Czytałem paru milanistów, którzy twierdzą, że Berlu nie zwolni Allegro ponieważ... nie chce mu wypłacać odprawy za rozwiązanie kontraktu. Pewno rozważania oparte na tym, że skoro nie chciał wykładać kilku melonów na Hondę, to podobnież nie będzie miał (ochoty wydawać) kilku dla Maksia.
Marat87 pisze:
Ale w Romie i Interze było wtedy jeszcze większe bagno, a Fiorentina dopiero się zgrywała ( choć na prawdę w ekspresowym tempie im się to udało, patrząc na ilość zmian ). Teraz czołówka jest zbyt solidna i nie traci głupio punktów.
Broń boże nie chcę być mądrym po szkodzie Napoli, po prostu nie zauważyłem postu, skoro w nagłówku nie było nic do mnie, a ostatnio dużo na forum nie zaglądałem. Więc odpiszę tak, jakby dzisiejszy mecz się nie wydarzył
Jest solidna, ale teraz. Nie jest niczym niezwykłym w piłce nożnej, że drużyny są w różny sposób zoptymalizowane. Niektórzy robią przygotowania by wstrzelić się z formą na styczeń, inni na kwiecień, jeszcze inni na październik i maj. A typowałem Napoli, bo Roma ma faktycznie piłkarską jakość, którą bardzo ciężko zneutralizować bez samego "zmęczenia materiału" i plagi kontuzji. Napoli gra po hiszpańsku, mając za trenera nierównego od lat Beniteza (Inter, Chelsea, Liverpool), w dodatku od kilku lat mają zniżki formy na późniejszą wiosnę.
A tak już wracając do współczesności, to Fiorentina może jutro mieć do Napoli 1 punkt straty, Inter się z nimi zrównać