LM 13/14 (gr. B) [6]: Galatasaray 1-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2013, 22:36

imho na pewno nie o 12.
Strzelałbym między 16 a 18 tak żeby zdążyli przed 20;45.
Jak jest w końcu z tym dachem? Stadion wybudowali i mieli w 2012 bodaj wzbogacić obiekt o rozsuwaną konstrukcje dachową. Jednak po wpisaniu frazy closed roof turk telekom arena pojawiają się same makiety (żadnego zdjęcia z liva)
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2013, 22:40 przez Mate.G, łącznie zmieniany 1 raz.

kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2013, 22:39

Włodar pisze:
kuba2424 pisze:Ostatnio zdarzyło nam się to bodajże w sezonie 2000/2001 z HSV,który następnego dnia zremisowaliśmy 4:4 - dobrze pamiętam? Może było to i Deportivo...
Był mecz z Bayerem Leverkusen przełożony na następny dzień z powodu mgły na Delle Alpi. Nazajutrz wygraliśmy 4:0 ;) Pamiętam bramki Treze (coś mu się potem w brzuch stało?), Nedved chyba coś strzelił, a Alex grał z ręką w gipsie. I to był chyba sezon 2001/2002.

Edit: O widzę, że daroo89 mnie ubiegł i chyba mówimy o tym samym meczu;)
Widzę że zdążyliście wygooglować! Oczywiście to się zgadza, ale jakoś ten przeklęty mecz z HSV się mi przypomniał.
Co do dzisiejszego meczu...to chyba tyle. Piwo się kończy, a my nadal nie mamy awansu.

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2013, 22:40

Z tego co mi wiadomo, ustalenie dokładnej godziny jutrzejszego meczu to sprawa między delegatem UEFA a przedstawicielami obu klubów. Zapewne dyskusja na ten temat toczy się za zamkniętymi drzwiami, stąd też doniesienia mediów są równie wiarygodne, co plotki transferowe. Trzeba się uzbroić w cierpliwość i czekać na oficjalny komunikat. Czy ktoś się orientuje jak wygląda kwestia meczu z Sassuolo? Jest ryzyko że zostanie przesunięty?

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2013, 22:41

kuba2424 pisze:Piwo się kończy, a my nadal nie mamy awansu.
W moim monopolowym 24/7 trochę piw jeszcze zostało :prochno:
Ehh idę spać mam nadzieję, że mecz będzie o tej 15-20

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2013, 22:43

Mate.G pisze:
kuba2424 pisze:Piwo się kończy, a my nadal nie mamy awansu.
W moim monopolowym 24/7 trochę piw jeszcze zostało :prochno:
Ehh idę spać mam nadzieję, że mecz będzie o tej 15-20

Mi sie marzy 12 w poludnie :prochno:

Inaczej bede musial po drodze szukac jakiegos Maca z darmowym internetem.

Obrazek
Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2013, 22:43

zahor pisze:Z tego co mi wiadomo, ustalenie dokładnej godziny jutrzejszego meczu to sprawa między delegatem UEFA a przedstawicielami obu klubów. Zapewne dyskusja na ten temat toczy się za zamkniętymi drzwiami, stąd też doniesienia mediów są równie wiarygodne, co plotki transferowe. Trzeba się uzbroić w cierpliwość i czekać na oficjalny komunikat. Czy ktoś się orientuje jak wygląda kwestia meczu z Sassuolo? Jest ryzyko że zostanie przesunięty?
raczej musi być przesunięty. czego penwie bedzie domagal sie Conte i cały Juventus :)

Włodar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2013, 22:45

kuba2424 pisze:Widzę że zdążyliście wygooglować!
Hehe ja nie googlowałem, trudno zapomnieć tak dziwny mecz, nie dość, że na starym Delle Alpi rzadko bywały tłumy, to jeszcze mecz był rozgrywany bodajże o 15-ej w środku tygodnia. Efekt? Pokrzykujący bramkarze, trenerzy, dowcipy opowiadane na ławce rezerwowych - wszystko słyszalne w transmisji :P No i to jedyny mecz Juve w Lidze Mistrzów rozgrywany przy dziennym świetle jaki pamiętam ;) Jak widać, jutro może się to zmienić.

