Juventus 4:2 Siena
- ToMeK
- Juventino
Po pierwszej polowie Juventus prowadzil ze Siena 2:0 po bramkach Del Piero z karnego oraz Davida Trezeguet.Zdobywali je kolejno w 15 minucie i 37.
W drugiej polowie 2 bramki dorzucil Del Piero w 59 minucie(ponownie z karnego) i 64.Ostatnie slowa nalezaly do gosci, kiedy to podwojnie na liste strzelcow wpisal sie Ventola zdobywajac bramki w 74 i 80 minucie.
Ostatecznie mecz zakonczyl sie wynikiem 4:2 8)
Szkoda straconych 2 bramek w koncowce meczu.
W drugiej polowie 2 bramki dorzucil Del Piero w 59 minucie(ponownie z karnego) i 64.Ostatnie slowa nalezaly do gosci, kiedy to podwojnie na liste strzelcow wpisal sie Ventola zdobywajac bramki w 74 i 80 minucie.
Ostatecznie mecz zakonczyl sie wynikiem 4:2 8)
Szkoda straconych 2 bramek w koncowce meczu.
- BIANCONERI
- Juventino
Dobrze,że w końcu Trezeguet i Alex sie przebudzili i rozegrali dobry mecz.Po tym jak Juventus prowadził 4-0 nastapiło chyba jakies rozluźnienie i Ventola zdobył dwa gole,które na szczęście nic nie dały gościom.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- kouba
- Qualità Juventino
super, że Alex zowu strzela
szkoda tych 2. bramek, mogliśmy do zera wygrać. Problem dużych ilości puszczonych bramek w tym sezonie jest wielki
Szkoda też, że Roma nie straciła pkt... Ale cieszmy sie z 3. kolejnych pkt

- x_men_1988
- Juventino
Dobry wynik , odskoczyliośmy Interowi który przegrał i teraz trzeba czekać na korzystny wynik w meczu milanu .
- OskarG
- Juventino
Wygrana ciesz te 3 bramki alexa również tylko szkoda tyvh 2 bramek straconych w koncówce widać że druzyna po strzeleni 4 goli sie rozprężyła.
Z innę drużyna takie ropreżenie mogło by nas kosztować 3 pkt naszczęscie gralizmy z słabą Sieną.
Z innę drużyna takie ropreżenie mogło by nas kosztować 3 pkt naszczęscie gralizmy z słabą Sieną.

- Desperado---ALEX
- Juventino
No mamy dobrze bo Alex sie rostrzelał i Treze zaczoł takze strzelać noi co najwazniejsze mamy 3 punkty martwi tylko defensywa bo w koncowce meczu kiedy wygralismy 4:0 strzelili nam 2 bramki musimy byc skupieni na cały mecz :!: Ale poza tym jest super 
- Juverulez!
- Juventino
- Huciak
- Juventino
Ludzie, niech Moggi sprowadzi nam jakiegoś obrońcę. To skandal żeby czołowa włoszka drużyna traciła tyle goli.
Jestem fanem Juve od 1996 roku. Wtedy byłem zafascynowany Ravanellim. A terez jestem zakochany w Juve!
JUVE ALE!!!
JUVE ALE!!!
- DeeJay
- Juventino
Mecz do złudzenia przypominający pojedynek z Realem Sosiedad. Po raz kolejny, końcówka okazała się strasznie dekoncentrująca dla naszych piłkarzy. Jednak w tym sezonie to normalne, utwierdziło mnie to w przekonaniu, że jest wszystko w normie. Tak jak pisałem w pokoju przed meczem, nie przewidywałem innego przebiegu jak pewne zwycięstwo. Niesamowicie cieszy mnie hat-trick Del Piero. Co prawda dwie bramki z karnego, ale to też sztuka je wykorzystać. Miejmy nadzieje, że będzie to przełamujące spotkanie dla Alexa. Jak "za dawanych dobrych lat" wśród strzelców znowu bryluje atak Del Piero - Treze. Zaskoczyła mnie lekko zimowa sceneria. W Turynie więcej śniegu niż u mnie w Tychach
Bravo Alex! Bravo Juve! Alex coraz bardziej zbliża się do tytułu najlepszego strzelca w historii Juve!
Inter i Lazio znowu pogubiły punkty i tak jak przed tygodniem, w tej kolejce sytuacja stała się jeszcze bardziej klarowna. Roma wciąż na fali, czekam jeszcze na pojedynek Milanu. Nie sądze, żeby Brescia była w stanie odebrać rossonerim punkty, ale zostaje nadzieja.
P.S. Davids zadebiutował w Barcy :-D Nawet zaliczył swoją pierwszą!!!... żółtą kartkę
Inter i Lazio znowu pogubiły punkty i tak jak przed tygodniem, w tej kolejce sytuacja stała się jeszcze bardziej klarowna. Roma wciąż na fali, czekam jeszcze na pojedynek Milanu. Nie sądze, żeby Brescia była w stanie odebrać rossonerim punkty, ale zostaje nadzieja.
P.S. Davids zadebiutował w Barcy :-D Nawet zaliczył swoją pierwszą!!!... żółtą kartkę