Perugia 1 - Juventus 2
- BIANCONERI
- Juventino
Oprócz zwycięstwa cieszy mnie dobry wystep Legrottaglie,moze w końcu ustabilizuje forme i bedzie grał tak jak choćby w meczu towarzyskim Reprezentacji Włoch z Niemcami.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Jeszcze nie przeszlismy dalej... Do zagrania rewanz!Iverson pisze:Dobry mecz kolejna wygrana juve zasłużenie przechodzimy dalej![]()
![]()
![]()
- kouba
- Qualità Juventino
zwycięstwo oczywiscie mnie bardzo cieszy. Tym bardziej że nie graliśmy pdst. jedenastką i na wyjeździe.
Ja sie bardzo wkurzyłem, ale nie grą Juve
, tylko w czwartek kilka godzin prze meczem zwalił mi sie komp :evil: i nie mogłem być na czacie, a wynik znałem tylko z TV i telegazety. Te3raz dopiero mam kompa
Kto strzelił dowiedziałem sie dopiero teraz :? (bardzo szczęsciwe bramki "do szatni"
) I czy moglibyście mi powiedzieć w której minucie strzeliła bramke Paruggia
Ja sie bardzo wkurzyłem, ale nie grą Juve

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Perugia strzeliła nam gola w 66 min. na 1-1. Tak swoją drogą to bramki są już do ściągnięcia na JP, jakby ktoś nie wiedział lub nie zauważyłkouba pisze:zwycięstwo oczywiscie mnie bardzo cieszy. Tym bardziej że nie graliśmy pdst. jedenastką i na wyjeździe.
Ja sie bardzo wkurzyłem, ale nie grą Juve, tylko w czwartek kilka godzin prze meczem zwalił mi sie komp :evil: i nie mogłem być na czacie, a wynik znałem tylko z TV i telegazety. Te3raz dopiero mam kompa
Kto strzelił dowiedziałem sie dopiero teraz :? (bardzo szczęsciwe bramki "do szatni"
![]()

- kouba
- Qualità Juventino
teraz juz zauwazyłem, troche mój błąd, bo powinienem wpierw zajrzeć na stronke, a potem ewentualnie pytać o bramki.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Perugia strzeliła nam gola w 66 min. na 1-1. Tak swoją drogą to bramki są już do ściągnięcia na JP, jakby ktoś nie wiedział lub nie zauważyłkouba pisze:zwycięstwo oczywiscie mnie bardzo cieszy. Tym bardziej że nie graliśmy pdst. jedenastką i na wyjeździe.
Ja sie bardzo wkurzyłem, ale nie grą Juve, tylko w czwartek kilka godzin prze meczem zwalił mi sie komp :evil: i nie mogłem być na czacie, a wynik znałem tylko z TV i telegazety. Te3raz dopiero mam kompa
![]()
![]()
Ale pisałem, że nie miałem kompa (56 h