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2013, 22:46

Za tą 15 to pewnie nasi postulują, bo chcą jeszcze wieczorem być w Turynie. Ja osobiście wolałbym później

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2013, 22:51

Włodar pisze:
kuba2424 pisze:Widzę że zdążyliście wygooglować!
Hehe ja nie googlowałem, trudno zapomnieć tak dziwny mecz, nie dość, że na starym Delle Alpi rzadko bywały tłumy, to jeszcze mecz był rozgrywany bodajże o 15-ej w środku tygodnia. Efekt? Pokrzykujący bramkarze, trenerzy, dowcipy opowiadane na ławce rezerwowych - wszystko słyszalne w transmisji :P No i to jedyny mecz Juve w Lidze Mistrzów rozgrywany przy dziennym świetle jaki pamiętam ;) Jak widać, jutro może się to zmienić.
Widzę, że do najmłodszych trż nie należysz. Ja pamiętam, że na mecz zerwałem się z ostatniej lekcji, ale jak widać było warto.
jutro siedzę do 17.30 w pracy, więc będę mega piiiiip jeśli przegapię mecz.
Co do meczu z Sassuo to pewnie będziemy przekładać ale to dopiero po jutrzejszym meczu.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2013, 22:53

teraz ss podaje godzinę 14 - niezły cyrk :lol:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2013, 22:54

Przestało padać. BTW, ta 15:00 to w Turcji, u nas 14:00.

Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2013, 22:55

Mate.G pisze:imho na pewno nie o 12.
Strzelałbym między 16 a 18 tak żeby zdążyli przed 20;45.
Jak jest w końcu z tym dachem? Stadion wybudowali i mieli w 2012 bodaj wzbogacić obiekt o rozsuwaną konstrukcje dachową. Jednak po wpisaniu frazy closed roof turk telekom arena pojawiają się same makiety jakby to miało wyglądać (żadnego zdjęcia z liva) Więc wie ktoś co z tym dachem?
Co do dachu to już tak z 20-25 minut temu dryndnąłem do znajomego Turka* z pracy wiedząc dobrze,że też oglądał bo on za Galatą...od jakichś 40lat już. Ümit mówił,że ponoć były projekty,plany,ale wpierw "wyszly jakieś problemy,później matactwa" i prace nad rozsuwanym dachem wstrzymano zanim je tak naprawdę konkretnie zaczęto.Mówi,że ciągle chcą kiedys wykonać ten dach,tylko sami nie wiedzą kiedy no i "zaginionej" kasy brakuje.

Czy Umut(fon.) mówi prawdę to nie wiem,ale wydaje mi się że można mu zaufać jako fanowi Galaty. Jeśli to prawda,to są chociaż czyści z zarzutów o nie zasłonięcie dachu...
kuba2424 pisze:Co do dzisiejszego meczu...to chyba tyle. Piwo się kończy, a my nadal nie mamy awansu.
Ale ciągle jesteśmy w grze i w LM :whistle: Mam kilka Warsteinerów jeszcze wolnych,wynajdź tylko sposób ich bezipecznego przelewu przez USB a będzie Ci dane! :prochno:

*-ach tak,miałem wytlumaczyć gwiazdkę przy "Turka" coby znowu się ktoś nie doczepił i nie powiązał wydzwaniania do Turasa z moją wypowiedzią podczas dnia i nie pisał durnot. Sprawa jest prost,tak jak pisałem nie lubię ich(Turków,Arabów w sensie) ale mój sposób bycia i pozytywne nastawienie zawsze pozwalają mi na mnormalny stosunek do normalnego Turka/Araba.Poza tym będąc tu ciężko byłoby nigdy nie współpracować z Turkami.
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2013, 23:00 przez Antek666, łącznie zmieniany 1 raz.

Ivory

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2013, 22:55

Pan Sławek w C+ powiedział, że co ciekawe składy można zmienić.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2013, 22:57

Nierozumiem wogóle gdzie rozum dawać mecz o 12,14 czy 15!? Ludzie są w pracy, szkole i kto przyjdzie na taki mecz? A my oczywiscie chcemy tez go zobaczyć no a o takich godzinach to moze okazac się niemożliwe...

Co za problem dać mecz na 18:30 (tak jak grają ruscy w CL) ? Albo o 20:45 równocześnie z innymi spotkaniami CL, a mecz z Sassuolo się przełoży na niedzielę.

No cóż...cały czas mam nadzieje że ten mecz będzie najpóźniej o 17...

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2013, 23:01

Ivory pisze:Pan Sławek w C+ powiedział, że co ciekawe składy można zmienić.
Skoro mecz rozpoczynamy od chwili jego przerwania, to składy też powinny pozostać bez zmian, no chyba, że stanie się coś niespodziewanego (choroba czy inna cholera). Przynajmniej ja tak to widzę.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Zablokowany