Serie A 13/14 (14): JUVENTUS 1-0 Udinese
- juventussek
- Juventino
Ja już robię kompilację, 90 minut mi z niej wyszło.
- Fabrizio Ravanelli
- Juventino
Śmieszą mnie niektóre wypowiedzi na temat Llorente oraz jego wychwalanie w niebiosa, napisze tak jak się zastanowicie na spokojnie to dojdziecie do wniosku że fabio jest lepszym napastnikiem pasuje do systemu z trójka z przodu oraz z 2. ps. bez napinki ...
Juve, historia wielkiej miłości, biel, która obejmuje czerń. Chór, który się wznosi naprawdę dla Ciebie.
- pablo1503
- Juventino
W ostatnich meczach strzela, asystuje i w dodatku świetnie sprawdza się w grze na ścianę. W pięciu ostatnich potyczkach zdobył 4 bramki i zaliczył asyste. Czego chcieć więcej?Fabrizio Ravanelli pisze:Śmieszą mnie niektóre wypowiedzi na temat Llorente oraz jego wychwalanie w niebiosa
Właśnie zastanawiam się na spokojnie i jakoś nie potrafię się z Tobą zgodzić.Fabrizio Ravanelli pisze:napisze tak jak się zastanowicie na spokojnie to dojdziecie do wniosku że fabio jest lepszym napastnikiem
Może poprzesz to jakimiś argumentami.
Tak, zwłaszcza, że snajper z niego wyborny, a skrzydłowy jeszcze lepszyFabrizio Ravanelli pisze:pasuje do systemu z trójka z przodu oraz z 2
Jak zaczniesz pisać mądrze, to napinki nie będzie. W przeciwnym wypadku Twoja kariera na tym forum zakończy się szybciej, niż zaczęła, a widzę, że nie trwa ona zbyt długoFabrizio Ravanelli pisze:ps. bez napinki ...

- SKAr7
- Juventino
Ode mnie maksymalnie 2/10. Może byłoby więcej, gdyby nie fakt, że mamy na forum tuzów trollingu przy których nawet dobry troll wypada bladoFabrizio Ravanelli pisze:Śmieszą mnie niektóre wypowiedzi na temat Llorente oraz jego wychwalanie w niebiosa, napisze tak jak się zastanowicie na spokojnie to dojdziecie do wniosku że fabio jest lepszym napastnikiem pasuje do systemu z trójka z przodu oraz z 2. ps. bez napinki ...

Marchisio na poziomie, do którego nas ostatnio przyzwyczaił: z tyłu klasa, z przodu "piłka parzy". Naprawdę, gdyby ten chłopak wykorzystywał połowę swoich akcji, tak jak "czuje grę" to tripletta nie byłaby marzeniem.
Ale to i tak lepiej, niż to co wczoraj pokazywał Pogba, bo ten to kompletnie wyłączony z gry.
- grande amore
- Juventino
Nie za dobre wiesci przyplynely dzis z Vinovo. Pirlo chyba jednak posiedzi dluzej na trybunach (specjalisci mowia, ze leczenie moze potrwac nawet 2 miesiace) 

Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Fabrizio Ravanelli
- Juventino
fabio jest lepszy ponieważ posiada lepsza technikę, potrafi rozegrać piłkę oraz strzał z dystansu, atutem llorente jest tylko wzrost i gra głową. Liczę tylko że wyjdzie w podstawowej jedenastce w najbliższym meczu lub uratuje nam d... w meczu z galatą ( tak jak zrobił to z chelsea) i uciszy paru zachwyconych znawców serie A . Na forum jestem krótko ale za to z juve juz od 20 lat
Juve, historia wielkiej miłości, biel, która obejmuje czerń. Chór, który się wznosi naprawdę dla Ciebie.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
grande amore pisze:Nie za dobre wiesci przyplynely dzis z Vinovo. Pirlo chyba jednak posiedzi dluzej na trybunach (specjalisci mowia, ze leczenie moze potrwac nawet 2 miesiace)
Może to będzie bodziec dla Conte i wyjdziemy 4-3-1-2, z Tevezem jako trequartistą, czy w ogóle ustawienie, które bez Pirl, sprawuje się lepiej, niż 352 bez Pirlo.
- Marian.
- Juventino
Jesteś za Juve 20 lat i dalej nie wiesz, że nazwę klubu pisze się z wielkiej litery...Fabrizio Ravanelli pisze:fabio jest lepszy ponieważ posiada lepsza technikę, potrafi rozegrać piłkę oraz strzał z dystansu, atutem llorente jest tylko wzrost i gra głową. Liczę tylko że wyjdzie w podstawowej jedenastce w najbliższym meczu lub uratuje nam d... w meczu z galatą ( tak jak zrobił to z chelsea) i uciszy paru zachwyconych znawców serie A . Na forum jestem krótko ale za to z juve juz od 20 lat
Quag czasami strzeli takiego gola, że stadiony świata. Czasami uratuje nam dupę. Ale prawda jest taka, że na obecną chwilę Llorente daje Juventusowi dużo więcej. Przypomnę też, że wszystkie gole Llorente były bardzo ważne. Ani jeden gol w stylu Giovinco, czyli "strzelam jak już jest 4:0"...

- Fabrizio Ravanelli
- Juventino
Czytam samych forumowych napinaczy, którzy na siłę chcą zrobić z Llorente nie wiadomo jak świetnego napastnika ( którym wg mnie nie jest. fajnie że strzela, ale mamy na ławie nie gorszych od niego lub lepszego jak fabio) . ok strzelił ważne bramki ale fabio czy mirko tez by je strzelili gdby dostali szanse od początku meczu a nie grając ogony (choć mirko był kontuzjowany ale i tak ława będzie)
- Marian.
- Juventino
Jak na razie to Ty się napinasz. Nikt inny.Fabrizio Ravanelli pisze:Czytam samych forumowych napinaczy
Według Ciebie.Fabrizio Ravanelli pisze:na siłę chcą zrobić z Llorente nie wiadomo jak świetnego napastnika ( którym wg mnie nie jest.
Jak dostawali szansę to jakoś tego nie było widać. Chyba, że Quag - w Lidze Mistrzów.Fabrizio Ravanelli pisze:fajnie że strzela, ale mamy na ławie nie gorszych od niego lub lepszego jak fabio) fabio czy mirko tez by je strzelili gdby dostali szanse od początku meczu a nie grając ogony

- Bruce Badura
- Juventino
Napastnika rozlicza się przede wszystkim z bramek. Niech on potyka się o własne nogi, niech strzela twarzą jak Rasiak, byle piłka była w bramce. A porównywanie Quaga i Llorente mi nie podchodzi, bo to różny typ napastników.
- HugoZDolinyPomaranczy
- Juventino
A co ja napisałem? Dokładnie to samo co teraz napisałeś. Poza tym zgadzam się w 100% z Zahorem. Nie trzeba zmieniać od razu całego ustawienia, żeby grać inaczej. Przykład Barcy i Bayernu uważam tutaj za idealny. Póki wygrywamy, to grajmy tak dalej, wprowadzając jedynie delikatne korekty i poprawiając na jeszcze lepsze to co i tak już robimy dobrze, a nie zmieniajmy nagle system na inny. Zresztą nie wiem co się poniektórzy uparli na to 433. Ten system nam zagwarantuje sukcesy? Ja ufam, że Conte wie co robi i będę mu ufał póki są wyniki. A wyniki są, bo temu nikt raczej zaprzeczyć nie może. A wygrywać cały czas się nie da. Mieliśmy kryzys, teraz idzie coraz lepiej. Taka jest już piłka. Pozdrawiam.jakku1 pisze:Nie mamy skrzydlowych do 433, ale nie zmienia to faktu, ze nie mozemy ciagle grac jednym systemem, o czym doskonale wie Conte - vide mecze z Realem, gdzie wyszlismy zupelnie inna taktyka, niz 352 (wyszlismy 433). Dlatego pewnie zima sprowadzimy kogos na prawe skrzydlo.HugoZDolinyPomaranczy pisze: A masz skrzydłowych na 433? Każde ustawienie ma swoje wady i zalety. Nie rozumiem jednego. Krytykujecie system dzięki któremu mamy dwa mistrzostwa.
Po prostu czasami zdarza sie taki moment, kiedy przeciwnik jest przygotowany na wszystko z naszej strony i trzeba troche poprzestawiac pionki na tej szachownicy, zeby zaskoczyc rywala. W pierwszym sezonie Conte rotowal 352 i 433, teraz powinnismy postepowac tak samo. Na jednego rywala dobrze jest wyjsc "zwyczajna" taktyka (352), na innego trzeba juz pokombinowac (Bayern, Real, dzisiejsze Udinese, etc).
"Poglądy są jak dupa, każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać..."
- smigi
- Juventino
Widać Llorente jest na ten moment lepszy od Fabio czy Mirko i nie ma co pisać że jeden czy drugi jest lepszy od Hiszpana bo też by strzelili to co on,pewności takiej nie ma żadnej,Conte wie co robi i kogo ma wystawiaćFabrizio Ravanelli pisze: ok strzelił ważne bramki ale fabio czy mirko tez by je strzelili gdby dostali szanse od początku meczu a nie grając ogony (choć mirko był kontuzjowany ale i tak ława będzie)