Serie A 13/14 (16): JUVENTUS 4-0 Sassuolo

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2013, 15:24

Kupno Meneza za 0.5 PDN (padoina), sprzedać Padoina za 1 PDN i jesteśmy 0.5 PDN do przodu, czyli jakieś 3.5-4 mln. Nie wiem jednak na ile prawdziwa jest to plotka. I nie wiem czy dałby radę na wahadle.

mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2013, 15:36

Podziwiam tych, którzy pogodzili już się z porażką w LM, mi będzie ciężko :x
Dzisiaj mec z Sassuolo i przydałyby się 3 pkt. Teraz już ligę powinniśmy wygrać w cuglach, ale warto by było też powalczyć w tej LE. Liczę dzisiaj na efekty współpracy LL z Tevezem.
To wszystko już nie ma tego smaku :(

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2013, 15:51

annihilator1988 pisze: Jego zakup byłby sygnałem, w mojej ocenie, do pożegnania Włocha, o którym mowa była wyżej.
To nie ma nic do rzeczy. Przecież oni grają na innych pozycjach. Menez nie nadaje się na wingbacka, a Padoin na bocznego napastnika.

Mehehehe pisze:Kupno Meneza za 0.5 PDN (padoina), sprzedać Padoina za 1 PDN i jesteśmy 0.5 PDN do przodu, czyli jakieś 3.5-4 mln. Nie wiem jednak na ile prawdziwa jest to plotka.
Przecież Padoin jest teraz wart mniej niż 3,5 miliona euro.

EDIT: Pumex, lepiej nie pytaj :prochno: . Jego wypowiedź odnosiła się do tego, że Menez jest dostępny za 3,5 miliona, więc ja mówię, że Padoin jest w tym momencie wart jeszcze mniej.
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2013, 16:22 przez ewerthon, łącznie zmieniany 1 raz.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2013, 15:59

ewerthon pisze:Przecież Padoin jest teraz wart mniej niż 3,5 miliona euro.
Padoin jest warty 1 PDN (Padoina). Coś Ty miał z matematyki?

Dziś media strasznie kręcą z wyjściowym składem. Aktualnie typują coś takiego:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Isla, Vidal, Pogba, Asamoah, Peluso - Tevez, Llorente

Obrazek
squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2013, 16:14

pumex pisze: Dziś media strasznie kręcą z wyjściowym składem. Aktualnie typują coś takiego:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Isla, Vidal, Pogba, Asamoah, Peluso - Tevez, Llorente

Coś takiego właśnie chciałbym zobaczyć, ale zamiast Isli wolałbym Stefka.

MVP

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2013, 16:23

mazi12 pisze:Podziwiam tych, którzy pogodzili już się z porażką w LM, mi będzie ciężko :x
Niestety/stety jestem też kibicem naszej repry więc mam juz to opanowane ;) A tak bardziej serio to chyba do mnie nie dociera, że nie gramy w LM. No cóż, ale co zrobić. Drużyna cały czas jest w budowie, a i tak po całej tej kupie jakoś nam idzie ;)

Dzisiaj 3 pkt obowiązkowe, co tu dużo gadać. Po niewątpliwej wpadce w LM tytuł mistrzowski nie może nam się wymknąć, a chcąc być mistrzem musimy wygrywać ze spadkowiczami.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2013, 16:34

squinter pisze:
pumex pisze: Dziś media strasznie kręcą z wyjściowym składem. Aktualnie typują coś takiego:
Coś takiego właśnie chciałbym zobaczyć, ale zamiast Isli wolałbym Stefka.
Wolałbyś? Powtórzę jeszcze raz. 1 boku możemy nie mieć ale 2 to już zbyt duże ryzyko. Wszystko jednak wskazuje na to, że zagramy bez boków :ok
mazi12 pisze:Podziwiam tych, którzy pogodzili już się z porażką w LM, mi będzie ciężko :x
To nie jest kwestia pogodzenia się tylko przyznania, że byliśmy bardzo słabi. Płakać to może napoli, które zdobyło w gr. śmierci 12 pkt. a nie my z 1 zwycięstwem nad kopenhagą u siebie w dodatku po 2 karnych i daniu sobie doprowadzić do remisu :doh:

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2013, 17:45

Oficjalny skład:
Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Isla, Vidal, Pogba, Asamoah, Peluso, Tevez, Llorente

Isla po raz kolejny dostaje od losu szansę... Niech ją w koću wykorzysta. Peluso [*]. Fajnie, że na miejscu Marchisio zagra Asamoah, nie słabiutki Padoin.

Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2013, 19:14

Podziwiam tych, którzy pogodzili już się z porażką w LM, mi będzie ciężko Mad
Ja się nie pogodziłem, nie pogodzę i nie jestem w stanie odczuć jakichkolwiek emocji patrząc na wynik dzisiejszego meczu, nie wspominając o oglądaniu go.
Na jakiś czas postanowiłem dać sobie spokój z oglądaniem meczów Juve, bo za dużo frustracji we mnie obecnie siedzi.

Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2013, 19:17

O mój Boże, Asamoah co czaruję grając w pomocy to nie wierze :o

Brawo Tevez, piękny 2 gol, dobra asysta i niesamowity PELUSO :prochno:

Obrazek
Julek997

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2013, 19:19

3-0 do przerwyyyyy . Wiem LM boli, ale trzeba w lidze wygrywać żeby za rok grać w tej LM ponownie. Roma i Napoli nie dały rady Sassuolo więc jakiś sukces tam jest. Brawo COnte bałem sie o reakcje zespołu po LM ale widze, że wszystko ok:) nie to co za Ferrary kiedy nie wyszlismy z grupy LM to zaczely sie w lidze potem same porażki i remisy !

Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2013, 19:20

Nooo Peluso najpierw super asysta z Bogogną, a teraz nawet brama :!:
A Tevez - jaki poważny przy golu na 3-0 :smile:

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2013, 19:20

No nieźle nasi zareagowali na porażke w Stambule, ale to raczej zasługa Conte.
Brawo Tevez! Pierwszy raz w Juve strzela więcej niż jednego gola w meczu ;) licz na hat-tricka. Peluso znowu głupie zółtko i nie zdziwie się jeśli Conte go zdejmie za De Ceglie ;)
Świetna gra Asy na środku! :bravo:

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2013, 19:21

30Juventus30 pisze:Roma i Napoli nie dały rady Sassuolo więc jakiś sukces tam jest.
I to dla mnie pozostanie zagadką sezonu. Przyjezdni grają tak, że aż mi ich żal. Przyzwoity mecz Isli, mam nadzieje, że coś ustrzeli bo ze słabszym rywale Juve grać nie będzie
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2013, 19:22 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2013, 19:21

Peluso >> Padoin. I wcale nie chodzi mi tu o gola.
Szkoda trochę Asy, że nie udało mu się nic strzelić, bo sobie zasługuje, swoją drogą widać przywyczajenia z gry, bo ciągle schodzi na lewą.
Najlepsi na boisku Vidal i Tevez. A Isla to frajer, on chyba nigdy nie będzie potrafił umieścić piłki w bramce.

#AllegriOut
Zablokowany