LM 13/14 (gr. B) [6]: Galatasaray 1-0 JUVENTUS
- zahor
- Juventino
A konkretnie, co takiego zrobił? Zaliczył więcej odbiorów? Lepiej rozgrywał? Dograł komuś lepszą piłkę niż Vidal do Llorente?Antek666 pisze:do momentu przerwania meczu Felipe grał na tym samym poziomie albo i lepiej niż...Arturo.
Ja póki co jestem umiarkowanie zadowolony. Byłbym bardziej, gdyby Ferdek kopnął piłkę minimalnie lepiej, ale i tak nie jest źle. Juventus przeważa, gra lepiej, jeżeli zanosi się na gola, to prędzej dla gości niż gospodarzy, mimo że to miejscowi bardziej go potrzebują. Martwi mnie tylko to, że jak to mówią, piłka nie jest sprawiedliwa, jeden strzał rozpaczy, jeden babol i drużyna niby gorsza może wygrać. Ale naprawdę daleki jestem od paniki.
Nie wiem czy czasem Juventus nie przegina z wymiennością pozycji. To Vidal na skrzydle, to Asamoah czy Lichtsteiner w środku, to Tevez z Llorente na wysokości koła środkowego, to Chiellini się zapędza z rajdem w pole karne. Ja wiem że współczesna piłka na tym polega, ale momentami wygląda to trochę karykaturalnie.
- Nedved1983
- Juventino
na tym poziomie to skandal, zwłaszcza jeśli mają rozsuwany dach. kompletny brak profesjonalizmu, przygotowania stadionu i jego służb technicznych.
piekło zamarzło, znieczulacz wywietrzał, nerwówka się wydłuża.
w takich warunkach 1 bramka może być decydująca. najważniejsza pełna koncentracja i unikanie błędów w defensywie.
piekło zamarzło, znieczulacz wywietrzał, nerwówka się wydłuża.
w takich warunkach 1 bramka może być decydująca. najważniejsza pełna koncentracja i unikanie błędów w defensywie.
- jakku1
- Juventino
Czyli jutro dogrywamy te 60 minut meczu (albo powtarzamy calosc), tak jak to bylo z Anglia, czy jakie sa teraz przepisy?
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- cinek_uk
- Juventino
There is a break in play.
The referee has taken the players off and the ground staff are clearing the lines. Play is expected to resume in 20 minutes.
info z uefa.com
The referee has taken the players off and the ground staff are clearing the lines. Play is expected to resume in 20 minutes.
info z uefa.com
Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus
- Marcin_FCJ
- Juventino
żeby tylko nie zrobili o godzinie 12... najwcześniej o 18.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Przecież dla nas to dobrze, że nie gramy w tych warunkach, Jesteśmy lepszym zespołem, po co wprowadzać jakąś głupi losowy czynnik?Vimes pisze:Bez kitu, w Poznaniu grali w dużo gorszych warunkach, a teraz nie mogą dokończyć?
- annihilator1988
- Juventino
Kiedy pojawiło się to info? 20 minut temu?marcusftb pisze:There is a break in play.
info z uefa.com

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG