Najlepszy piłkarz Juve wszechczasów to....??
- fighter_juve
- Juventino
Roberto Baggio,Del Piero,Boniek,Platini i Bettega
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- Reggie
- Juventino
Chociaż było wielu wspaniałych to najlepszym był chyba Platini, chiciaż warto także wymienić Bonipietriego, Rossiego i Zoffa
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Mi się wydaję że najlepiej Juve miał za czasów Platiniego i Bońka.Platini był najlepszy...... 
- RuTeK
- Juventino
Rozumiem że prawie wszyscy oglaszają Platiniego na pilkarza Wszechczasow ale gdzie w tej klasyfikacju zgubiliscie Zoff-a?? Przecierz to był jeden z najlepszych bramkarzy na swiecie. W wieku 40 lat (przysłuzył sie walnie) zdobył Mistrzostwo Świata!! :twisted: :twisted:
P.S Ciągle jestem w szoku ze w " naszej ankiecie" dotyczącej jedenastki 20-lecia na bramarza wybraliscie Buffona!!! A co Buffon dla na s takiego wielkiego zrobił??--- Chodzi mi o to czy przyczynil sie do jakis wielkich sukcesow JUVE!!!
P.S Ciągle jestem w szoku ze w " naszej ankiecie" dotyczącej jedenastki 20-lecia na bramarza wybraliscie Buffona!!! A co Buffon dla na s takiego wielkiego zrobił??--- Chodzi mi o to czy przyczynil sie do jakis wielkich sukcesow JUVE!!!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !