LM 13/14 (gr. B) [6]: Galatasaray 1-0 JUVENTUS
- Molek big fun juve
- Juventino
Mhm i co , sądzisz , że akurat dzisiaj by to coś dało ? Akurat dzisiejszy mecz to był jeden wielki przypadek. Zarówno na naszą niekorzyść jak i korzyść. Zmiana taktyki nic by nie przyniosła , skoro nie mogliśmy grać piłką .Franek1897 pisze:O awansie z grupy decyduje 6 meczy, a nie jeden... Gdybyśmy frajersko nie zremisowali poprzednich, to teraz nie byłoby tego stresu i problemów.. Nigdy nie byłem przekonany do taktyki 3-5-2 i bardzo chciałem zobaczyć w dzisiejszym meczu 4-3-3, które sie wcześniej sprawdzało w LM. 3-5-2 jest dobre na SerieA nie na Europe..
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- zahor
- Juventino
mateelv pisze: Jak ty chcesz rozliczać Pogbę za mecz w takim syfie to gratuluję.
To nie jest piłka nożna.
Nikt rozsądny nie krytykuje żadnego piłkarza za to, że mu jedno czy drugie kopnięcie nie wyszło. Problemem jest to, że Pogba dzisiaj w ogóle nie używał mózgu. Z uporem maniaka próbował raz po raz zagrań, które nie miały prawa wyjść. Po kolejnym fiasku nawet <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> by zrozumiał, że trzeba zacząć kombinować inaczej, a tymczasem Francuz ciągle grał dokładnie tak samo, co zaowocowało w końcu stratą bramki.Mate.G pisze:Oj ludzie hejtujecie błędy zawodników na tym czymś ?
Bramkę bardziej 'zrobił' Chiellini. Jakby stał tam gdzie miał stać, to Bonucci nie musiałby go asekurować.Jacky pisze:Bonucci w kolejnym meczu dal pupki... no coz - ItalJuve nawjazniejsze
Marchisio byś nie bronił. Tak, będę rozliczał Pogbę, bo inni jakoś nie tracili aż tyle.mateelv pisze:Jak ty chcesz rozliczać Pogbę za mecz w takim syfie to gratuluję.alina pisze:Pogba zajmował się w tym meczu chyba wyłącznie stratami i to jego głównie obwiniam za gola. Jakby na siłę chciał pokazać, że on umie grać w tych warunkach. Chiellini mógł się lepiej zachować przy tej bramce, niepotrzebnie zszedł do środka.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Normalne, że brudasy (nomen omen) dobrze grają w błocie do kolan.
Ciekaw jestem, co teraz powie Conte. 'Gramy tylko o zwycięstwo.' A co w tym sezonie jest do wygrania? Słaba piłkarsko liga? Puchar tej ligi? Jeśli Juventus chce pokazać moc, to teraz liczy się tylko Superpuchar Europy.
Ciekaw jestem, co teraz powie Conte. 'Gramy tylko o zwycięstwo.' A co w tym sezonie jest do wygrania? Słaba piłkarsko liga? Puchar tej ligi? Jeśli Juventus chce pokazać moc, to teraz liczy się tylko Superpuchar Europy.
- Mate.G
- Juventino
Wiesz, w 45 minucie 15 sekundzie jakieś auto przywaliło do słupa. I prądu nie miałem, dopiero 5 min po meczu włączyli. Także nie znam sytuacji, ale tak czy siak gra na takim czymś nie jest prosta.zahor pisze:mateelv pisze: Jak ty chcesz rozliczać Pogbę za mecz w takim syfie to gratuluję.
To nie jest piłka nożna.Nikt rozsądny nie krytykuje żadnego piłkarza za to, że mu jedno czy drugie kopnięcie nie wyszło. Problemem jest to, że Pogba dzisiaj w ogóle nie używał mózgu. Z uporem maniaka próbował raz po raz zagrań, które nie miały prawa wyjść. Po kolejnym fiasku nawet <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> by zrozumiał, że trzeba zacząć kombinować inaczej, a tymczasem Francuz ciągle grał dokładnie tak samo, co zaowocowało w końcu stratą bramki.Mate.G pisze:Oj ludzie hejtujecie błędy zawodników na tym czymś ?
- Danielpiero
- Juventino
co mnie też zdenerwowało to 2 zmiany w końcówce- nie można było Fabio i Gio wpuścić razem??????????????????????????
szkoda czasu, a Mancini się tylko z tego cieszył...
szkoda czasu, a Mancini się tylko z tego cieszył...
- Zhx123
- Dortmundczyk
Mimo dzisiejszych warunków możecie dziękować tylko piłkarzom Juve(nie mówie tego złośliwie). 1 zwycięstwo w fazie grupowej to zdecydowanie za mało.
Wystarczyło, że Galata nie wyszła poza swój poziom i zdobyła tylko 7 punktów w 6 meczach, co jak widać wystarczyło żeby zabrać wam awans.
Wystarczyło, że Galata nie wyszła poza swój poziom i zdobyła tylko 7 punktów w 6 meczach, co jak widać wystarczyło żeby zabrać wam awans.
- Asus3
- Juventino
Zaraz, zaraz jakie brudasy? Klasowa drużyna lepsza w tych pucharach niż Juve nazywana jest brudami? Drogba, pewien pan co dał Interowi Ligę Mistrzów, czy harujący dziś jak wół za trzech Felipe Melo są brudni?
Podpowiem: nie brudni tylko lepsi.
Podpowiem: nie brudni tylko lepsi.
- Franek1897
- Juventino
Może i by ni nie dało, ale po co była zmiana na 3-5-2 skora tą taktyką frajersko zremisowaliśmy, a 4-3-3 w ostatnich meczach się sprawdzało?Molek big fun juve pisze:Mhm i co , sądzisz , że akurat dzisiaj by to coś dało ? Akurat dzisiejszy mecz to był jeden wielki przypadek. Zarówno na naszą niekorzyść jak i korzyść. Zmiana taktyki nic by nie przyniosła , skoro nie mogliśmy grać piłką .Franek1897 pisze:O awansie z grupy decyduje 6 meczy, a nie jeden... Gdybyśmy frajersko nie zremisowali poprzednich, to teraz nie byłoby tego stresu i problemów.. Nigdy nie byłem przekonany do taktyki 3-5-2 i bardzo chciałem zobaczyć w dzisiejszym meczu 4-3-3, które sie wcześniej sprawdzało w LM. 3-5-2 jest dobre na SerieA nie na Europe..
"To moja walka, moje życie. Nigdy na dnie-zawsze na szczycie!!!"
- Gotti
- Juventino
Nie wiem co wy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ćpacie, że piszecie o jakimś Superpucharze Europy.
My <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z grupy nie wyszliśmy, a wy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> o Superpucharze? Najpierw trzeba wygrać LE, co się na pewno nie uda, a po drugie w Superpucharze czekałby na nas jakiś Bayern albo inna Barcelona.
Radzę zejść na ziemie. Juventus się dziś skończył. Sezon też.
My <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z grupy nie wyszliśmy, a wy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> o Superpucharze? Najpierw trzeba wygrać LE, co się na pewno nie uda, a po drugie w Superpucharze czekałby na nas jakiś Bayern albo inna Barcelona.
Radzę zejść na ziemie. Juventus się dziś skończył. Sezon też.