Serie A 13/14 (16): JUVENTUS 4-0 Sassuolo
- mibor
- Juventino
Wygląda to dobrze, na tle słabego Sassuolo.Peluso ladnie zawalczył przy bramce Asamoah pokazuje, że środek to jego ulubione miejsce na boisku.
Isla nie potrafi wykorzystać kolejnej szansy... On i Padoin jak naszybciej out...
Isla nie potrafi wykorzystać kolejnej szansy... On i Padoin jak naszybciej out...
Juve, storia di un grande amore
- Gandalf8
- Juventino
Bardzo fajnie wygląda gra Juventusu. Chociaż wynik mógł być jeszcze wyższy, gdyby Asamoah i Isla wykorzystali okazje, które nawzajem sobie stworzyli. Drugi gol Teveza piękny - siła spokoju Apacza, który świetnym zwodem, bez problemu radzi sobie z bramkarzem
. W drugiej połowie dołożyć kolejne 3 brameczki i będzie ok 

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Z kolei Inter na wyjeździe wklepał im 0:7. Nie ma się czym jarać.annihilator1988 pisze:I to dla mnie pozostanie zagadką sezonu.30Juventus30 pisze:Roma i Napoli nie dały rady Sassuolo więc jakiś sukces tam jest.
- jakku1
- Juventino
Asamoah mial dwie dobre akcje, nie przesadzalbym z pochwalami. Co prawda ten rajd z 43 minuty naprawde fantastyczny, ale oprocz tego Kwadwo mial takze pare glupich strat (i nie trafil do pustej bramki po akcji Isli).
Bardzo dobra polowka Peluso. Bramka, kilka ciekawych zagran z tej lewej strony, na pewno jego slaba strona jest ostatnio to, ze lapie od cholery kartek. Ale wynika to z faktu, ze spoznia sie z kryciem, no i trzeba nadrabiac. Swietnie Tevez. Jedna z jego lepszych polowek w naszych barwach. Vidal takze gra bardzo dobre zawody. Znow bezbarwnie Pogba.
Aha, nie zgadzam sie z opiniami, ze Isla gra slabo. Chilijczyk gra co najmniej poprawnie, a na pewno nie gorzej od Asamoaha. Pierwsza akcja bramkowa rozpoczela sie od dobrego podania Isli na wolne pole do Llorente, a potem jeszcze Chilijczyk wypracowal setke Kwadwo.
Bardzo dobra polowka Peluso. Bramka, kilka ciekawych zagran z tej lewej strony, na pewno jego slaba strona jest ostatnio to, ze lapie od cholery kartek. Ale wynika to z faktu, ze spoznia sie z kryciem, no i trzeba nadrabiac. Swietnie Tevez. Jedna z jego lepszych polowek w naszych barwach. Vidal takze gra bardzo dobre zawody. Znow bezbarwnie Pogba.
Aha, nie zgadzam sie z opiniami, ze Isla gra slabo. Chilijczyk gra co najmniej poprawnie, a na pewno nie gorzej od Asamoaha. Pierwsza akcja bramkowa rozpoczela sie od dobrego podania Isli na wolne pole do Llorente, a potem jeszcze Chilijczyk wypracowal setke Kwadwo.
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2013, 19:26 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- białas
- Juventino
to chyba nie oglądamy tego samego spotkania. powiedziałbym, że jeden z najsłabszych dzisiaj piłkarzy w szeregach Juve.jarmel pisze:Peluso >> Padoin. I wcale nie chodzi mi tu o gola.
Szkoda trochę Asy, że nie udało mu się nic strzelić, bo sobie zasługuje, swoją drogą widać przywyczajenia z gry, bo ciągle schodzi na lewą.
Najlepsi na boisku Vida i Tevez. A Isla to frajer, on chyba nigdy nie będzie potrafił umieścić piłki w bramce.
ogólnie jest dobrze, ale to właśnie tak trzeba grać z takimi ogórkami.
- mibor
- Juventino
Ja raczej traktuje ten mecz jako spacerek inny wynik niż zwyciestwo byl by ogromnym rozczarowaniem.Siewier pisze:Z kolei Inter na wyjeździe wklepał im 0:7. Nie ma się co jarać.annihilator1988 pisze:I to dla mnie pozostanie zagadką sezonu.30Juventus30 pisze:Roma i Napoli nie dały rady Sassuolo więc jakiś sukces tam jest.
Juve, storia di un grande amore
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Czyli Asamoaha to szkoda mimo ze mial latwiej, a Isla to "frajer" bo nie strzelil, ciekawa logikajarmel pisze:Peluso >> Padoin. I wcale nie chodzi mi tu o gola.
