Serie A 13/14 (12): JUVENTUS 3-0 Napoli
- annihilator1988
- Juventino
Mecz idealny, nie było słabych punktów w Juventusie. Nawet to "czerwo" nie boli
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- karosznurek
- Juventino
Kapitalne zawody w wykonaniu Pirlo i Buffona. Ogólnie bardzo dobry mecz w naszym wykonaniu. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- mibor
- Juventino
Brawo Juve, dzisiejszy mecz mnie osobiscie bardzo sie podobał.
Profesor Pirlo, dzis wychodzilo mu wszystko, ogladajac 1 polowe do 20 min zastanawialem sie czy na boisku jest vidal
Isla fajna pierwsza polowa po ktorej niestety zgasł.
Pogba to naprawde przyszlość mam nadzieje Juve.Gralismy rozsadnie w obronie, pewny i swietny dzis byl Gigi.Taka łyżką dziegciu jest dla mnie Ogbonna pokazal dzis jakim jest kretynem...
Jestem zaskoczony slaba postawa Napoli, sadzilem ze bedzie duzo trudniej. Swietnie dzis funkcjonowaly boki, Asamoah zelazne pluca i swietna gra widac ze gra na Wing backu duzo bardziej mu lezy niz na lewej obronie.
Kolejny mecz na 0 z tylu Tevez walczak i duzo dzis zrobil pozytecznego no i nasze bramki to crem della crem
Profesor Pirlo, dzis wychodzilo mu wszystko, ogladajac 1 polowe do 20 min zastanawialem sie czy na boisku jest vidal

Isla fajna pierwsza polowa po ktorej niestety zgasł.
Pogba to naprawde przyszlość mam nadzieje Juve.Gralismy rozsadnie w obronie, pewny i swietny dzis byl Gigi.Taka łyżką dziegciu jest dla mnie Ogbonna pokazal dzis jakim jest kretynem...
Jestem zaskoczony slaba postawa Napoli, sadzilem ze bedzie duzo trudniej. Swietnie dzis funkcjonowaly boki, Asamoah zelazne pluca i swietna gra widac ze gra na Wing backu duzo bardziej mu lezy niz na lewej obronie.
Kolejny mecz na 0 z tylu Tevez walczak i duzo dzis zrobil pozytecznego no i nasze bramki to crem della crem

Juve, storia di un grande amore
- pablo1503
- Juventino
Kurde, wygrana 3:0 z bardzo dobrą drużyną... Not bad.
Dzisiejszy mecz pokazał, że jeżeli piłkarze są w formie, to taktyka jest tylko liczbami.
Bramki, które dziś strzelaliśmy, to znaki rozpoznawalne poszczególnych piłkarzy.
Pogba - bomba z dystansu
Pirlo - rzut wolny
Llorente - gol głową... chociaż jednak nie
Jeszcze raz brawo. Szkoda tylko tej czerwonej bramki.
Co za weekend. Moja urodziny, remis Romy, wygrana z Napoli i szczypek w swoim jubileuszowym poście zacytował nikogo innego, jak mnie.

Dzisiejszy mecz pokazał, że jeżeli piłkarze są w formie, to taktyka jest tylko liczbami.
Bramki, które dziś strzelaliśmy, to znaki rozpoznawalne poszczególnych piłkarzy.
Pogba - bomba z dystansu
Pirlo - rzut wolny
Llorente - gol głową... chociaż jednak nie

Jeszcze raz brawo. Szkoda tylko tej czerwonej bramki.
Co za weekend. Moja urodziny, remis Romy, wygrana z Napoli i szczypek w swoim jubileuszowym poście zacytował nikogo innego, jak mnie.
Ostatnio zmieniony 10 listopada 2013, 22:45 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- lenor
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Czekam na żale Neapolitańczyków, jak to im sędzia mecz wypaczył.
Pogba nie przestanie mnie zadziwiać...chłopak jest po prostu niesamowity.
Co do Pirlo - chyba już nikt w zarządzie nie powinien mieć wątpliwości co do przedłużenia kontraktu. Gdy jest na fali, cały Juventus gra po prostu świetnie. Brak formy u Pirlo - brak prawdziwego Juve.
Gigi zagrał dziś na prawdę wyśmienicie, nie było zabawy w polu karnym, kapitalne interwencje, po prostu fantastyczny mecz, oby więcej takich.
Szkoda mi Quaga, powinien dostawać zdecydowanie więcej czasu.
Pogba nie przestanie mnie zadziwiać...chłopak jest po prostu niesamowity.
Co do Pirlo - chyba już nikt w zarządzie nie powinien mieć wątpliwości co do przedłużenia kontraktu. Gdy jest na fali, cały Juventus gra po prostu świetnie. Brak formy u Pirlo - brak prawdziwego Juve.
Gigi zagrał dziś na prawdę wyśmienicie, nie było zabawy w polu karnym, kapitalne interwencje, po prostu fantastyczny mecz, oby więcej takich.
Szkoda mi Quaga, powinien dostawać zdecydowanie więcej czasu.
- Eric6666
- Juventino
Isla z taką grą spokojnie może być zmiennikiem Lichego;d ciekawe, że bez dwóch podstawowych graczy zbiliśmy Napoli 3-0
bardzo fajny mecz i bardzo ładne bramki. Llorente z Tevezem co raz częściej pokazują fajne akcję, a nasza pomoc gra cuda. Trochę szkoda Marikza, że musi wchodzić z ławki, ale z taką formą trio PPV co innego może robić
Czekam na wypowiedzi Beniteza i reszty po spotkaniu :płaczę:
Brawo Buffon
takim spotkaniem najlepiej zamknąć "japę" krzykaczom jaki jesteś stary, to samo w sumie Pirlo.
Forza Juve!!! Tak gra mistrz! Mogło być więcej, mogło być mniej, ale liczy się, że Napoli zgnojone!

Czekam na wypowiedzi Beniteza i reszty po spotkaniu :płaczę:
Brawo Buffon

Forza Juve!!! Tak gra mistrz! Mogło być więcej, mogło być mniej, ale liczy się, że Napoli zgnojone!
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain