...Obiektywnie to Roma - zasłuzyła na zwycięstwo, więc z końcowego rezultatu - Milaniści mimo wszystko, powinni się cieszyć.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- Castiel
- Juventino
Ktoś wie co się dzieje w Milanie z niejakim Saponarą? Pamiętam, że był to swego czasu gracz uznawany za duży talent w Serie B. Milan go zgarnął i co się z nim teraz dzieje? Facet był całkiem młody (coś koło 20 lat) i w ogóle nic o nim nie słychać.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 39 razy
Jest w kadrze, ale nie gra. Chyba dwa razy jakieś ogony. Teraz spekuluje się, że pójdzie na wypożyczenie do Torino, przy okazji wymiany D'Ambrosio - Birsa.Castiel pisze:Ktoś wie co się dzieje w Milanie z niejakim Saponarą? Pamiętam, że był to swego czasu gracz uznawany za duży talent w Serie B. Milan go zgarnął i co się z nim teraz dzieje? Facet był całkiem młody (coś koło 20 lat) i w ogóle nic o nim nie słychać.
- Użytkownik
- Juventino
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/li ... anem/cnn1n
Wg. tej informacji Seedorf ma zostać trenerem Milanu w lecie. Na ile to może byc wiarygodna informacja? Nie ma chyba żadnego doświadczenia jako trener.
Wg. tej informacji Seedorf ma zostać trenerem Milanu w lecie. Na ile to może byc wiarygodna informacja? Nie ma chyba żadnego doświadczenia jako trener.
- bendzamin
- Redaktor
Inter: Handanovic; Campagnaro, Rolando, Juan Jesus; Jonathan, Taider, Cambiasso, Zanetti, Nagatomo; Guarin; PalacioCastiel pisze:Ktoś wie co się dzieje w Milanie z niejakim Saponarą? Pamiętam, że był to swego czasu gracz uznawany za duży talent w Serie B. Milan go zgarnął i co się z nim teraz dzieje? Facet był całkiem młody (coś koło 20 lat) i w ogóle nic o nim nie słychać.
Milan: Abbiati; De Sciglio, Bonera, Zapata, Constant; Poli, De Jong, Muntari; Saponara, Kaka; Balotelli
Wywołałeś

Doświadczenia jako trener nie ma, ciągle przecież kopie w Brazylii. Ciężko powiedzieć, czy się sprawdzi, ale jedno jest pewne - gra do przodu będzie wyglądała lepiej, niż wygląda teraz za Allegriego. Bo gorzej być nie może. Prawda?Użytkownik pisze:Wg. tej informacji Seedorf ma zostać trenerem Milanu w lecie. Na ile to może byc wiarygodna informacja? Nie ma chyba żadnego doświadczenia jako trener.
- annihilator1988
- Juventino
Nio, inter bez karnego w tym sezonie. SpisekIvory pisze:Wreszcie jakaś afera sędziowska

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Oglądałem pierwsze 45 min i wyłączyłem. Tego się nie da oglądać, jedna wielka kopanina.annihilator1988 pisze:Jeżeli ktoś nie ma pomysłu co robić w ciągu 45 kolejnych minut to polecam spotkanie na SS.
Siatka Saponary