LM 13/14 (gr. B) [6]: Galatasaray 1-0 JUVENTUS
- CinO
- Juventino
Zastanawia mnie czy nie mogą rozlosować par, traktując nas lub Galatę jako "zdobywca 2 miejsca w grupie B" ?jakku1 pisze:A nie ma w piatek czasem losowania 1/8?zahor pisze:Jaja jak berety, kumpel z Turcji mówi mi coś że ponoć policja może nie wyrazić zgody na rozegranie meczu o 14 ze względów bezpieczeństwa. Jeszcze inna sprawa że jutro ma tam sypać tak samo jak dzisiaj. Nie zdziwię się jak koniec końców dograją to za tydzień.
- koki90
- Juventino
Jeśli jutro znów byłyby problemy z rozegraniem spotkania to co ? nowy termin i neutralny teren, Galatasaray jako gospodarze poniosłoby jakieś konsekwencje ?
Dobrze, że terminarz Serie A się luzuje, łatwiej będzie o ewentualne przesunięcie meczu ligowego.
Dobrze, że terminarz Serie A się luzuje, łatwiej będzie o ewentualne przesunięcie meczu ligowego.
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2013, 23:35 przez koki90, łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie wiedziałem, ale problem i tak już rozwiązany. Gramy o 14 czasu włoskiego. Policja postawiła jednak na swoim.zakiii pisze:Jutro rano nie mogą nagle zmienić terminu. Godzina i dzień meczu muszą zostać ustalone w ciągu 2h od przerwania meczu.mrozzi pisze:13 czasu włoskiego, ALE problem z tym ma lokalna policja, która nie godzi się na taką godzinę rozegrania meczu. Nie zdziwiłbym się, gdybyśmy ostatecznie o konkretnej godzinie dowiedzieli się dopiero jutro rano.
Mam nadzieję, że jutro przypieczętujemy awans do kolejnej fazy, nie chcę słyszeć o żadnym przekładaniu meczu na przyszły tydzień.
- Kucharius1
- Juventino
Swój brak zgody policja musi jeszcze uzasadnić. Póki co wygląda to na takie dziecinne "bo nie". " Względy bezpieczeństwa " nie wyrażają nic.
- Antek666
- Juventino
Jednak o 14 czasu polskiego....Kiper69 pisze:14 czasu lokalnego, czyli 13:00 czasu polskiego.LordRahl pisze:Panowie pytanie, wiec na polski czas to bedzie 13 czy 14, wazne to dla mnie bardzo, bo jesli 13 to musze zerwac sie z seminarium dyplomowego...
Ostro

Tej,twórco wspaniałego alfabetu.Kucharius1 pisze:Swój brak zgody policja musi jeszcze uzasadnić. Póki co wygląda to na takie dziecinne "bo nie". " Względy bezpieczeństwa " nie wyrażają nic.
Co,Tobie ma to turecka policja uzasadniać? Myślisz,że siedli sobie tam i jakiś komendant policji wypalił "13:00 nie! Bo nie!" i już?

Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2013, 23:40 przez Antek666, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Gospodarze zawsze ponoszą konsekwencje. Gdyby sędzia uznał że jest ich wina, mogli by dostac w/o.koki90 pisze:Jeśli jutro znów byłyby problemy z rozegraniem spotkania to co ? nowy termin i neutralny teren, Galatasaray jako gospodarze poniosłoby jakieś konsekwencje ?
Ad wyżej
MECZ O 13:00 CET czyli także naszego Polskiego.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- johnnybgoode
- Juventino
Co do losowania, Milan ma czysto w teorii szanse na awans z 1 miejsca, więc odpada losowanie typu 'drużyna która zajęła 2 miejsce/zwycięzca spotkania' z tego powodu że dwie drużyny z tego samego kraju nie mogą się spotkać w pierwszej fazie eliminacji. Tak mi się przynajmniej wydaje, mam rację?
Oczywiście, takie zdarzenie miałoby miejsce tylko w przypadku przełożenia jutrzejszego meczu, w co szczerze wątpię.
Oczywiście, takie zdarzenie miałoby miejsce tylko w przypadku przełożenia jutrzejszego meczu, w co szczerze wątpię.
- filippo
- Juventino
Jakby Napoli wygrało grupę to ciężko, bo mogłoby dojść do sytuacji, w której Napoli mogłoby wylosować drużynę z pary Juventus/Galatasaray. Musieli by pominąć tę parę dla Napoli co by było trochę przegięciemCinO pisze:Zastanawia mnie czy nie mogą rozlosować par, traktując nas lub Galatę jako "zdobywca 2 miejsca w grupie B" ?jakku1 pisze:A nie ma w piatek czasem losowania 1/8?zahor pisze:Jaja jak berety, kumpel z Turcji mówi mi coś że ponoć policja może nie wyrazić zgody na rozegranie meczu o 14 ze względów bezpieczeństwa. Jeszcze inna sprawa że jutro ma tam sypać tak samo jak dzisiaj. Nie zdziwię się jak koniec końców dograją to za tydzień.
forumowy ujadacz
- bendzamin
- Redaktor
Dzisiaj najprawdopodobniej nie będzie decyzji. Spotkanie w tej sprawie zaplanowano na jutro na 9 rano.
Mignęło mi gdzieś, że policja stwierdziła, że na godzinę 13:00PL nie są w stanie przydzielić wystarczającej liczby funkcjonariuszy.Kucharius1 pisze: Chyba stanowisko w każdej sprawie musi mieć jakieś uzasadnienie, ale co ja tam wiem.
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2013, 23:49 przez bendzamin, łącznie zmieniany 1 raz.
- zahor
- Juventino
Owszem, tylko że uzasadnienie może być z fujary i nikt tego raczej nie zakwestionuje. Szef policji może powiedzieć że nie ma odpowiedniej liczby ludzi na godzinę 13, ale za to np. na 15 już tak i raczej Łysy z UEFA nie przyjedzie zaglądać mu w grafik. Wiele czynników może mieć wpływ na godzinę rozegrania tego meczu, ale akurat to, że ktoś podważy uzasadnienie - zdecydowanie nie.Kucharius1 pisze: Chyba stanowisko w każdej sprawie musi mieć jakieś uzasadnienie, ale co ja tam wiem.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Łomatkoboskokochano, skończcie te swoje narzekania, bo naprawdę każdemu to powiewa... Kto może ten ogląda, tyle w temacie. Im szybciej, tym lepiej, najważniejsze by nasi awansowali.