TYCHY / MIKOŁÓW / Okolice - wspólne oglądanie
- kaper88
- Juventino
Jutro dość nie typowo kończe prace, więc ciężko by było się wyrobić do Kato, nawet do Słonecznej moge się spóźnić, ale kwestia pare minut jeszcze jest do przyjęcia. Dlatego pytam jak tam z organizacją, bo jak niema większego zainteresowania to w domu na luzie sobie zobacze.
- @D@$
- Juventino
No nie wiem czy takie spóźnienie jest "do przyjęcia", to jednak jakiś brak szacunku dla tych co czekają :pkaper88 pisze:Jutro dość nie typowo kończe prace, więc ciężko by było się wyrobić do Kato, nawet do Słonecznej moge się spóźnić, ale kwestia pare minut jeszcze jest do przyjęcia.
Będę, ale potwierdźcie że też przyjdziecie, żebym sam nie siedział

e:
drozdi?
Ostatnio zmieniony 05 listopada 2013, 18:38 przez @D@$, łącznie zmieniany 1 raz.
- @D@$
- Juventino
w temacie Katowice to na razie tylko Radek się chyba odzywał, wiec nie wiem czy jest sens.
Czyli może Słoneczna, jak jeszcze Kaper się skusi to już będą 4 osoby
Kaper - a jaka była lipa?
Czyli może Słoneczna, jak jeszcze Kaper się skusi to już będą 4 osoby

Kaper - a jaka była lipa?
Ostatnio zmieniony 10 listopada 2013, 12:33 przez @D@$, łącznie zmieniany 1 raz.
- drozdi
- Juventino
Inny mecz serie a to fiorentina vs sampdoria więc to spotkanie nam na pewno nie przeszkodzi. Z innych dzisiejszych szlagierów to mogłoby tylko United z Arsenalem, ale to zupełnie nie ta pora. Także myślę, że obejdzie się bez problemów. Napisać sojerowi esa, że oglądamy?
Od biedy pójdzie się znowu do mnie. Na bank to poleci na ArenaVision na sopcaście także będę miał lepszy obraz niż u Renato
Od biedy pójdzie się znowu do mnie. Na bank to poleci na ArenaVision na sopcaście także będę miał lepszy obraz niż u Renato

Zleciało się X włochów i chcieli oglądać inny mecz.@D@$ pisze:Kaper - a jaka była lipa?

- @D@$
- Juventino
Napisz, a taki mecz to pewnie będzie można w wielu miejscach obejrzeć, można się umówić wcześniej jakby co.
e: Napiszę, ale ostatnio mi pisał, że póki co będzie chodził tylko na te mecze których nie ma u siebie w tv
e: Napiszę, ale ostatnio mi pisał, że póki co będzie chodził tylko na te mecze których nie ma u siebie w tv
Ostatnio zmieniony 10 listopada 2013, 15:40 przez @D@$, łącznie zmieniany 1 raz.