Juventini na wypożyczeniach...
- Karowiew
- Juventino
Jedyne co znalazłem to opis tego gracza na jednym z forów Interu:Mehehehe pisze: Nazywa się on Alessandro Capello i ma 17 lat. Czy ktoś jest w stanie przybliżyć jego postać, ktoś może jest obeznany w temacie? Bo kompilacji w necie jeszcze nie ma (w przeciwieństwie do naszych 'wirtuozów' wartych po 50-100k €).
Though he clearly has a keen eye for goal, Capello has been more of a trequarista this year, occasionally sporting the number 10 shirt in the Primavera. He was suggested to Inter by the current Italy u-18 NT coach, Alberigo Evani. He absolutely excelled in the Allievi category two years ago, and did pretty well last year considering he's two years younger than most players in the Primavera. He has a very cultured range of passing and decent off-the-ball movement. He has very good technical skills, and some tackling ability (having taken the ball from a defender of the opposition on more than one occasion). One negative thing that I'd say about him is that recently he's been showing a lack of composure in the penalty area, but I think that won't be such a serious problem for him next year. Generally he looks like a great acquisition though.
- jakku1
- Juventino
Dwie asysty Marrone, gole Berardiego, Zazy i Immobile. Przyznam szczerze, ze nasza mlodziez w Sassuolo zaczyna wygladac calkiem niezle. Zwlaszcza Berardi, ktory ma 7 bramek w 9 meczach. Zreszta Marrone tez gra bardzo fajnie, 3 asysty w 5 spotkaniach. Beda z niego ludzie.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Bardzo dobre mecze naszych!
Sassuolo 2:0 Atalanta
- gol Berardiego
- gol Zazy
- przy obu trafieniach asysta Marrone
Torino 4:1 Catania:
- gol i asysta Marrone
Sampdoria 1:1 Lazio:
- dobry mecz Gabbiadiniego
- gol Berardiego
- gol Zazy
- gol i asysta Marrone
Sampdoria 1:1 Lazio:
- dobry mecz Gabbiadiniego
- SKAr7
- Juventino
Niesamowity ten LucaCrunny pisze:
- gol i asysta Marrone

Ile on musiał kilometrów zrobić, żeby grać na raz w dwóch meczach, zaliczyć w sumie 3 asysty i bramkę? Tak biegać między Sassuolo i Turynem to trzeba mieć zdrowie

- Wojtek
- Juventino
Marrone kocur! Zagrał dziś 180 minut, strzelił gola i zaliczył trzy asystyCrunny pisze:Bardzo dobre mecze naszych!
- gol Berardiego
- gol Zazy
- gol i asysta Marrone

- pumex
- Juventino
Uhuhu, ładny weekend naszej młodzieży. Ależ jestem ciekawy Berardiego - chłopak wydaje się diamencikiem, oby to się potwierdziło w dalszej części sezonu.
Zaza po poprzednich meczach mnie nie przekonuje, dla mnie ma średni potencjał. Dziś strzelił, muszę się zainteresować jakimś porządnym skrótem.
Zaza po poprzednich meczach mnie nie przekonuje, dla mnie ma średni potencjał. Dziś strzelił, muszę się zainteresować jakimś porządnym skrótem.

- jakku1
- Juventino
- SKAr7
- Juventino
Ta asysta podrzutką :shock:jakku1 pisze:Link do bramek ; )
Zresztą też trzeba odnotować, że bramka Zazy zaczęła się od wolnego wykonanego przez Berardiego. Więc całe trio Juventinich tutaj działa.
Czy to ważne? Oby strzelał dalej, zapewne pomoże zbić cenę za kogoś lepszegopumex pisze:Zaza po poprzednich meczach mnie nie przekonuje, dla mnie ma średni potencjał. Dziś strzelił, muszę się zainteresować jakimś porządnym skrótem.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Kucharius1
- Juventino
Jak tak dalej pójdzie to Immobile może dostanie powołanie do reprezentacji, bo Berardi po wygaśnięciu zawieszenia jako reprezentant takowe na pewno dostanie.
- Dzium
- Juventino
Co to za zawieszenie, jakieś z młodzieżówki ?Kucharius1 pisze:Jak tak dalej pójdzie to Immobile może dostanie powołanie do reprezentacji, bo Berardi po wygaśnięciu zawieszenia jako reprezentant takowe na pewno dostanie.

- Kucharius1
- Juventino
Jest zawieszony bodajże do marca w obowiązkach reprezentanta, za słynną odmowę reprezentacji młodzieżowej.Dzium pisze:Co to za zawieszenie, jakieś z młodzieżówki ?Kucharius1 pisze:Jak tak dalej pójdzie to Immobile może dostanie powołanie do reprezentacji, bo Berardi po wygaśnięciu zawieszenia jako reprezentant takowe na pewno dostanie.
Dobra passa naszych trwa, teraz Sorensen bramka

- squinter
- Juventino
chyba tak, odmowil udzialu w zgrupowaniu, czy cos takiego.Dzium pisze:Co to za zawieszenie, jakieś z młodzieżówki ?Kucharius1 pisze:Jak tak dalej pójdzie to Immobile może dostanie powołanie do reprezentacji, bo Berardi po wygaśnięciu zawieszenia jako reprezentant takowe na pewno dostanie.
cieszy postawa Berardiego, beda z niego ludzie