Perugia 1 - Juventus 2

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Iverson

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2004, 09:46

Dobry mecz kolejna wygrana juve zasłużenie przechodzimy dalej :D :D :D :D

JUVE NA ZAWSZE
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2004, 10:24

Oprócz zwycięstwa cieszy mnie dobry wystep Legrottaglie,moze w końcu ustabilizuje forme i bedzie grał tak jak choćby w meczu towarzyskim Reprezentacji Włoch z Niemcami.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2004, 16:53

Iverson pisze:Dobry mecz kolejna wygrana juve zasłużenie przechodzimy dalej :D :D :D :D
Jeszcze nie przeszlismy dalej... Do zagrania rewanz!

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2004, 00:15

zwycięstwo oczywiscie mnie bardzo cieszy. Tym bardziej że nie graliśmy pdst. jedenastką i na wyjeździe.
Ja sie bardzo wkurzyłem, ale nie grą Juve :wink: , tylko w czwartek kilka godzin prze meczem zwalił mi sie komp :evil: i nie mogłem być na czacie, a wynik znałem tylko z TV i telegazety. Te3raz dopiero mam kompa :D Kto strzelił dowiedziałem sie dopiero teraz :? (bardzo szczęsciwe bramki "do szatni" :D ) I czy moglibyście mi powiedzieć w której minucie strzeliła bramke Paruggia :?:

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2004, 14:07

kouba pisze:zwycięstwo oczywiscie mnie bardzo cieszy. Tym bardziej że nie graliśmy pdst. jedenastką i na wyjeździe.
Ja sie bardzo wkurzyłem, ale nie grą Juve :wink: , tylko w czwartek kilka godzin prze meczem zwalił mi sie komp :evil: i nie mogłem być na czacie, a wynik znałem tylko z TV i telegazety. Te3raz dopiero mam kompa :D Kto strzelił dowiedziałem sie dopiero teraz :? (bardzo szczęsciwe bramki "do szatni" :D ) I czy moglibyście mi powiedzieć w której minucie strzeliła bramke Paruggia :?:
Perugia strzeliła nam gola w 66 min. na 1-1. Tak swoją drogą to bramki są już do ściągnięcia na JP, jakby ktoś nie wiedział lub nie zauważył :)

Obrazek
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2004, 17:11

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
kouba pisze:zwycięstwo oczywiscie mnie bardzo cieszy. Tym bardziej że nie graliśmy pdst. jedenastką i na wyjeździe.
Perugia strzeliła nam gola w 66 min. na 1-1. Tak swoją drogą to bramki są już do ściągnięcia na JP, jakby ktoś nie wiedział lub nie zauważył :)
teraz juz zauwazyłem, troche mój błąd, bo powinienem wpierw zajrzeć na stronke, a potem ewentualnie pytać o bramki.
Ale pisałem, że nie miałem kompa (56 h :D )i to był mój jeden z pierwszych postów po tej przerwie. Poprostu jak weszłem i nie wiedziałem kto strzelił, nawet dla naszych, to czym prędzej chciałem sie dowiedzieć....Ale dzięki za odp. Pozdr.

Zablokowany