Szkoda trochę Asy, że nie udało mu się nic strzelić, bo sobie zasługuje, swoją drogą widać przywyczajenia z gry, bo ciągle schodzi na lewą.
Najlepsi na boisku Vidal i Tevez. A Isla to frajer, on chyba nigdy nie będzie potrafił umieścić piłki w bramce.
Dawniej Virus[Mauro].
- Kamex22
- Juventino
cerb pisze:3:0 z ogórkami z Serie A... kolejne potwierdzenie tego że Conte zawalił taktycznie mecz Galatasaray, to co na Serie A działa bez zarzutu zgubiło go w LM, oby tylko LE nie grał 3-5-2
Mecz z Sassuolo, ale trzeba być masochistą i wracać do ostatniego meczu w LM.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Bardzo dobre zawody w naszym wykonaniu. Jedziemy po nich jak... Wiadomo. Szkoda tych 2 sytuacji Asamoah - minimalnie niecelny strzał głową i ten rajd, gdy wszedł w defensywę rywala jak w masło.
Carlitos to geniusz. Przy pierwszej bramce instynktem i niezłymi umiejętnościami popisał się Llorente, ale to Tevez miał nosa.
Mam nadzieję na kolejne bramki, nie ukrywam. FORZA!
Ładnie dziś Pogba (to opanowanie), Asamoah świetnie w miejsce Marchisio, pewnie obrona i Peluso! :shock: Nie chodzi jedynie o bramkę, ale te kego dzisiejsze rajdy są imponujące, bo i korzyści z tego wynikają. Isla dno.
Carlitos to geniusz. Przy pierwszej bramce instynktem i niezłymi umiejętnościami popisał się Llorente, ale to Tevez miał nosa.
Mam nadzieję na kolejne bramki, nie ukrywam. FORZA!
Ładnie dziś Pogba (to opanowanie), Asamoah świetnie w miejsce Marchisio, pewnie obrona i Peluso! :shock: Nie chodzi jedynie o bramkę, ale te kego dzisiejsze rajdy są imponujące, bo i korzyści z tego wynikają. Isla dno.
- Robaku
- Juventino
Peluso zawsze ma tak dużo kartek. No cóż taki jego styl. Ja uważam, że jeśli Conte go wcześniej nie ściągnie to wyleci z czerwem. Nie wiem, czy fauluje dlatego, że nie nadąża czy to z kwestii ambicji czy to z innego powodu, bo niektóre faule są głupie i niepotrzebne.
Fajny mecz, chciałbym zobaczyć szybko zmiany w ataku, żeby sobie Faqa pograł z Gio, choć jak nie pograją dzisiaj to na pewno będą na Avellino.
Fajny mecz, chciałbym zobaczyć szybko zmiany w ataku, żeby sobie Faqa pograł z Gio, choć jak nie pograją dzisiaj to na pewno będą na Avellino.
- Lypsky
- Juventino
Szczególne dno przy dośrodkowaniu do Asamoaha (murzyn nie trafił na pustą bramkę) oraz przy pierwszej bramce kiedy idealnie odegrał do Llorente.mrozzi pisze:Isla dno.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- couec
- Juventino
Pogba krzyczący i przybijający piątki Kielonowi I Bonu przed rzutem wolnym po którym padł gol na 2:0 to obrazek pierwszych 45min. Kocur ma wielkie cojones, rośnie na naszych oczach wieloletni kapitan żabojadów.
Asa pokazał się w środku więcej razy w pierwszej połowie, niż Markiz w całym dotychczasowym sezonie. Smutne, ale prawdziwe.
Asa pokazał się w środku więcej razy w pierwszej połowie, niż Markiz w całym dotychczasowym sezonie. Smutne, ale prawdziwe.
- jarmel
- Redaktor
Asamoaha szkoda, bo stara się całą połowę i zrobił dużo dobrego. Isla natomiast znowu gra jak drugi Padoin na dodatek po raz kolejny marnuje dobrą sytuację. A takich w tym sezonie już miał kilka mimo to zawsze stanie mu na drodze jakiś zawodnik, jego własne nogi czy Bóg wie co jeszcze. Rozumisz?ahojekk pisze:Czyli Asamoaha to szkoda mimo ze mial latwiej, a Isla to "frajer" bo nie strzelil, ciekawa logikajarmel pisze:Peluso >> Padoin. I wcale nie chodzi mi tu o gola.
Najlepsi na boisku Vidal i Tevez. A Isla to frajer, on chyba nigdy nie będzie potrafił umieścić piłki w bramce.
#AllegriOut