Wszystko o AS Roma
- RuTeK
- Juventino
I punkty stracone ! Musimy to wykorzystac dzisiaj wieczorem !
P.s Roma kryzys ?
P.s Roma kryzys ?
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Kamex22 pisze:Roma właśnie strasznie sfrajerzyłaMogli spokojnie wsadzić ze 4 bramki i to w samej tylko drugiej połowie
To co teraz passa remisów? Oby!
Ogladalem druga i szczerze mowiac to nie wiem kiedy mogli te 4 wsadzic.
Grali bezbarwnie, bez polotu.
Nasz Berardi!
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Hehe nasz młody kocur
A tak SerieA.pl piszę newsy przed zakończeniem meczu:

A tak SerieA.pl piszę newsy przed zakończeniem meczu:

- SKAr7
- Juventino
Nie tyle "kryzys", co plażka kontuzji. Ilościowo nie wygląda to tragicznie, ale nie mają w kadrze piłkarza, który mógłby zastąpić szybkość Gervinho, a chęć zastąpienia Tottiego to w ogóle kosmos.RuTeK pisze: P.s Roma kryzys ?
Jasne, że jest jeszcze Strootman, Ljajić i przede wszystkim Pjanić, ale to trochę tak, jakby ktoś nam zabrał Pirlo i Bonucciego i dziwił, że się męczymy.
- Kamex22
- Juventino
Nie pisałem, że grali cudownie, ale nie zaprzeczysz, że swoje szanse mieli. Pamiętam przynajmniej 2 sam na sam i kilka dość groźnych akcji, które kończyły się na dobrze dysponowanym (bądź szczęśliwym) bramkarzu gości.Adrian27th pisze:Kamex22 pisze:Roma właśnie strasznie sfrajerzyłaMogli spokojnie wsadzić ze 4 bramki i to w samej tylko drugiej połowie
To co teraz passa remisów? Oby!
Ogladalem druga i szczerze mowiac to nie wiem kiedy mogli te 4 wsadzic.
Grali bezbarwnie, bez polotu.
- Bruce Badura
- Juventino
Śmiesznie to wygląda, ale większość serwisów tak robi:-)
Czy dzisiaj wykorzystamy potknięcie Romy? Mam nadzieję, że tak.
Czy dzisiaj wykorzystamy potknięcie Romy? Mam nadzieję, że tak.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Berardi daje radę. Spójrzcie na jego dorobek bramkowy w tym sezonie - jest świetny. Teraz urywa 2 punkty rzymianom, otwierając przed nami ogromną szansę. Kolejny bezbarwny mecz Romy, która powoli zaczyna łapać zadychę (już w poprzednich meczach mieli sporo szczęścia ).
Berardi nuovo Juventino!!!
Berardi nuovo Juventino!!!

- jakku1
- Juventino
Faktycnie, Roma mogla wsadzic 4 bramki w drugiej polowie spotkania (Ljaijc partaczyl niemilosiernie), ale dlatego ze wtedy Sassuolo sie kompletnie odslonilo. Do tej 60-70 minuty Roma przeprowadzila moze z 2, 3 dobre akcje i grala podobnie jak z Torino - czyli przecietnie.
Sassuolo to jest kompletnie niezorganizowana ekipa, a punkty zdobywaja tylko dlatego, ze maja w skladzie kilku naprawde fajnych pilkarzy. Dzisiaj bardzo dobrze zagrali Pegolo i Marrone (swietny wystep, naprawde!). Slabiej wygladala gra w przodzie, ich ataki byly szarpane, bez ladu i skladu. Mialem momentami wrazenie, ze ogladam gierke na pozimie okregowki. Szkoda, bo wydaje mi sie, ze dobry trener przy lekkich modyfikacjach tego skladu, spokojnie utrzymalby Sassuolo w lidze.
Sassuolo to jest kompletnie niezorganizowana ekipa, a punkty zdobywaja tylko dlatego, ze maja w skladzie kilku naprawde fajnych pilkarzy. Dzisiaj bardzo dobrze zagrali Pegolo i Marrone (swietny wystep, naprawde!). Slabiej wygladala gra w przodzie, ich ataki byly szarpane, bez ladu i skladu. Mialem momentami wrazenie, ze ogladam gierke na pozimie okregowki. Szkoda, bo wydaje mi sie, ze dobry trener przy lekkich modyfikacjach tego skladu, spokojnie utrzymalby Sassuolo w lidze.
Ostatnio zmieniony 10 listopada 2013, 17:13 przez jakku1, łącznie zmieniany 2 razy.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Bruce Badura
- Juventino
Jak niewiele. Uciekną nam max na 1 punkt. Tak czy siak przewiduję ścisk w czubie tabeli do samej 38 kolejki.rad pisze:Na niewiele się to zda, o ile dzisiaj nie wygra Juve. Cieszy porażka Romy i kolejna bramka Berardiego. Chociaż ten remis, to w dużej mierze efekt ogromnej nieskuteczności Romy.
- Arbuzini
- Juventino
Dzisiejszy mecz z Napoli nabiera rumieńców. Wielka szkoda, że go nie będę mógł obejrzeć
. Na naszych ciąży presja i wynik oraz gra w tyn spotkaniu pokaże, jak nasza drużyna wygląda pod względem mentalnym.
Antei to jakiś nowy włoski talent w obronie? Na whoscored rewelacyjne noty i statystyki oraz dwa tytuły MotM.

Antei to jakiś nowy włoski talent w obronie? Na whoscored rewelacyjne noty i statystyki oraz dwa tytuły MotM.
- Lucas87
- Juventino
Zbyt krótka ławka niestety dla nich. Jeżeli w bezpośrednim meczu z nami poniosą porażkę, wówczas pozostanie im walka o drugie miejsce. Ich przewaga psychologiczna już prawie nie istnieje, choć tym razem faktycznie zaszwankowała skuteczność. Oby w spotkaniu z nimi odblokował się Milan 

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.