LM 13/14 (gr. B) [6]: Galatasaray 1-0 JUVENTUS
- Swider10
- Juventino
nerwy jakby jakiś meteor zbliżał się do ziemi ...
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Marcin_FCJ
- Juventino
wiadome, że 15 minut później 15 minut przerwy i 2 połowa. oby po 17. i niech nam przekładają mecz z Sassuolo na niedziele !
- jarmel
- Redaktor
Średnio mi się to wszystko podoba. Niby Turcy mają już mniej czasu, ale znowu nie będą musieli tak uważać na swoje siły i będą mogli rzucić się na nas z większą intensywnością.
Kurde coś naprawdę mamy pecha do tej Ligi Mistrzów.
Kurde coś naprawdę mamy pecha do tej Ligi Mistrzów.
#AllegriOut
- mateo369
- Juventino
Jeśli informacja o zasuwanym dachu jest prawdziwa, to jest to większa kompromitacja niż na Narodowym, bo nie wierzę, żeby mieli aż tak niedokładne prognozy i nie przewidzieli TAKICH opadów :shock:
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- grande amore
- Juventino
Edit:uefa.com pisze:There is a break in play.
The match has been abandoned due to the adverse weather conditions and the state of the pitch.
According to article 11.04 of the competition regulations, the remaining match time must be played either tomorrow or on a reserve date or other date set by the UEFA administration, unless the case is referred to the UEFA Control and Disciplinary Body.
Pod spodem tego hmmm... boksu, gdzie widnieja komentarze z przebiegu tego meczu, jest obrazek chmurki z... deszczem i info o temperaturze (1 st. C).
Oj, Matko Naturo... Nabroilas... :naughty:
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2013, 22:25 przez grande amore, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- January
- Juventino
Pewno zagrają jutro o 18.30, żeby zdążyć przed 20.45 skończyć mecz. Pewnie tak jak w Warszawie zamkną dach, a padać nie będzie
Takie dokańczanie meczów, może wybić którąś z drużyn z rytmu, oby to była Galata.

Takie dokańczanie meczów, może wybić którąś z drużyn z rytmu, oby to była Galata.
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- daroo89
- Juventino
Coś mi świta, że chyba w sezonie 2001/2002 mecz z Leverkusen został przełożony na następny dzień ze względu na gęste mgły. Wygraliśmy wtedy 4-0. Nie wiem czy myślimy o tym samym.kuba2424 pisze:Ostatnio zdarzyło nam się to bodajże w sezonie 2000/2001 z HSV,który następnego dnia zremisowaliśmy 4:4 - dobrze pamiętam? Może było to i Deportivo...

Kurde człowiek czeka cały dzień, obgryzając resztki paznokci z nerwów, a tutaj taka szopka...

- Włodar
- Juventino
Był mecz z Bayerem Leverkusen przełożony na następny dzień z powodu mgły na Delle Alpi. Nazajutrz wygraliśmy 4:0kuba2424 pisze:Ostatnio zdarzyło nam się to bodajże w sezonie 2000/2001 z HSV,który następnego dnia zremisowaliśmy 4:4 - dobrze pamiętam? Może było to i Deportivo...

Edit: O widzę, że daroo89 mnie ubiegł i chyba mówimy o tym samym meczu;)
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2013, 22:33 przez Włodar, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lypsky
- Juventino
nie ogarniam wyznaczania takich godzin (12, 15 czy 16), przecież tak wczesna pora =mniejsza oglądalność, mniejsza ilość kibiców na trybunach i generalnie mniejsze zainteresowanie.
tj podaje, że mecz o 18.30 lub 15, oby ta pierwsza godzina była prawdziwa.
tj podaje, że mecz o 18.30 lub 15, oby ta pierwsza godzina była prawdziwa.
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2013, 22:34 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- grande amore
- Juventino
Tutaj mozna sledzic dalsze informacje (TJ), ino odswiezajcie ja od czasu do czasu, bo sama nie ma wlaczonej takiej funkcjonalnosci.
Juve, storia di un grande amore 
------
------
Mowcie mi Magda

------
------
Mowcie mi Magda