LM 13/14 (gr. B) [6]: Galatasaray 1-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Dieego22

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2013, 15:35

Dobry mecz :D Sneijder przypomnial o sobie.
No i klasa Drogby :P
Powodzenia w LE :P.

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2013, 15:35

Ludzie, nie zapominajcie o Superpucharze Europy. Niektórzy powinni wziąć zimny prysznic, a potem wrócić do komentowania. :/

Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2013, 15:36

Franek1897 pisze:O awansie z grupy decyduje 6 meczy, a nie jeden... Gdybyśmy frajersko nie zremisowali poprzednich, to teraz nie byłoby tego stresu i problemów.. Nigdy nie byłem przekonany do taktyki 3-5-2 i bardzo chciałem zobaczyć w dzisiejszym meczu 4-3-3, które sie wcześniej sprawdzało w LM. 3-5-2 jest dobre na SerieA nie na Europe..
Mhm i co , sądzisz , że akurat dzisiaj by to coś dało ? Akurat dzisiejszy mecz to był jeden wielki przypadek. Zarówno na naszą niekorzyść jak i korzyść. Zmiana taktyki nic by nie przyniosła , skoro nie mogliśmy grać piłką .

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2013, 15:37

mateelv pisze: Jak ty chcesz rozliczać Pogbę za mecz w takim syfie to gratuluję.
To nie jest piłka nożna.
Mate.G pisze:Oj ludzie hejtujecie błędy zawodników na tym czymś ?
Nikt rozsądny nie krytykuje żadnego piłkarza za to, że mu jedno czy drugie kopnięcie nie wyszło. Problemem jest to, że Pogba dzisiaj w ogóle nie używał mózgu. Z uporem maniaka próbował raz po raz zagrań, które nie miały prawa wyjść. Po kolejnym fiasku nawet <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> by zrozumiał, że trzeba zacząć kombinować inaczej, a tymczasem Francuz ciągle grał dokładnie tak samo, co zaowocowało w końcu stratą bramki.

alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2013, 15:38

Jacky pisze:Bonucci w kolejnym meczu dal pupki... no coz - ItalJuve nawjazniejsze :bravo:
Bramkę bardziej 'zrobił' Chiellini. Jakby stał tam gdzie miał stać, to Bonucci nie musiałby go asekurować.
mateelv pisze:
alina pisze:Pogba zajmował się w tym meczu chyba wyłącznie stratami i to jego głównie obwiniam za gola. Jakby na siłę chciał pokazać, że on umie grać w tych warunkach. Chiellini mógł się lepiej zachować przy tej bramce, niepotrzebnie zszedł do środka.
Jak ty chcesz rozliczać Pogbę za mecz w takim syfie to gratuluję.
Marchisio byś nie bronił. Tak, będę rozliczał Pogbę, bo inni jakoś nie tracili aż tyle.

Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2013, 15:39

Normalne, że brudasy (nomen omen) dobrze grają w błocie do kolan.
Ciekaw jestem, co teraz powie Conte. 'Gramy tylko o zwycięstwo.' A co w tym sezonie jest do wygrania? Słaba piłkarsko liga? Puchar tej ligi? Jeśli Juventus chce pokazać moc, to teraz liczy się tylko Superpuchar Europy.

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

zahor pisze:
mateelv pisze: Jak ty chcesz rozliczać Pogbę za mecz w takim syfie to gratuluję.
To nie jest piłka nożna.
Mate.G pisze:Oj ludzie hejtujecie błędy zawodników na tym czymś ?
Nikt rozsądny nie krytykuje żadnego piłkarza za to, że mu jedno czy drugie kopnięcie nie wyszło. Problemem jest to, że Pogba dzisiaj w ogóle nie używał mózgu. Z uporem maniaka próbował raz po raz zagrań, które nie miały prawa wyjść. Po kolejnym fiasku nawet <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> by zrozumiał, że trzeba zacząć kombinować inaczej, a tymczasem Francuz ciągle grał dokładnie tak samo, co zaowocowało w końcu stratą bramki.
Wiesz, w 45 minucie 15 sekundzie jakieś auto przywaliło do słupa. I prądu nie miałem, dopiero 5 min po meczu włączyli. Także nie znam sytuacji, ale tak czy siak gra na takim czymś nie jest prosta.

Danielpiero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

co mnie też zdenerwowało to 2 zmiany w końcówce- nie można było Fabio i Gio wpuścić razem??????????????????????????

szkoda czasu, a Mancini się tylko z tego cieszył...

Zhx123

Dortmundczyk
Dortmundczyk
Awatar użytkownika

Mimo dzisiejszych warunków możecie dziękować tylko piłkarzom Juve(nie mówie tego złośliwie). 1 zwycięstwo w fazie grupowej to zdecydowanie za mało.
Wystarczyło, że Galata nie wyszła poza swój poziom i zdobyła tylko 7 punktów w 6 meczach, co jak widać wystarczyło żeby zabrać wam awans.

Asus3

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2013, 15:40

Zaraz, zaraz jakie brudasy? Klasowa drużyna lepsza w tych pucharach niż Juve nazywana jest brudami? Drogba, pewien pan co dał Interowi Ligę Mistrzów, czy harujący dziś jak wół za trzech Felipe Melo są brudni?
Podpowiem: nie brudni tylko lepsi.

Franek1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2013, 15:41

Molek big fun juve pisze:
Franek1897 pisze:O awansie z grupy decyduje 6 meczy, a nie jeden... Gdybyśmy frajersko nie zremisowali poprzednich, to teraz nie byłoby tego stresu i problemów.. Nigdy nie byłem przekonany do taktyki 3-5-2 i bardzo chciałem zobaczyć w dzisiejszym meczu 4-3-3, które sie wcześniej sprawdzało w LM. 3-5-2 jest dobre na SerieA nie na Europe..
Mhm i co , sądzisz , że akurat dzisiaj by to coś dało ? Akurat dzisiejszy mecz to był jeden wielki przypadek. Zarówno na naszą niekorzyść jak i korzyść. Zmiana taktyki nic by nie przyniosła , skoro nie mogliśmy grać piłką .
Może i by ni nie dało, ale po co była zmiana na 3-5-2 skora tą taktyką frajersko zremisowaliśmy, a 4-3-3 w ostatnich meczach się sprawdzało?

"To moja walka, moje życie. Nigdy na dnie-zawsze na szczycie!!!"
Gotti

Juventino
Juventino

Nie wiem co wy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ćpacie, że piszecie o jakimś Superpucharze Europy.
My <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z grupy nie wyszliśmy, a wy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> o Superpucharze? Najpierw trzeba wygrać LE, co się na pewno nie uda, a po drugie w Superpucharze czekałby na nas jakiś Bayern albo inna Barcelona.
Radzę zejść na ziemie. Juventus się dziś skończył. Sezon też.

LordJuve

Juventino
Juventino

Asus3 pisze: (...)harujący dziś jak wół za trzech Felipe Melo są brudni?
Podpowiem: nie brudni tylko lepsi.
Dlatego Melo wylądował w Galacie z wilczym biletem...dokładnie tak, masz rację... :prochno:

Buffalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2013, 15:42

Juve sie skonczylo? ... wyraznie masz zryty beret. Sam najlepiej skoncz ze soba. FINO ALLA FINE!

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
Asus3

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2013, 15:42

Jakby wszystkie Vidale i Pogby dziś tak zapieprzały jak Melo to by wynik też był inny.

Zablokowany